parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم: ميگو پاك شده=1 كيلو جعفري ريز شده=2 قاشق غذاخوري آبليمو=4 قاشق غذاخوري روغن زيتون=2 قاشق غذاخوري كره=65 گرم سير نرم شده=2 حبه نمك و فلفل=به مقدار لازم زعفران دم كرده=2 قاشق غذاخوري طرز تهيه: 1. ميگوها را در ظرفي عمق دار ريخته سپس روي آن آبليمو،جعفري ريز شده،روغن زيتون،سير نرم شده و زعفران دم كرده به همراه نمك و فلفل بريزيد. مواد را با قاشق هم زده سپس ظرف را به مدت نيم ساعت در يخچال قرار دهيد تا مواد جذب ميگوها شود. 2. ميگو ها را به سيخ كشيده روي آن با برس كره ذوب شده بكشيد سپس ميگوها را روي ذغال يا كباب پز برقي كباب كنيد. در حين كباب شدن مي توانيد روي آن كمي كره ذوب شده كشيده تا طعم بهتري داشته باشد. 3. ميگوهاي كباب شده را مي توانيد همراه با سيب زميني سرخ شده ميل كنيد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده