saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ اگر با روزه گرفتن خلق و خویت بد می شود و با دیگران تندخو می شوی ، روزه نگیر. اگر وظایفت را به درستی انجام نمی دهی ، روزه نگیر. اگر از روزه گرفتن تحمل گرسنگی و تشنگی را فقط یاد گرفته ای ، روزه نگیر. اگر به بهانه های واهی از کمک کردن به خانواده و اقوام خود خودداری می کنی ، روزه نگیر. اگر از دین خدا انسانیت و نیکی به خلق خدا را آموخته ای روزه بگیر ، چون تحمل گرسنگی و تشنگی آن به تو داده خواهد شد. 9 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ عذاب وجدان گرفتم...دیروز مامانم دم افطار گفت برو فلان کار رو بکب.... گفتم:گشنمههههههههههههههههههههه..نهمیخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام خو اونم روزه بود مثل من.... دیگه بد خلقی نمیکنم.................... 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ عذاب وجدان گرفتم...دیروز مامانم دم افطار گفت برو فلان کار رو بکب.... گفتم:گشنمههههههههههههههههههههه..نهمیخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام خو اونم روزه بود مثل من.... دیگه بد خلقی نمیکنم.................... حالا غصه نخور مامانا خيلي بزرگوارن حتما جبران مي كني:w16: 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ حالا غصه نخور مامانا خيلي بزرگوارن حتما جبران مي كني:w16: :shad: راس میگی؟ البته من اینقدر بچه خوبی هستم که این کارامو به دل نمیگیره.. ماشاا... مثل یه حمال کارای خونه رو انجام میدم... 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ :shad: راس میگی؟ البته من اینقدر بچه خوبی هستم که این کارامو به دل نمیگیره.. ماشاا... مثل یه حمال کارای خونه رو انجام میدم... :ws28: آفرين تو گفتي و ما هم باور كرديم امشبم مي شيني تا 1 نصف شب فوتبال مي بيني!!!:167::167: 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ فوتبال داره امشب؟؟ آره تراكتور و پاس استقلال و استيل آذين 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ عقل كه نباشد جان در عذاب است! 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ عقل كه نباشد جان در عذاب است! منظورتو واضح تر مي گي!!! 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ منظورتو واضح تر مي گي!!! نه ! :4chsmu1: لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اگر با روزه گرفتن خلق و خویت بد می شود و با دیگران تندخو می شوی ، روزه نگیر. اگر وظایفت را به درستی انجام نمی دهی ، روزه نگیر. اگر از روزه گرفتن تحمل گرسنگی و تشنگی را فقط یاد گرفته ای ، روزه نگیر. اگر به بهانه های واهی از کمک کردن به خانواده و اقوام خود خودداری می کنی ، روزه نگیر. اگر از دین خدا انسانیت و نیکی به خلق خدا را آموخته ای روزه بگیر ، چون تحمل گرسنگی و تشنگی آن به تو داده خواهد شد. اگه روزه نگیریم به ازایه هر یه روز باید 60 روز قضاشو بگیریم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده