wwwolf 274 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ من کاری به معنای دقیق منطق ندارم....اما توی بحث ها منطق شامل اون واقعیت یا حرف یا جمله....میشه که هر دوطرف اون رو بپذیرن....مشکل اصلی اینه که خیلی ها وقتی داری باهاشون بحث میکنی اصلا به حرفت توجه نمیکنن و اون موقع فقط به این فکر میکنن که چه جوابی میخوان بهت بدن...اینجوری هیچ وقت نمیشه از بحث نتیجه ای گرفت عزیزم این یه بحث کاملا جداست!!! این حرفی که شما میزنی واسه این پیش میاد که همیشه توی بحث ها همه سعی بر این دارن که با حرفاشون نظر و عقاید دیگری رو تغییر بدن واسه همینه که دنبال جوابن این به کل از بحث منطق جداست این یه جورایی بر میگرده به خود محور بودن و خود عقیده بینی!!! 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ عزیزم این یه بحث کاملا جداست!!!این حرفی که شما میزنی واسه این پیش میاد که همیشه توی بحث ها همه سعی بر این دارن که با حرفاشون نظر و عقاید دیگری رو تغییر بدن واسه همینه که دنبال جوابن این به کل از بحث منطق جداست این یه جورایی بر میگرده به خود محور بودن و خود عقیده بینی!!! درسته،من منظورم از منطق تو بحث رسیدن به یه نتیجه مشترک بود...امیدوارم متوجه منظورت شده باشم 1 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ ما آدما همیشه تو حرفامون وقتی داریم باکسی بحث می کنیم و اون فرد بر خلاف عقیده ما لب به صخن میاره پیش خودمون می گیم ای بابا این خیلی بی منطقه و تا کسی یه تصمیم خاص می گیره بحث بر این میشه که باید تصمیم منطقی بگیره....به نظر شما منطق ینی چی؟ منطق ینی کلمه ای که بعد از فلسفه میاد و ما یاد گرفتیم که تو حرفامون استفادش کنیم یا این که یکی بودن شرایت با توجه به علایقمون که اسم شرایط منطقی رو روش می زاریم!؟ چند بار تا به حال تو زندگیت هم به منطق تعریف شده خودت پایبند بودی و در این حال منطق دیگران رو نیز زیر پا نزاشتی؟ :icon_gol: منطق. منطق نمیتونه شخصی سازی بشه. موضوع یا بحثی که با عقل جور دراد میتونه در هر شرایط و برا هر گروهی قابل قبول هم باشه. شاید بشه گفت منطق قسمت مشترک همه افکار و اندیشه های بشری باشه که با قبول اون به نوعی اتحاد هم بشه رسید. وسیله ایه که شخص ظالم هم میتونه با کمک گرفتن از اون مظلومی رو محکوم کنه. مثلن سنگسار بحثیه که با منطق جور در نمیاد و برای همین هم هر کشوری میتونه اون رو مایه جرم بودن بر علیه کشورهای اجرا کننده قرار بده. 2 لینک به دیدگاه
wwwolf 274 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ منطق.منطق نمیتونه شخصی سازی بشه. موضوع یا بحثی که با عقل جور دراد میتونه در هر شرایط و برا هر گروهی قابل قبول هم باشه. شاید بشه گفت منطق قسمت مشترک همه افکار و اندیشه های بشری باشه که با قبول اون به نوعی اتحاد هم بشه رسید. وسیله ایه که شخص ظالم هم میتونه با کمک گرفتن از اون مظلومی رو محکوم کنه. مثلن سنگسار بحثیه که با منطق جور در نمیاد و برای همین هم هر کشوری میتونه اون رو مایه جرم بودن بر علیه کشورهای اجرا کننده قرار بده. سلام جووون دلم ینی تو با این مساله که هر فرد باید یه منطق تعریف شده واسه خودش داشته باشه موافق نیستی؟ لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ سلام جووون دلمینی تو با این مساله که هر فرد باید یه منطق تعریف شده واسه خودش داشته باشه موافق نیستی؟ جون دلت بیبلا باشه. چرا میتونه و باید که داشته باشه ولی نمیتونه بگه که اینی که من میگم درسته و نقض اون لاممکن. فکر و منطق واره ای که انعطاف نداشته باشه چیزی جز جهالت نیست. چون دنیا پر از واژه های مسحور کننده ای شده که اذهان آماده رو مورد اصابت میخواد قرار بده این درحالیه که منطق برای زمان خودش همیشه یونیک باقی میمونه.. زمانی در انگلیس هرکس که ماشین داشت باید کسی رو هم جلوش پیاده حرکت میداد و ماشین از پشت سرش حرکت میکرد. این برای خودش منطق منحصر به فرد زمان خودش رو داشت. این ذهنیت با توجه به امکانات اون زمان قابل قبول بود و به مرور با پیشرفت تکنولوژی اون نوع ایمنی رو با فن اوریهای پیشرفته ای که در خودرو ایجاد کردند تامین کردند. 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای من زیاد پیش اومده که همچین فکری کنم! اما با خودم گفتم شاید مخاطبم هم همین نظرو در مورد من داشته باشه! منطق معمولا به خود نسبت داده می شه! یه جورایی میزان سنجش منطق برای افراد خوشونن! من هم همینطورم! اما مشخصه که اشتباهه این طرز فکر! 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ما آدما همیشه تو حرفامون وقتی داریم باکسی بحث می کنیم و اون فرد بر خلاف عقیده ما لب به صخن میاره پیش خودمون می گیم ای بابا این خیلی بی منطقه و تا کسی یه تصمیم خاص می گیره بحث بر این میشه که باید تصمیم منطقی بگیره....به نظر شما منطق ینی چی؟ منطق ینی کلمه ای که بعد از فلسفه میاد و ما یاد گرفتیم که تو حرفامون استفادش کنیم یا این که یکی بودن شرایت با توجه به علایقمون که اسم شرایط منطقی رو روش می زاریم!؟ چند بار تا به حال تو زندگیت هم به منطق تعریف شده خودت پایبند بودی و در این حال منطق دیگران رو نیز زیر پا نزاشتی؟ :icon_gol: احساس میکنم کلا آدم منطقی هستم جدی میگم...نخندین اااااااااااا میگم نخندین بابا ژون ولی بدون شوخی نسبت به آدمای اطرافم احساس میکنم منطقی تر برخورد میکنم البته اگه به عقایدم توهین بشه یکم بی منطق میشم لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای من زیاد پیش اومده که همچین فکری کنم! اما با خودم گفتم شاید مخاطبم هم همین نظرو در مورد من داشته باشه! منطق معمولا به خود نسبت داده می شه! یه جورایی میزان سنجش منطق برای افراد خوشونن! من هم همینطورم! اما مشخصه که اشتباهه این طرز فکر! برادر كلا يه حال خوب به اين استاتر ها ميدي تاپيك ها رو از ليگ دسته يك به ليگ برتر مياري ايول به اين همه پشتكار 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برادر كلا يه حال خوب به اين استاتر ها ميدي تاپيك ها رو از ليگ دسته يك به ليگ برتر مياري ايول به اين همه پشتكار هر وقت حس کردم تاپیک با محتوایی تو گفتگوی آزاد پیدا نمی شه می رم و از بین تاپیکای قدیمی یک تاپیک انتخاب می کنم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده