soheiiil 24251 ارسال شده در 14 آبان، 2010 پسرم ! دنیا ، دریاى عمیقى است كه انسانهاى بسیارى در آن هلاك شدهاند. از عمل در آن، توشه بر گیر، و كشتىاى را بر گیر كه مسافر آن، پروامندى از خدا باشد . سپس سوار بر كشتى، به اعماق دریا برو، تا نجات یابى، و من نگرانم كه نجات نیابى . پسرم ! كشتى نجات، ایمان است، و بادبان آن توكّل، و ساكنان آن شكیبایى، و پاروهایش روزه و نماز و زكات .پسرم ! هر كه بدون كشتى وارد دریا شود،غرق مىگردد . پسرم ! سخن اندك بگو، و خداوند عز و جل را در همه جا یاد كن؛ چرا كه او تو را بیم داد و ترساند و آگاه ساخت و آموخت . پسرم ! از مردم پند بگیر، پیش از آن كه تو مایه پند مردم شوى . پسرم ! ازپیشآمد كوچك، پند بگیر و پیش از آن كه بزرگ بر تو وارد شود . پسرم ! هنگام خشم، خود را مهار كن تا هیزم جهنّم نشوى . پسرم ! فقر، بهتر از این است كه ستم كنى و سركشى نمایى . پسرم ! بپرهیز از این كه قرض بگیرى و در پرداخت آن، خیانت ورزى . پسرم ! بپرهیز از این كه كسى را خوار نمایى؛ چرا كه خود نیز خوار مىشوى سهیل حکیم -بروکسل-در جمع طلاب نواندیشان 8
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 14 آبان، 2010 به جای اینکه چندین تاپیک بخوانید تاپیکای منو چندین بار بخوانید 7
سیندخت 18786 ارسال شده در 14 آبان، 2010 به جای اینکه چندین تاپیک بخوانید تاپیکای منو چندین بار بخوانید سندروم خودشیفتگی :4chsmu1: 3
am in 25041 ارسال شده در 14 آبان، 2010 به جای اینکه چندین تاپیک بخوانید تاپیکای منو چندین بار بخوانید خودشیفته!!! 1
هوتن 15061 ارسال شده در 14 آبان، 2010 پسرم ! دنیا ، دریاى عمیقى است كه انسانهاى بسیارى در آن هلاك شدهاند. از عمل در آن، توشه بر گیر، و كشتىاى را بر گیر كه مسافر آن، پروامندى از خدا باشد . سپس سوار بر كشتى، به اعماق دریا برو، تا نجات یابى، و من نگرانم كه نجات نیابى . پسرم ! كشتى نجات، ایمان است، و بادبان آن توكّل، و ساكنان آن شكیبایى، و پاروهایش روزه و نماز و زكات .پسرم ! هر كه بدون كشتى وارد دریا شود،غرق مىگردد . پسرم ! سخن اندك بگو، و خداوند عز و جل را در همه جا یاد كن؛ چرا كه او تو را بیم داد و ترساند و آگاه ساخت و آموخت . پسرم ! از مردم پند بگیر، پیش از آن كه تو مایه پند مردم شوى . پسرم ! ازپیشآمد كوچك، پند بگیر و پیش از آن كه بزرگ بر تو وارد شود . پسرم ! هنگام خشم، خود را مهار كن تا هیزم جهنّم نشوى . پسرم ! فقر، بهتر از این است كه ستم كنى و سركشى نمایى . پسرم ! بپرهیز از این كه قرض بگیرى و در پرداخت آن، خیانت ورزى . پسرم ! بپرهیز از این كه كسى را خوار نمایى؛ چرا كه خود نیز خوار مىشوى سهیل حکیم -بروکسل-در جمع طلاب نواندیشان سهیل:w00: این جملات که مال چوکوفسکی هست..........چرا منبعشو نگفتی؟ 4
am in 25041 ارسال شده در 14 آبان، 2010 سهیل:w00:این جملات که مال چوکوفسکی هست..........چرا منبعشو نگفتی؟ سهیل ========>>>> گوزگا
سیندخت 18786 ارسال شده در 14 آبان، 2010 سهیل:w00:این جملات که مال چوکوفسکی هست..........چرا منبعشو نگفتی؟ در جمع افراد با مطالعه و قاپیدن متن مردم، کار بدیه پسر جان.
amin 202 مهمان ارسال شده در 14 آبان، 2010 سهیل ========>>>> گوزگا اشتپ نزن....سهیل ===========>>>> گوزیل!
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 14 آبان، 2010 سهیل:w00:این جملات که مال چوکوفسکی هست..........چرا منبعشو نگفتی؟ چوکوسفکی بیخود کرد با گورباچف اونم از من سرقت ادبی کرده بود:w00: 2
هوتن 15061 ارسال شده در 14 آبان، 2010 اشتپ نزن....سهیل ===========>>>> گوزیل! اطفا از کلمه مستهجنی که قرمز کردم استفاده نکنید..................امنیت ملی اصلا شوخی بردار نیست:167: 3
am in 25041 ارسال شده در 14 آبان، 2010 اطفا از کلمه مستهجنی که قرمز کردم استفاده نکنید..................امنیت ملی اصلا شوخی بردار نیست:167:
.FatiMa 36559 ارسال شده در 14 آبان، 2010 :ws33::ws33: تاپیک سهیل می خوانیم.............. :ws33::ws33: 2
amin 202 مهمان ارسال شده در 14 آبان، 2010 اطفا از کلمه مستهجنی که قرمز کردم استفاده نکنید..................امنیت ملی اصلا شوخی بردار نیست:167: اطاعت می شود قربان.....
am in 25041 ارسال شده در 14 آبان، 2010 چیه مجه تاپیک می خونم خو آخه داری زیاد میخونی یهو خسته میشی بهت دیگه نمیخونیا!!!!!!! 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 14 آبان، 2010 آخه داری زیاد میخونی یهو خسته میشی بهت دیگه نمیخونیا!!!!!!! نه من از تاپیکای سهیل خسته نمی شم 2
هوتن 15061 ارسال شده در 14 آبان، 2010 چوکوسفکی بیخود کرد با گورباچفاونم از من سرقت ادبی کرده بود:w00: 1
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 14 آبان، 2010 پسرم ! هر كه بدون كشتى وارد دریا شود،غرق مىگردد . کشتی نداریم ، جلیقه نجات که داریم ؟! بازم غرق میشیم ؟! 1
ارسال های توصیه شده