soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ پسرم ! دنیا ، دریاى عمیقى است كه انسانهاى بسیارى در آن هلاك شدهاند. از عمل در آن، توشه بر گیر، و كشتىاى را بر گیر كه مسافر آن، پروامندى از خدا باشد . سپس سوار بر كشتى، به اعماق دریا برو، تا نجات یابى، و من نگرانم كه نجات نیابى . پسرم ! كشتى نجات، ایمان است، و بادبان آن توكّل، و ساكنان آن شكیبایى، و پاروهایش روزه و نماز و زكات .پسرم ! هر كه بدون كشتى وارد دریا شود،غرق مىگردد . پسرم ! سخن اندك بگو، و خداوند عز و جل را در همه جا یاد كن؛ چرا كه او تو را بیم داد و ترساند و آگاه ساخت و آموخت . پسرم ! از مردم پند بگیر، پیش از آن كه تو مایه پند مردم شوى . پسرم ! ازپیشآمد كوچك، پند بگیر و پیش از آن كه بزرگ بر تو وارد شود . پسرم ! هنگام خشم، خود را مهار كن تا هیزم جهنّم نشوى . پسرم ! فقر، بهتر از این است كه ستم كنى و سركشى نمایى . پسرم ! بپرهیز از این كه قرض بگیرى و در پرداخت آن، خیانت ورزى . پسرم ! بپرهیز از این كه كسى را خوار نمایى؛ چرا كه خود نیز خوار مىشوى سهیل حکیم -بروکسل-در جمع طلاب نواندیشان 8 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ به جای اینکه چندین تاپیک بخوانید تاپیکای منو چندین بار بخوانید 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ به جای اینکه چندین تاپیک بخوانید تاپیکای منو چندین بار بخوانید سندروم خودشیفتگی :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ به جای اینکه چندین تاپیک بخوانید تاپیکای منو چندین بار بخوانید خودشیفته!!! 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ پسرم ! دنیا ، دریاى عمیقى است كه انسانهاى بسیارى در آن هلاك شدهاند. از عمل در آن، توشه بر گیر، و كشتىاى را بر گیر كه مسافر آن، پروامندى از خدا باشد . سپس سوار بر كشتى، به اعماق دریا برو، تا نجات یابى، و من نگرانم كه نجات نیابى . پسرم ! كشتى نجات، ایمان است، و بادبان آن توكّل، و ساكنان آن شكیبایى، و پاروهایش روزه و نماز و زكات .پسرم ! هر كه بدون كشتى وارد دریا شود،غرق مىگردد . پسرم ! سخن اندك بگو، و خداوند عز و جل را در همه جا یاد كن؛ چرا كه او تو را بیم داد و ترساند و آگاه ساخت و آموخت . پسرم ! از مردم پند بگیر، پیش از آن كه تو مایه پند مردم شوى . پسرم ! ازپیشآمد كوچك، پند بگیر و پیش از آن كه بزرگ بر تو وارد شود . پسرم ! هنگام خشم، خود را مهار كن تا هیزم جهنّم نشوى . پسرم ! فقر، بهتر از این است كه ستم كنى و سركشى نمایى . پسرم ! بپرهیز از این كه قرض بگیرى و در پرداخت آن، خیانت ورزى . پسرم ! بپرهیز از این كه كسى را خوار نمایى؛ چرا كه خود نیز خوار مىشوى سهیل حکیم -بروکسل-در جمع طلاب نواندیشان سهیل:w00: این جملات که مال چوکوفسکی هست..........چرا منبعشو نگفتی؟ 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سهیل:w00:این جملات که مال چوکوفسکی هست..........چرا منبعشو نگفتی؟ سهیل ========>>>> گوزگا لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سهیل:w00:این جملات که مال چوکوفسکی هست..........چرا منبعشو نگفتی؟ در جمع افراد با مطالعه و قاپیدن متن مردم، کار بدیه پسر جان. لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سهیل ========>>>> گوزگا اشتپ نزن....سهیل ===========>>>> گوزیل! لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سهیل:w00:این جملات که مال چوکوفسکی هست..........چرا منبعشو نگفتی؟ چوکوسفکی بیخود کرد با گورباچف اونم از من سرقت ادبی کرده بود:w00: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ اشتپ نزن....سهیل ===========>>>> گوزیل! در وهله اول گوزگا!!!! لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ اشتپ نزن....سهیل ===========>>>> گوزیل! اطفا از کلمه مستهجنی که قرمز کردم استفاده نکنید..................امنیت ملی اصلا شوخی بردار نیست:167: 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ اطفا از کلمه مستهجنی که قرمز کردم استفاده نکنید..................امنیت ملی اصلا شوخی بردار نیست:167: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ :ws33::ws33: تاپیک سهیل می خوانیم.............. :ws33::ws33: 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ اطفا از کلمه مستهجنی که قرمز کردم استفاده نکنید..................امنیت ملی اصلا شوخی بردار نیست:167: اطاعت می شود قربان..... لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ :ws33::ws33:تاپیک سهیل می خوانیم.............. :ws33::ws33: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ چیه مجه تاپیک می خونم خو آخه داری زیاد میخونی یهو خسته میشی بهت دیگه نمیخونیا!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ آخه داری زیاد میخونی یهو خسته میشی بهت دیگه نمیخونیا!!!!!!! نه من از تاپیکای سهیل خسته نمی شم 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ چوکوسفکی بیخود کرد با گورباچفاونم از من سرقت ادبی کرده بود:w00: 1 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ پسرم ! هر كه بدون كشتى وارد دریا شود،غرق مىگردد . کشتی نداریم ، جلیقه نجات که داریم ؟! بازم غرق میشیم ؟! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده