رفتن به مطلب

حوری بهشتی!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 111
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اونجا چی نوشته؟!!!

جنس لباسشان یا لباشان؟!!!!!!!!!!!!!!:ws52:

حالا هرچی؛مگه جنس این چیزا میشه از یاقوت و مرجان باشه؟

چه زمخت:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
قلماناشم همینطوری هستن؟؟؟:eyepopping:

:girl_blush2:

ما به همین حوریای زمینیش قانعیم بهشتیش نمیخوایم

:Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon:

• Like 9
لینک به دیدگاه
ما به همین حوری زمینیش قانعیم بهشتیش نمیخوایم

:Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon:

:icon_redface::icon_redface::icon_redface::icon_redface:

حوریان

:icon_razz::icon_razz::icon_razz:

• Like 6
لینک به دیدگاه

می خوام می خوام :shad:

البته به نظر من همه یانایی که میگن برای اعراب شهوت پرست اون موقع و الانه که برای گرایش به اسلام انگیزه داشته باشن...

تو اون دنیا رسیدن به خدا بزرگترین لذته ولی چون نمشه این لذت رو توصیف کرد میگن حوری میدیم و ....

یه جایی هم گفته میشه که س.ک.س با این حوری ها س.ک.س زمینی نیست که زود خسته شی...هر بار 7 سال و 7ساعت و 7دقیقه و .....که هرثانیه اینا 7سال و 7.....:jawdrop:

• Like 5
لینک به دیدگاه
:icon_redface::icon_redface::icon_redface::icon_redface:

حوریان

:icon_razz::icon_razz::icon_razz:

البته اشتباه نشه ها ما حوری باز نیستیم

اول اخرش یدونه حوریه:ws53::ws53::ws53:

• Like 2
لینک به دیدگاه

البته به نظر من همه یانایی که میگن برای اعراب شهوت پرست اون موقع و الانه که برای گرایش به اسلام انگیزه داشته باشن...

تو اون دنیا رسیدن به خدا بزرگترین لذته ولی چون نمشه این لذت رو توصیف کرد میگن حوری میدیم و ....

یه جایی هم گفته میشه که س.ک.س با این حوری ها س.ک.س زمینی نیست که زود خسته شی...هر بار 7 سال و 7ساعت و 7دقیقه و .....که هرثانیه اینا 7سال و 7.....:jawdrop:

کتاب 11 دقیقه پائلو کئیلو رو کی خونده تو اون قشنگ توضیح داده حالا حساب کن بخوا 7.5 سال بشه اون وقت کار و بار کلا تعطیل اون دنیا:ws28::ws28::ws28::ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه

:w58::w58::w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه

یه روز به استاد دانشگاهمون گفتم چرا اون دنیا همش شهوت پرستی و فساد و هر کاری که رو زمین ممنوعه رواج داره. چرا 64 هزار زن و هفت حوری...

گفت: مگه تو از این چیزا بدت میاد ؟

من سکوت کردم و به طرز فکرش فکر میکردم و میدونستم با اون طرز فکر هیچ بحثی به نتیجه نمیرسید ولی برداشت اون از سکوت من این بود که من با نظرش موافقم و دوباره جوابشو (سوالشو) تکرار کرد ...

شاید حوری بهترین انگیزه بعضیا برای پرستش خداست !!!

• Like 9
لینک به دیدگاه

ما از زمینیاش خسته نمیشیم:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...