parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم: تخم مرغ زده شده=1 عدد ميگو تميز شده =1 كيلو آبليمو=3 قاشق غذاخوري آرد سفيد=1 ليوان آرد سوخاري=1 ليوان روغن براي سرخ كردن=به مقدار لازم سير له شده=2 قاشق چايخوري نمك و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم طرز تهيه: 1. ميگوهاي تميز شده را شسته در ظرفي با آبليمو،سير له شده و ادويه مخلوط كنيد. 2. ظرف را به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مواد جذب ميگو شود. 3. تخم مرغ زده شده+آرد سفيد+آرد سوخاري را هر كدام در ظرفي جداگانه بريزيد. 4. ميگوها را ابتدا در آرد سفيد سپس در تخم مرغ و پس از آن در آرد سوخاري بغلتانيد. 5. ميگوها را در روغن فراوان سرخ كنيد سپس روي كاغذ روغني يا در صافي ريخته تا روغن آن برود. 6. ميگوهاي سرخ شده را در ظرفي چيده اطراف آن را با سيب زميني سرخ كرده تزئين كنيد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده