soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شب کی؟ من؟ نمیخوام! شب همه بخیر! bekhay nakhay hamine!! ah bacheha chera kasi inja nis?? ha?? baba chand ruz dg forjeha shoru mishe dg kasi nemiadaaa az ma goftan bud!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام. لطفا فینگیلیش تایپ نکن وگرنه اخراجت میکنم! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام. لطفا فینگیلیش تایپ نکن وگرنه اخراجت میکنم! :ws44:nemi2nam! systemam gati karde...bayad windows avaz konam vali na vagtesho daram na hosele!! dadash = modir = bad akhlag 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ hala shodi daaaaaaash khob! لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دست شما درد نکنه! gabel nadare! mano to ke in harfaro nadarim!! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اونور همشهریت رو دیدی شیر شدی آره!؟ :167: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اونور همشهریت رو دیدی شیر شدی آره!؟ :167: man k az aval shir budam! na baba hamshari k jaye khod u ham jaye kho!!! لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فکر کردی گریه کنی میبخشمت! تو از همین الان اخراجی ... عوضش یه جا دیگه استخدامی! لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فکر کردی گریه کنی میبخشمت! تو از همین الان اخراجی ... عوضش یه جا دیگه استخدامی! aha bashe...pas khaheshan hpgogo mazayash khob bashe + bime:ws3: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ استخدام شدی! همین الان sms تایید استخدامی برات ارسال میشه! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ استخدام شدی! همین الان sms تایید استخدامی برات ارسال میشه! bale daryaft shod! mam az banish tashakor nemodim:w16: سلام slm:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام خوش اومدید ... داشتیم در مغازه رو میبستیم دیگه! 1 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسپم:167::167::167::167::167: لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینجا جای اسپمه دیگه! اما اسپم داریم تا اسپم! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده