parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم براي 2 تا 3 نفر: ماهي هامور=4 قطعه برنج=1 پيمانه آب=1 و 2/1 پيمانه پياز=1 عدد بزرگ روغن=به مقدار لازم سير=4 حبه گشنيز تازه خرد شده=1 ليوان ترخون=كمي گوجه فرنگي خرد شده=1 عدد فلفل سبز تند=2 عدد ادويه گرام ماسالا=1 قاشق غذاخوري نمك و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم طرز تهيه: 1. پياز را به همراه سير خرد كرده در روغن سرخ كنيد. 2. گوجه فرنگي خرد شده را به پياز اضافه كرده كمي تفت دهيد. 3. گشنيز و ترخون خرد شده را به همراه فلفل سبز به مواد اضافه كرده كمي تفت دهيد. 4. قطعات ماهي را به مواد اضافه كرده سپس به آن ادويه اضافه كرده و بگذاريد به همراه مواد كمي سرخ شود. 5. برنج را به مواد اضافه كرده روي آن آب بريزيد. 6. بگذاريد برنج به مدت 1 ساعت روي حرارت ملايم دم بكشد. نكته: مي توانيد ماهي را قبل از اضافه كردن در روغن سرخ كنيد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده