رفتن به مطلب

میگو پلو با نخودفرنگی


ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

برنج=500 گرم

نخود فرنگی پخته=250 گرم

میگوی تمیز شده=200 گرم

پیاز متوسط=2 عدد

نمک،فلفل و ادویه=به دلخواه

گوجه فرنگی=2 تا 3 عدد

زعفران=به میزان لازم

روغن مایع=به میزان لازم

کره=25 گرم

طرز تهیه:

1. پیاز را خلال کنید و در ماهیتابه ای با کمی روغن مایع مخصوص سرخ کردنی سرخ کنید.

2. گوجه فرنگی های نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد نخودسبز پخته،نمک،فلفل و ادویه را بیفزایید و میگوهای تمیز شده را اضافه کنید.

3. مخلوط را بعد از 5 دقیقه از روی حرارت برداشته و کره و زعفران آبکرده را بیفزایید.

4. برنج را آبکش کرده و لابلای برنج آبکش شده از مخلوطی که آماده کرده اید بریزید و بگذارید دم بکشد.

5. بعد از دم کشیدن در ظرف مخصوص بکشید و روی آن را با پیاز سرخ کرده و گوجه فرنگی نگینی شده تزئین کنید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...