ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w00: سهیل پیغمبر نبوده که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:w00: از بدی آشم بگین خوب...:w00: داریم نقدش می کنیم مثلا!!!!!!!!!!!!!!:w00: 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ آهــان یـادم افتــاد...! داشـتم فکــر می کــردم.دو تا دستــاورد داشـتــه! یکی اینکــه برای یه بنده خدای دیگـه کلی مشکل درست کـرده. کسی که اصلا کـاری به ایشون نداشته... ( فکر کن،یادت میاد! ) دوم اینکه ماشاا... دست به قفلش خوبه! چیزی یادم نمیاد بگو شاید جواب داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ فقط تو فکر جذب کاربر بود بقیه موارد یادش رفته بود!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w00: سهیل پیغمبر نبوده که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:w00: از بدی آشم بگین خوب...:w00: داریم نقدش می کنیم مثلا!!!!!!!!!!!!!!:w00: چــرا داد می زنی؟! :w00: من گفتم دیگــه! :w00: من دخیخـــا از بدی هاش گفتم! :w00: 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ چیزی یادم نمیادبگو شاید جواب داشته باشه حتمــا... تو یه فرصت مناسب حتما صحبت می کنیم... 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ فقط تو فکر جذب کاربر بودبقیه موارد یادش رفته بود!!!!!!! کدوم موارد؟ بنال دیگه.....:w00: اه............:w00: چقدر ر دروایستی دارین.................:icon_pf (34): از بدی هاش بگین تا جیگرمون حال بیاد............. 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ حتمــا...تو یه فرصت مناسب حتما صحبت می کنیم... نه عزیز اینجا بهترین فرصته بگو شاید واقعا من اشتباه کردم 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ اوه! مهم ترین موضوع! انجمن رو پـر از دود سیگــارش کــرده! :w00: اون چیــه گوشه لبش؟!!! :w00: هــان؟!!! :w00: مدیر باید الگو باشه مثلا!!!! :w00: 4 لینک به دیدگاه
shanli 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون رفقا لطف دارید همگی واقعا اگه تو جامعه عملکرد هر مدیر رو نقد کنند و از اشتباهاتش به سادگی نگذرن مملکت ما میشه گلستون پس ماسوای رابطه دوستانمون واقع بینانه نقد کنیم چی بینانه؟!!! 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ نه عزیزاینجا بهترین فرصته بگو شاید واقعا من اشتباه کردم آخــه یه کم شخصی میشه.ترجیح میدم بعدا صحبت کنیم... 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ کدوم موارد؟بنال دیگه.....:w00: اه............:w00: چقدر ر دروایستی دارین.................:icon_pf (34): از بدی هاش بگین تا جیگرمون حال بیاد............. ای بابا خب چی بگم یکیش اینکه رابطه بر ضابطه ارجحیت داشت!!!!! نمیدونم اینکه خوبیه یا بدی!!!! 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون رفقا لطف دارید همگی واقعا اگه تو جامعه عملکرد هر مدیر رو نقد کنند و از اشتباهاتش به سادگی نگذرن مملکت ما میشه گلستون پس ماسوای رابطه دوستانمون واقع بینانه نقد کنیم .. . داش سهیل نا گفته مشخصه که نقدکردن و نقد شدن تو جامعه ما زیاد بازاری نداره یعنی هر دو طرف زیاد بهایی نمی دن و بیشتر انتقاد ها از رو تصویه حساب شخصیه .شایدم چون کار هرکس نیست دلسوزانه گفتنو نقد کردن . و یا جمله معروف مشکل خودشه به ما چه !!! در مورد شما هم اولین ذهنیتی که به طور کلی به ذهنم ریسد رو گفتم و اگر چیزی غیر از این می بود حتمی می گفتم . اما در جزییات شاید بهتر شخصی گفته شه چون هم شما ادم حساسی هستید . هم از روند تاپیک وکلا تالار ازاد مشخصه مجالی برای این حرفا نیست . 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ .. . داش سهیل نا گفته مشخصه که نقدکردن و نقد شدن تو جامعه ما زیاد بازاری نداره یعنی هر دو طرف زیاد بهایی نمی دن و بیشتر انتقاد ها از رو تصویه حساب شخصیه .شایدم چون کار هرکس نیست دلسوزانه گفتنو نقد کردن . و یا جمله معروف مشکل خودشه به ما چه !!! در مورد شما هم اولین ذهنیتی که به طور کلی به ذهنم ریسد رو گفتم و اگر چیزی غیر از این می بود حتمی می گفتم . اما در جزییات شاید بهتر شخصی گفته شه چون هم شما ادم حساسی هستید . هم از روند تاپیک وکلا تالار ازاد مشخصه مجالی برای این حرفا نیست . 2 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ دیدم در مورد مدیریت عموییم نظرخواهی گذاشتید ، منم اومدم نظرمو بگم البته من نظرم رو ماسوای نسبت خانوادگی نظرمو میگم هااااااااااااا:4chsmu1: به نظرم مدیریت سهیل خوب بود ... سعی میکرد تا حد امکان دوستانه و دقیق مشکلات رو حل کنه . "بعضیامون هم فقط عادت کردیم غر بزنیم و ایراد بگیریم ." :girl_yes2:این جمله رو هم هویجوری دوست داشتم بگم 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ :ws52::ws52: راستش اون اولا يه ماهي منو از اينجا فراري داد يعني رفتم و پشت سرمم نيگا نكردم ولي دوباره برگشتم:JC_thinking: چون فكر كردم مقصر خودمم و ايشون بايد وظيفشو انجام بده ولي در كل سهيل با بچه ها خوب ارتباط برقرار مي كرد مثل بعضيا نيست كه از بالا به بقيه نيگا مي كنن و خيلي ادعاشون ميشه!!! با همه عين يه دوست واقعي برخورد مي كنه ولي كاش يه نفرو اخراج مي كرد تا دلم خنك مي شد!!! 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من یه چی زیادم اومد میومد تاپیک رو قفل میکرد بعد تو پست آخرش سوال میپرسید....وقتی قفله یارو چجوری جواب بده؟ یا مثلا قفل میکرد...میگفت لینک منبع رو بزار یارو چجوری بزاره وقتی قفله؟:ubhuekdv133q83a7yy7 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ راستش اون اولا يه ماهي منو از اينجا فراري داد روزهای اول با منم دعــوا کــرد... 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ خب همینجوریه که به هیچ جا نمیرسیم.انتقاد کردن هم بلد نیستیم.یعنی سهیل هیچ اشتباهی نداشت؟................نمیدونم چرا خودم هم چیزی به ذهنم نمیاد؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده