Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ . . . . برداشت بد نکنید . . . پدر دوستم نه موجی هست و نه دیوانه . . . فقط با خاطراتش زندگی میکنه . . . عاشق اون دوران . . . دورانی که ایثار کمترین کاری بود که میشد در حق رفقا انجام داد . . . دورانی که از هر 10 تا مرد , 10 تا مرد پیدا میشد . . . دورانی که خیلی با الآن فرق داشت . . . برای راست و ریس کردن کارای خوابگاه دوستم اومده بود که دیدمش . . . ساده ی ساده . . .! مردی که وقتی 18 سالش بود برای خرید نون رفت بیرون و سر از کردستان در آورد! 19 سالش بود که فرمانده ی توپ خونه شد! آدمی که از بنیاد ایثارگران میان دنبالش و اون تحویلشون نمیگیره . . آخه میگه من جیره خور اینا نیستم . . .! دوستم میگه : "پدر من : لااقل به فکر رتبه ی کنکور و ارشدم باش!" جواب میشنوه : " مردی! عرضه داری! عقل داری! بشین درستو بخون!" با اینکه یه کارمند ساده با درآمد کمه , داره خرج 3 تا دانشجو رو میده . . . خداییشم در حد توانش برا پسراش کم نزاشته . . . خلاصه ی کلام : پدر دوستم یه مرده! یه مرد واقعی . . . ! 18 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ .. . . برداشت بد نکنید . . . پدر دوستم نه موجی هست و نه دیوانه . . . فقط با خاطراتش زندگی میکنه . . . عاشق اون دوران . . . دورانی که ایثار کمترین کاری بود که میشد در حق رفقا انجام داد . . . دورانی که از هر 10 تا مرد , 10 تا مرد پیدا میشد . . . دورانی که خیلی با الآن فرق داشت . . . برای راست و ریس کردن کارای خوابگاه دوستم اومده بود که دیدمش . . . ساده ی ساده . . .! مردی که وقتی 18 سالش بود برای خرید نون رفت بیرون و سر از کردستان در آورد! 19 سالش بود که فرمانده ی توپ خونه شد! آدمی که از بنیاد ایثارگران میان دنبالش و اون تحویلشون نمیگیره . . آخه میگه من جیره خور اینا نیستم . . .! دوستم میگه : "پدر من : لااقل به فکر رتبه ی کنکور و ارشدم باش!" جواب میشنوه : " مردی! عرضه داری! عقل داری! بشین درستو بخون!" با اینکه یه کارمند ساده با درآمد کمه , داره خرج 3 تا دانشجو رو میده . . . خداییشم در حد توانش برا پسراش کم نزاشته . . . خلاصه ی کلام : پدر دوستم یه مرده! یه مرد واقعی . . . ! من از یه لحاظ دیگه فک کردم!!!!:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من از یه لحاظ دیگه فک کردم!!!!:persiana__hahaha: شما لطف کن تا اطلاع ثانوی به چیزی فکر نکن!!! :w00::w00: 5 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ شما لطف کن تا اطلاع ثانوی به چیزی فکر نکن!!! :w00::w00: قول نمیدمااا!!:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ شما لطف کن تا اطلاع ثانوی به چیزی فکر نکن!!! :w00::w00: بچه ها واسه شب میگم سلام بر عشق اینجا هم جواب میده هااااااااا 7 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها واسه شب میگم سلام بر عشق اینجا هم جواب میده هااااااااا حرفی نیست!!! 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ .. . . برداشت بد نکنید . . . پدر دوستم نه موجی هست و نه دیوانه . . . فقط با خاطراتش زندگی میکنه . . . عاشق اون دوران . . . دورانی که ایثار کمترین کاری بود که میشد در حق رفقا انجام داد . . . دورانی که از هر 10 تا مرد , 10 تا مرد پیدا میشد . . . دورانی که خیلی با الآن فرق داشت . . . برای راست و ریس کردن کارای خوابگاه دوستم اومده بود که دیدمش . . . ساده ی ساده . . .! مردی که وقتی 18 سالش بود برای خرید نون رفت بیرون و سر از کردستان در آورد! 19 سالش بود که فرمانده ی توپ خونه شد! آدمی که از بنیاد ایثارگران میان دنبالش و اون تحویلشون نمیگیره . . آخه میگه من جیره خور اینا نیستم . . .! دوستم میگه : "پدر من : لااقل به فکر رتبه ی کنکور و ارشدم باش!" جواب میشنوه : " مردی! عرضه داری! عقل داری! بشین درستو بخون!" با اینکه یه کارمند ساده با درآمد کمه , داره خرج 3 تا دانشجو رو میده . . . خداییشم در حد توانش برا پسراش کم نزاشته . . . خلاصه ی کلام : پدر دوستم یه مرده! یه مرد واقعی . . . ! :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها واسه شب میگم سلام بر عشق اینجا هم جواب میده هااااااااا حرفی نیست!!! :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ برو دست همچین مردی رو ببوس و ازش امضا بگیر کسی که جیره خواره اینا نباشه یه انسان به تمام معنیه 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ برو دست همچین مردی رو ببوس و ازش امضا بگیرکسی که جیره خواره اینا نباشه یه انسان به تمام معنیه امام خميني ا... اکبر ا... اکبر .......... 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ امام خميني ا... اکبر ا... اکبر .......... ایییییییییییشششششششششششششششش:viannen_38: 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خدا سعادت و توفیق جیره خوار نشدن رو به همه عنایت کنه!!! 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ایییییییییییشششششششششششششششش:viannen_38: بخور کیش مییییییییییییییییییییییییییییییییییییییش 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بخور کیش مییییییییییییییییییییییییییییییییییییییش بینم تو نداری ایش میییییش:w00: 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بینم تو نداری ایش میییییش:w00: قشنگ بود 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بینم تو نداری ایش میییییش:w00: نه ولی دارم دیش دیییییییش 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ایییییییییییشششششششششششششششش:viannen_38: بخور کیش مییییییییییییییییییییییییییییییییییییییش بینم تو نداری ایش میییییش:w00: نه ولی دارم دیش دیییییییش 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده