saba888 1746 ارسال شده در 14 آبان، 2010 اگر با روزه گرفتن خلق و خویت بد می شود و با دیگران تندخو می شوی ، روزه نگیر. اگر وظایفت را به درستی انجام نمی دهی ، روزه نگیر. اگر از روزه گرفتن تحمل گرسنگی و تشنگی را فقط یاد گرفته ای ، روزه نگیر. اگر به بهانه های واهی از کمک کردن به خانواده و اقوام خود خودداری می کنی ، روزه نگیر. اگر از دین خدا انسانیت و نیکی به خلق خدا را آموخته ای روزه بگیر ، چون تحمل گرسنگی و تشنگی آن به تو داده خواهد شد. 9
ayhan 2309 ارسال شده در 14 آبان، 2010 عذاب وجدان گرفتم...دیروز مامانم دم افطار گفت برو فلان کار رو بکب.... گفتم:گشنمههههههههههههههههههههه..نهمیخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام خو اونم روزه بود مثل من.... دیگه بد خلقی نمیکنم.................... 3
saba888 1746 سازنده ارسال شده در 14 آبان، 2010 عذاب وجدان گرفتم...دیروز مامانم دم افطار گفت برو فلان کار رو بکب.... گفتم:گشنمههههههههههههههههههههه..نهمیخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام خو اونم روزه بود مثل من.... دیگه بد خلقی نمیکنم.................... حالا غصه نخور مامانا خيلي بزرگوارن حتما جبران مي كني:w16: 2
ayhan 2309 ارسال شده در 14 آبان، 2010 حالا غصه نخور مامانا خيلي بزرگوارن حتما جبران مي كني:w16: :shad: راس میگی؟ البته من اینقدر بچه خوبی هستم که این کارامو به دل نمیگیره.. ماشاا... مثل یه حمال کارای خونه رو انجام میدم... 2
saba888 1746 سازنده ارسال شده در 14 آبان، 2010 :shad: راس میگی؟ البته من اینقدر بچه خوبی هستم که این کارامو به دل نمیگیره.. ماشاا... مثل یه حمال کارای خونه رو انجام میدم... :ws28: آفرين تو گفتي و ما هم باور كرديم امشبم مي شيني تا 1 نصف شب فوتبال مي بيني!!!:167::167: 1
saba888 1746 سازنده ارسال شده در 14 آبان، 2010 فوتبال داره امشب؟؟ آره تراكتور و پاس استقلال و استيل آذين 1
saba888 1746 سازنده ارسال شده در 14 آبان، 2010 عقل كه نباشد جان در عذاب است! منظورتو واضح تر مي گي!!! 1
toranj m 387 ارسال شده در 17 آبان، 2010 اگر با روزه گرفتن خلق و خویت بد می شود و با دیگران تندخو می شوی ، روزه نگیر. اگر وظایفت را به درستی انجام نمی دهی ، روزه نگیر. اگر از روزه گرفتن تحمل گرسنگی و تشنگی را فقط یاد گرفته ای ، روزه نگیر. اگر به بهانه های واهی از کمک کردن به خانواده و اقوام خود خودداری می کنی ، روزه نگیر. اگر از دین خدا انسانیت و نیکی به خلق خدا را آموخته ای روزه بگیر ، چون تحمل گرسنگی و تشنگی آن به تو داده خواهد شد. اگه روزه نگیریم به ازایه هر یه روز باید 60 روز قضاشو بگیریم
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری