maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ قلماناشم همینطوری هستن؟؟؟:eyepopping: :girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اونجا چی نوشته؟!!! جنس لباسشان یا لباشان؟!!!!!!!!!!!!!! حالا هرچی؛مگه جنس این چیزا میشه از یاقوت و مرجان باشه؟ چه زمخت 5 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ این سید احمد چرا انقد خوش خطه! بنظرتون بالاخره تونسته تقلب کنه یا نه؟ 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ قلماناشم همینطوری هستن؟؟؟:eyepopping::girl_blush2: حالا تو چرا دهنت آب افتاد؟ قلمان دیدی؟ 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ قلماناشم همینطوری هستن؟؟؟:eyepopping::girl_blush2: ما به همین حوریای زمینیش قانعیم بهشتیش نمیخوایم :Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ ما به همین حوری زمینیش قانعیم بهشتیش نمیخوایم :Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: :icon_redface::icon_redface: حوریان :icon_razz::icon_razz::icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ ما به همین حوریای زمینیش قانعیم بهشتیش نمیخوایم :Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: همینی که وحید گفت 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ همینی که وحید گفت :banel_smiley_4::ubhuekdv133q83a7yy7 4 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ می خوام می خوام :shad: البته به نظر من همه یانایی که میگن برای اعراب شهوت پرست اون موقع و الانه که برای گرایش به اسلام انگیزه داشته باشن... تو اون دنیا رسیدن به خدا بزرگترین لذته ولی چون نمشه این لذت رو توصیف کرد میگن حوری میدیم و .... یه جایی هم گفته میشه که س.ک.س با این حوری ها س.ک.س زمینی نیست که زود خسته شی...هر بار 7 سال و 7ساعت و 7دقیقه و .....که هرثانیه اینا 7سال و 7.....:jawdrop: 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_redface::icon_redface: حوریان :icon_razz::icon_razz::icon_razz: البته اشتباه نشه ها ما حوری باز نیستیم اول اخرش یدونه حوریه:ws53: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ می خوام می خوام :shad: البته به نظر من همه یانایی که میگن برای اعراب شهوت پرست اون موقع و الانه که برای گرایش به اسلام انگیزه داشته باشن... تو اون دنیا رسیدن به خدا بزرگترین لذته ولی چون نمشه این لذت رو توصیف کرد میگن حوری میدیم و .... یه جایی هم گفته میشه که س.ک.س با این حوری ها س.ک.س زمینی نیست که زود خسته شی...هر بار 7 سال و 7ساعت و 7دقیقه و .....که هرثانیه اینا 7سال و 7.....:jawdrop: کتاب 11 دقیقه پائلو کئیلو رو کی خونده تو اون قشنگ توضیح داده حالا حساب کن بخوا 7.5 سال بشه اون وقت کار و بار کلا تعطیل اون دنیا:ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ می خوام می خوام :shad: البته به نظر من همه یانایی که میگن برای اعراب شهوت پرست اون موقع و الانه که برای گرایش به اسلام انگیزه داشته باشن... تو اون دنیا رسیدن به خدا بزرگترین لذته ولی چون نمشه این لذت رو توصیف کرد میگن حوری میدیم و .... یه جایی هم گفته میشه که س.ک.س با این حوری ها س.ک.س زمینی نیست که زود خسته شی...هر بار 7 سال و 7ساعت و 7دقیقه و .....که هرثانیه اینا 7سال و 7.....:jawdrop: :w58: 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ یه روز به استاد دانشگاهمون گفتم چرا اون دنیا همش شهوت پرستی و فساد و هر کاری که رو زمین ممنوعه رواج داره. چرا 64 هزار زن و هفت حوری... گفت: مگه تو از این چیزا بدت میاد ؟ من سکوت کردم و به طرز فکرش فکر میکردم و میدونستم با اون طرز فکر هیچ بحثی به نتیجه نمیرسید ولی برداشت اون از سکوت من این بود که من با نظرش موافقم و دوباره جوابشو (سوالشو) تکرار کرد ... شاید حوری بهترین انگیزه بعضیا برای پرستش خداست !!! 9 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ می خوام می خوام :shad: البته به نظر من همه یانایی که میگن برای اعراب شهوت پرست اون موقع و الانه که برای گرایش به اسلام انگیزه داشته باشن... تو اون دنیا رسیدن به خدا بزرگترین لذته ولی چون نمشه این لذت رو توصیف کرد میگن حوری میدیم و .... یه جایی هم گفته میشه که س.ک.س با این حوری ها س.ک.س زمینی نیست که زود خسته شی...هر بار 7 سال و 7ساعت و 7دقیقه و .....که هرثانیه اینا 7سال و 7.....:jawdrop: ما از زمینیاش خسته نمیشیم 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ حالا تو چرا دهنت آب افتاد؟ قلمان دیدی؟ وقتی حوری این شکلیه که زمینیارو بی تاب میکنه لابد قلمان هم همینجوریه دیگه.....یهو عنان از کف دادم. 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ وقتی حوری این شکلیه که زمینیارو بی تاب میکنه لابد قلمان هم همینجوریه دیگه.....یهو عنان از کف دادم. من به همین حوریای زمینی راضیم 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من به همین حوریای زمینی راضیم چه کم توقع 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ چه کم توقع میگم این آواتارتم خیلی شکل حوریاستا 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ میگم این آواتارتم خیلی شکل حوریاستا آواتارای دیگه هم دارم....میذارم حالا دونه دونه براتون... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده