★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من این همه امتیاز دادم نفری یکی برام بگیرین هرچه بیشتر بهتر فقط مو فرفری نباشن که دوس ندارم:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من این همه امتیاز دادمنفری یکی برام بگیرین هرچه بیشتر بهتر فقط مو فرفری نباشن که دوس ندارم:viannen_38: باشه من برات 3ه تا میگیرم تو صفحه اول خوندی که هر کدوم چند سال .... طول میکشه 21 سال از طرف حوریایی که من برات فرستادم:ws43: 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ باشه من برات 3ه تا میگیرم تو صفحه اول خوندی که هر کدوم چند سال .... طول میکشه 21 سال از طرف حوریایی که من برات فرستادم:ws43: اشتباهت همین جاست برا من 3 تاشون 7 سال طول میکشه قرار نیست تک تک باشه که 10-15 تا دیگه جور کنید برام 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ اشتباهت همین جاست برا من 3 تاشون 7 سال طول میکشه قرار نیست تک تک باشه که 10-15 تا دیگه جور کنید برام :banel_smiley_4: یه خانومه که کار خیر و عمل صالح انجام میداده میمیره میاد به خواب دخترش میگه تا میتونی تو این دنیا کار بد انجام بده من و بخاطر کار خوبم اینجا حوری کردن وقت ندارم شلوارم و بکشم بالا :ws47: 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من این همه امتیاز دادمنفری یکی برام بگیرین هرچه بیشتر بهتر فقط مو فرفری نباشن که دوس ندارم:viannen_38: من میگم چه پشت سرهم تشکر کردی!!!!!:icon_pf (34): کلی ذوخ کردم گفتم پستای خشنگ دادم!!:w00: نگو سلامت بی طمع نبوده!! حالا چه مدلی میخوای؟؟ 5 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من میگم چه پشت سرهم تشکر کردی!!!!!:icon_pf (34):کلی ذوخ کردم گفتم پستای خشنگ دادم!!:w00: نگو سلامت بی طمع نبوده!! حالا چه مدلی میخوای؟؟ مو فرفری نباشه.خیلی سفید نباشه که مجبور شم عینک افتابی بزنم.صبر و تحملش هم زیاد باشه اصلا قبولتون دارم ثابت کنید با سلیقه هستید 3 لینک به دیدگاه
علی 52 137 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه شما دوستان . من هم حرفي براي گفتن ندارم. شمابگيد؟ چي بگم؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ مو فرفری نباشه.خیلی سفید نباشه که مجبور شم عینک افتابی بزنم.صبر و تحملش هم زیاد باشه اصلا قبولتون دارم ثابت کنید با سلیقه هستید :ubhuekdv133q83a7yy7 من هم مو فرفریم هم خیلی سفید:w00: خیلی هم دلت سفید بخواد :brodkavelarg: 3 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من این همه امتیاز دادمنفری یکی برام بگیرین هرچه بیشتر بهتر فقط مو فرفری نباشن که دوس ندارم:viannen_38: بیا این یکی 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ اینو میپسندین برم کله قند بگیرم برم خواستگاری؟؟ 4 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ :ubhuekdv133q83a7yy7 من هم مو فرفریم هم خیلی سفید:w00:خیلی هم دلت سفید بخواد :brodkavelarg: بیا یه سفید برات پیدا کردم..........دیگه خودت با بی گودی موهاشو فر کن:ws47: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ "]مو فرفری نباشه.خیلی سفید نباشه که مجبور شم عینک افتابی بزنم.صبر و تحملش هم زیاد باشه[/color] اصلا قبولتون دارم ثابت کنید با سلیقه هستید حوریا صبرشون زیاده:whistle: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ بیا یه سفید برات پیدا کردم..........دیگه خودت با باگودی موهاشو فر کن ایششششششششششششش من از پسر سفید خوشم نمیاد..پسر سبزه هم دوست ندارم چه گوگولی و نازه.. 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ ایشششششششششششششمن از پسر سفید خوشم نمیاد..پسر سبزه هم دوست ندارم چه گوگولی و نازه.. من سرخما 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من سرخما برو ته صف لطفاًً 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ اینو میپسندین برم کله قند بگیرم برم خواستگاری؟؟ نه احتاج به زحمت نیست خو باشه حالا که اسرار داری......برو واسه این پاییینه 3 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من سرخما :ws52:...............:ws28: من بنفشم په حوری من کووووووووو.........:w74::w74: 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ برو ته صف لطفاًً من موسس این تایپیکم:167: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ نه احتاج به زحمت نیستخو باشه حالا که اسرار داری......برو واسه این پاییینه این شوور داره!!!!:brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من موسس این تایپیکم:167: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده