رفتن به مطلب

منطق...

wwwolf

ارسال های توصیه شده

ما آدما همیشه تو حرفامون وقتی داریم باکسی بحث می کنیم و اون فرد بر خلاف عقیده ما لب به صخن میاره پیش خودمون می گیم ای بابا این خیلی بی منطقه و تا کسی یه تصمیم خاص می گیره بحث بر این میشه که باید تصمیم منطقی بگیره....

به نظر شما منطق ینی چی؟

منطق ینی کلمه ای که بعد از فلسفه میاد و ما یاد گرفتیم که تو حرفامون استفادش کنیم یا این که یکی بودن شرایت با توجه به علایقمون که اسم شرایط منطقی رو روش می زاریم!؟

چند بار تا به حال تو زندگیت هم به منطق تعریف شده خودت پایبند بودی و در این حال منطق دیگران رو نیز زیر پا نزاشتی؟

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 19
لینک به دیدگاه
ما آدما همیشه تو حرفامون وقتی داریم باکسی بحث می کنیم و اون فرد بر خلاف عقیده ما لب به صخن میاره پیش خودمون می گیم ای بابا این خیلی بی منطقه و تا کسی یه تصمیم خاص می گیره بحث بر این میشه که باید تصمیم منطقی بگیره....

به نظر شما منطق ینی چی؟

منطق ینی کلمه ای که بعد از فلسفه میاد و ما یاد گرفتیم که تو حرفامون استفادش کنیم یا این که یکی بودن شرایت با توجه به علایقمون که اسم شرایط منطقی رو روش می زاریم

چند بار تا به حال تو زندگیت هم به منطق تعریف شده خودت پایبند بودی و در این حال منطق دیگران رو نیز زیر پا نزاشتی؟

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

16.5:w16:

• Like 15
لینک به دیدگاه
من مرده این سخاوتتتتم :ws44:

چیه؟:banel_smiley_4:

یه نمرم ارفاق کردم:ws3:

:banel_smiley_4::banel_smiley_4: :banel_smiley_4:

16.5:w16:

قصد دخالتی ندارم.اما بین این حرفا لااقل میتونستین نظرتون رو هم در مورد تاپیک بگید:icon_gol::icon_gol:

خب به نظر من ما آدما اولیش خودم فکر میکنیم که خودمون منطقی ترین آدم هستیم و هر حرفی میزنیم منطقی هست.یه دلیلیش هم میتونه این باشه که نمیتونم نظر مخالف خودمون و بشنویم واسه این فورا میگیم تو منطق نداری و این حرفا.ولی در مورد خود منطق من فکر میکنم منطق بیشتر از همه علوم به ریاضی نزدیک هست.علمی که نمیشه ازش فرار کرد و دقیق هست.به نظر من منظق بیش از اینکه به فلسفه نزدیک باشه به ریاضی نزدیک هست.در واقه شباهتی با فلسفه نداره.حالا بچه ها بیان نظراشون رو بگن بیشتر حرف میزنیم:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

یک تعبیرِ ممکن از منطق روشِ درست فکر کردن است. این تعبیر نمی‌تواند این مشاهده را بخوبی تبیین کند که افرادی که منطق می‌دانند باز هم کماکان در برخی استدلال‌ها دچارِ اشتباه می‌شوند و افرادی که منطق نمی‌دانند نیز می‌توانند استدلال‌هایِ درست انجام داده و بعضاً آن‌ها را از نادرست تشخیص دهند. البته می‌توان از این تعبیر بدین ترتیب دفاع نمود که منطق‌دانان بسیار کم‌تر از افرادِ عادی در استدلال‌ها اشتباه می‌کنند.

یک تعبیرِ کم‌تر روان‌شناسانه از منطق این است که منطق علمِ مطالعهٔ ساختارهایِ زبانیِ

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
است. البته این تعبیر نیز مشکلاتِ خود را دارد. منطق یکی از علومِ طبیعی و تجربی مثلِ فیزیک نیست. گزاره‌هایِ منطق
به نظر می‌آیند و توصیفی از وضعِ
ارایه نمی‌کنند. جنسِ گزاره‌ای مانندِ «اجتماعِ نقیضین محال است» شبیه به گزاره‌ای مانندِ «سرعتِ نور برابر با مقدارِ ثابتِ c است» به نظر نمی‌رسد.

تعبیر دیگری، منطق را خطاسنج اندیشه می‌نامد. منطق چارچوبهای خاصی را کشف و معرفی نموده‌است که اندیشه در آن قالبها از خطا و بیراهه رفتن مصون می‌ماند.

البته تعریف دیگری هم از منطق می‌توان ارائه داد که عموماً فیلسوفان اسلامی به کار می‌برند. آن ها در تعریف منطق می‌گویند که منطق آلت و ابزاری از سنخ قانون است که فکر را از افتادن در خطاها مصون نگه می‌دارد و آن را به سمت استدلال هایی کاملاً پایدار رهنمون می سازد. لذا اگر کسی به کلی منطق را در استدلال هایش به کار برد، (البته در صورت صحت مواد) به هیچ عنوان دچار خطای در تفکر و مغالطه نخواهد شد.

ویکیپدیا.

• Like 3
لینک به دیدگاه

منطق تو روابط به نظر من یعنی اینکه قبل از قضاوت و نتیجه گیری خودتو بذاری جای طرف مقابل و بعد با در نطر گرفتن همه جوانب و حق و حقوق 2 طرف به یه نتیچه ای برسی.

• Like 4
لینک به دیدگاه
قصد دخالتی ندارم.اما بین این حرفا لااقل میتونستین نظرتون رو هم در مورد تاپیک بگید:icon_gol::icon_gol:

خب به نظر من ما آدما اولیش خودم فکر میکنیم که خودمون منطقی ترین آدم هستیم و هر حرفی میزنیم منطقی هست.یه دلیلیش هم میتونه این باشه که نمیتونم نظر مخالف خودمون و بشنویم واسه این فورا میگیم تو منطق نداری و این حرفا.ولی در مورد خود منطق من فکر میکنم منطق بیشتر از همه علوم به ریاضی نزدیک هست.علمی که نمیشه ازش فرار کرد و دقیق هست.به نظر من منظق بیش از اینکه به فلسفه نزدیک باشه به ریاضی نزدیک هست.در واقه شباهتی با فلسفه نداره.حالا بچه ها بیان نظراشون رو بگن بیشتر حرف میزنیم:icon_gol:

این که فلسفه از منطق جداست که یه حرف جداست ولی به نظر من منطق همیشه از ساده ترین مسایل نشات گرفته(بابت غلظ املایی ببخشید)

• Like 2
لینک به دیدگاه
منطق تو روابط به نظر من یعنی اینکه قبل از قضاوت و نتیجه گیری خودتو بذاری جای طرف مقابل و بعد با در نطر گرفتن همه جوانب و حق و حقوق 2 طرف به یه نتیچه ای برسی.

آره عزیزه دلم کاملا درسته حرفت ولی در شرایطی که وقتی داری تصمیم می گیری بیشتر به عقاید خودت توجه نکنی اون موقه میشه که نه در باطن غیر منطقی میشی!!!:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من چون منطق ندارم بیتره سکوت کنم!!!! :shame:

ولی چیزیه که به نظر من اکتسابیه و ارثی نیست!!!!!!:thk:

آره خیلیم بی منطق نیستی!!!

درسته به میزان فهم آدما نسبت به محیط اطرافشون بستگی داره!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظر منم کسایی که منظقی نیستن میتونن یاد بگیرن

می تونن یاد بگیرن ولی یه چیز جالب مد نظرم هست آدما هر چیزی رو می تونن یاد بگیرن ولی فکر نمی کنم شامل منطق هم بشه!!!

آدم بی منطق هر چیزی رو به سادگی قبول نمیکنه مگه نگفتی اولین راه منطق داشتن داشتن درک متقابل هست!؟

پس در این صورت به نظرت میشه؟:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من کاری به معنای دقیق منطق ندارم....اما توی بحث ها منطق شامل اون واقعیت یا حرف یا جمله....میشه که هر دوطرف اون رو بپذیرن....مشکل اصلی اینه که خیلی ها وقتی داری باهاشون بحث میکنی اصلا به حرفت توجه نمیکنن و اون موقع فقط به این فکر میکنن که چه جوابی میخوان بهت بدن...اینجوری هیچ وقت نمیشه از بحث نتیجه ای گرفت

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...