Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ منظورم این بود که تو ترک سیگاری :icon_redface::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ خداییش خیلی چیز مزخرفیه ولی بعضی وقتا اعصاب و آروم میکنه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ اگه یکی تو 100 متری من سیگار بکشه رسما حالم بد می شه و میمیرم...به بوی سیگار وحشتناک حساسیت دارم! خدایا شکرت! 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ خداییش خیلی چیز مزخرفیه ولی بعضی وقتا اعصاب و آروم میکنه :w58: 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ خداییش خیلی چیز مزخرفیه ولی بعضی وقتا اعصاب و آروم میکنه یکی میگفت سیگار باوفاست.میسوزه تا منو آروم کنه اگه یکی تو 100 متری من سیگار بکشه رسما حالم بد می شه و میمیرم...به بوی سیگار وحشتناک حساسیت دارم!خدایا شکرت! تو چند وقته از اینجا رفتی بدعادت شدی.برگردی سیگار که سهله به کراک و شیشه و باقی چیزا هم عادت میکنی 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ یکی میگفت سیگار باوفاست.میسوزه تا منو آروم کنه تو چند وقته از اینجا رفتی بدعادت شدی.برگردی سیگار که سهله به کراک و شیشه و باقی چیزا هم عادت میکنی ایران هم که بودم همین بودم..... 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ یکی میگفت سیگار باوفاست.میسوزه تا منو آروم کنه چه استدلال مزخرفی:banel_smiley_4: :w58: :icon_redface: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ ایران هم که بودم همین بودم..... مگه ایران نیستی؟:hanghead: لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ داداش بيا يه پک بزن اين سوسول بازيا چيه؟؟ بچه ماماني تو ديگه بزرگ شدي نترس بابا معتاد نميشي!! بيا بيا بيا 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ داداش بيا يه پک بزن اين سوسول بازيا چيه؟؟ بچه ماماني تو ديگه بزرگ شدي نترس بابا معتاد نميشي!! بيا بيا بيا آها اون رفیخ ناباب که ننم میگفت تویی:167: 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ آها اون رفیخ ناباب که ننم میگفت تویی:167: نه بابا داشتم شبيه سازي ميکردم فقط لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ نه بابا داشتم شبيه سازي ميکردم فقط البته همچی بی شباهت هم نیستیا. بعد افطار به توصیه ات عمل میشه 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ یکی من هم ترک بده.البته قلیون 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ البته همچی بی شباهت هم نیستیا.بعد افطار به توصیه ات عمل میشه جدي؟؟ چرا باخودت اين کارو ميکني آخه :w00: یکی من هم ترک بده.البته قلیون تو هم همينطور :w00: ميدوني قليون از سيگارم بدتره؟؟ 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ یکی من هم ترک بده.البته قلیون دنی علم ترک انواع اعتیاد پیش تو کم میاره. 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ جدي؟؟ چرا باخودت اين کارو ميکني آخه :w00: تو هم همينطور :w00: ميدوني قليون از سيگارم بدتره؟؟ اونم هر روز .روزی هم چند تا. باور کن الان 4 سال هست که یک روز بدون قلیون نبودم. خودم میدونم ضرر داره.ولی بدبختی این هست که هیچ تفریحی دیگه نداریم. یعنی من اتلان تا شب خونه هستم.شب میرم بیرون .جایی ندارم جز لب دریا یا سفره خونه فامیلم. که هر 2 تا انها قلیون هست 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ اونم هر روز .روزی هم چند تا.باور کن الان 4 سال هست که یک روز بدون قلیون نبودم. خودم میدونم ضرر داره.ولی بدبختی این هست که هیچ تفریحی دیگه نداریم. یعنی من اتلان تا شب خونه هستم.شب میرم بیرون .جایی ندارم جز لب دریا یا سفره خونه فامیلم. که هر 2 تا انها قلیون هست منم يه زماني ميکشيدم... :icon_pf (34): آره ميدونم چي ميگي ولي وقتي يه جا بخواي ورزش کني يا يه خورده بدوي خيلي زود نفست بند مياد اونوقت مجبور ميشي ترکش کني منم ميکشيدم ولي سر امتحان تربيت بدني تمومش کردم! الانم بوش بهم ميخوره حالم بد ميشه!! 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ اونم هر روز .روزی هم چند تا.باور کن الان 4 سال هست که یک روز بدون قلیون نبودم. خودم میدونم ضرر داره.ولی بدبختی این هست که هیچ تفریحی دیگه نداریم. یعنی من اتلان تا شب خونه هستم.شب میرم بیرون .جایی ندارم جز لب دریا یا سفره خونه فامیلم. که هر 2 تا انها قلیون هست اگه اشتب نکنم محمودآباد میشینی.نرسیده به محمودآباد از سمت بابلسر کنار یه رودخونه کوچیک یه مدت پاتوقمون بود.خیلی فضای خوبی داشت.نمی دونم الان هست یا نه.بابلسر هم کنار رودخونه سفره خونه شقایق پاتوق داشتیم.البته نه مث تو هر روز.هفته ای یه بار میرفتیم.اما پیانیست راس میگه قلیون خیلی خطرناکه حسن 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ اونم هر روز .روزی هم چند تا.باور کن الان 4 سال هست که یک روز بدون قلیون نبودم. خودم میدونم ضرر داره.ولی بدبختی این هست که هیچ تفریحی دیگه نداریم. یعنی من اتلان تا شب خونه هستم.شب میرم بیرون .جایی ندارم جز لب دریا یا سفره خونه فامیلم. که هر 2 تا انها قلیون هست دانی تو تفریحی هر روز مشروب میخوری هر روز قلیون میکشی احساس نمیکنی یکم تفریحت زیاده برادر من یکم کم کن ناخواسته معتاد میشیا 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ البته همچی بی شباهت هم نیستیا.بعد افطار به توصیه ات عمل میشه خوبه والا ......... :w00: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده