Gizmo 5887 ارسال شده در 13 آبان، 2010 اونجا چی نوشته؟!!! جنس لباسشان یا لباشان؟!!!!!!!!!!!!!! حالا هرچی؛مگه جنس این چیزا میشه از یاقوت و مرجان باشه؟ چه زمخت 5
sokut.n 1212 ارسال شده در 13 آبان، 2010 این سید احمد چرا انقد خوش خطه! بنظرتون بالاخره تونسته تقلب کنه یا نه؟ 1
.MohammadReza. 19850 مالک ارسال شده در 14 آبان، 2010 قلماناشم همینطوری هستن؟؟؟:eyepopping::girl_blush2: حالا تو چرا دهنت آب افتاد؟ قلمان دیدی؟ 2
Avenger 19333 ارسال شده در 14 آبان، 2010 قلماناشم همینطوری هستن؟؟؟:eyepopping::girl_blush2: ما به همین حوریای زمینیش قانعیم بهشتیش نمیخوایم :Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: 9
شقایق31 40377 ارسال شده در 14 آبان، 2010 ما به همین حوری زمینیش قانعیم بهشتیش نمیخوایم :Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: :icon_redface::icon_redface: حوریان :icon_razz::icon_razz::icon_razz: 6
rezanassimi 9036 ارسال شده در 14 آبان، 2010 ما به همین حوریای زمینیش قانعیم بهشتیش نمیخوایم :Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: همینی که وحید گفت 5
ayhan 2309 ارسال شده در 14 آبان، 2010 می خوام می خوام :shad: البته به نظر من همه یانایی که میگن برای اعراب شهوت پرست اون موقع و الانه که برای گرایش به اسلام انگیزه داشته باشن... تو اون دنیا رسیدن به خدا بزرگترین لذته ولی چون نمشه این لذت رو توصیف کرد میگن حوری میدیم و .... یه جایی هم گفته میشه که س.ک.س با این حوری ها س.ک.س زمینی نیست که زود خسته شی...هر بار 7 سال و 7ساعت و 7دقیقه و .....که هرثانیه اینا 7سال و 7.....:jawdrop: 5
Avenger 19333 ارسال شده در 14 آبان، 2010 :icon_redface::icon_redface: حوریان :icon_razz::icon_razz::icon_razz: البته اشتباه نشه ها ما حوری باز نیستیم اول اخرش یدونه حوریه:ws53: 2
Avenger 19333 ارسال شده در 14 آبان، 2010 می خوام می خوام :shad: البته به نظر من همه یانایی که میگن برای اعراب شهوت پرست اون موقع و الانه که برای گرایش به اسلام انگیزه داشته باشن... تو اون دنیا رسیدن به خدا بزرگترین لذته ولی چون نمشه این لذت رو توصیف کرد میگن حوری میدیم و .... یه جایی هم گفته میشه که س.ک.س با این حوری ها س.ک.س زمینی نیست که زود خسته شی...هر بار 7 سال و 7ساعت و 7دقیقه و .....که هرثانیه اینا 7سال و 7.....:jawdrop: کتاب 11 دقیقه پائلو کئیلو رو کی خونده تو اون قشنگ توضیح داده حالا حساب کن بخوا 7.5 سال بشه اون وقت کار و بار کلا تعطیل اون دنیا:ws28::ws28: 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 14 آبان، 2010 می خوام می خوام :shad: البته به نظر من همه یانایی که میگن برای اعراب شهوت پرست اون موقع و الانه که برای گرایش به اسلام انگیزه داشته باشن... تو اون دنیا رسیدن به خدا بزرگترین لذته ولی چون نمشه این لذت رو توصیف کرد میگن حوری میدیم و .... یه جایی هم گفته میشه که س.ک.س با این حوری ها س.ک.س زمینی نیست که زود خسته شی...هر بار 7 سال و 7ساعت و 7دقیقه و .....که هرثانیه اینا 7سال و 7.....:jawdrop: :w58: 3
rezanassimi 9036 ارسال شده در 14 آبان، 2010 یه روز به استاد دانشگاهمون گفتم چرا اون دنیا همش شهوت پرستی و فساد و هر کاری که رو زمین ممنوعه رواج داره. چرا 64 هزار زن و هفت حوری... گفت: مگه تو از این چیزا بدت میاد ؟ من سکوت کردم و به طرز فکرش فکر میکردم و میدونستم با اون طرز فکر هیچ بحثی به نتیجه نمیرسید ولی برداشت اون از سکوت من این بود که من با نظرش موافقم و دوباره جوابشو (سوالشو) تکرار کرد ... شاید حوری بهترین انگیزه بعضیا برای پرستش خداست !!! 9
.MohammadReza. 19850 مالک ارسال شده در 14 آبان، 2010 می خوام می خوام :shad: البته به نظر من همه یانایی که میگن برای اعراب شهوت پرست اون موقع و الانه که برای گرایش به اسلام انگیزه داشته باشن... تو اون دنیا رسیدن به خدا بزرگترین لذته ولی چون نمشه این لذت رو توصیف کرد میگن حوری میدیم و .... یه جایی هم گفته میشه که س.ک.س با این حوری ها س.ک.س زمینی نیست که زود خسته شی...هر بار 7 سال و 7ساعت و 7دقیقه و .....که هرثانیه اینا 7سال و 7.....:jawdrop: ما از زمینیاش خسته نمیشیم 3
maryam_alien 9904 ارسال شده در 14 آبان، 2010 حالا تو چرا دهنت آب افتاد؟ قلمان دیدی؟ وقتی حوری این شکلیه که زمینیارو بی تاب میکنه لابد قلمان هم همینجوریه دیگه.....یهو عنان از کف دادم. 4
.MohammadReza. 19850 مالک ارسال شده در 14 آبان، 2010 وقتی حوری این شکلیه که زمینیارو بی تاب میکنه لابد قلمان هم همینجوریه دیگه.....یهو عنان از کف دادم. من به همین حوریای زمینی راضیم 2
.MohammadReza. 19850 مالک ارسال شده در 14 آبان، 2010 چه کم توقع میگم این آواتارتم خیلی شکل حوریاستا 2
maryam_alien 9904 ارسال شده در 14 آبان، 2010 میگم این آواتارتم خیلی شکل حوریاستا آواتارای دیگه هم دارم....میذارم حالا دونه دونه براتون... 2
ارسال های توصیه شده