shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ علبک! :167: من خستم برم ولووووووو شم ... بخوابم خواب ببینم ... کابوس ببینم ... صبح خواب بمونم ... به کلاسم نرسم ... غیبت بخورم ... درسم ضعیف شه ... امتحانشو خوب ندم ... نمره کم بیارم ... درس و بیوفتم! نه نه من اصلا نمیخوابم! :banel_smiley_52: :167: :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یادش بخیر!! حداقل قبلنا اینجا شلوغ پلوغ بود... لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چقد بده که الان خوابم نمیاد! 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سيلام الهههههههههههه :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سيلام الهههههههههههه :aghosh: سلام عسیسم وای داشتم از تنهایی دق میکردما... 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام عسیسموای داشتم از تنهایی دق میکردما... خوفي تو؟ چي خبرا؟؟؟ چه خبر از مهندسان خراب شده؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوفي تو؟چي خبرا؟؟؟ چه خبر از مهندسان خراب شده؟ ممنون خوبم. مهندسان خراب شده؟؟!!! من همین الان اونجام هستم! مگه تو مهندسانم میای؟؟ خیلی وقت ندیدمت! 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ممنون خوبم.مهندسان خراب شده؟؟!!! من همین الان اونجام هستم! مگه تو مهندسانم میای؟؟ خیلی وقت ندیدمت! خراب نشده؟ :JC_thinking: آره...هفته اي يه بار ديگه حوصلشو ندارم... سلام! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آواتار نو مبارک! بهتر از این نبود!!؟؟؟ خراب نشده؟ :JC_thinking: آره...هفته اي يه بار ديگه حوصلشو ندارم... نچ خراب نشده...دیده تو حوصلشو نداری خواسته سر به سرت بزاره!:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باشگاه نیمه راه زیاد داشت! [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] منظور!!؟:ws2: هیچی/ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باشگاه نیمه راه زیاد داشت! [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] منظور!!؟:ws2: لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آواتار نو مبارک!بهتر از این نبود!!؟؟؟ نچ خراب نشده...دیده تو حوصلشو نداری خواسته سر به سرت بزاره!:4chsmu1: نه باو...خراب نيست كه! حالش كاملا خوبه... منظورم از خراب شده چيز ديگه اي بود! 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باشگاه نیمه راه زیاد داشت! [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] منو ميگه سيلام وحيد! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه باو...خراب نيست كه!حالش كاملا خوبه... منظورم از خراب شده چيز ديگه اي بود! حالا گرفتم خب چیکار میکنی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا گرفتم خب چیکار میکنی؟؟ زندگاني! درس كه نميخونم... بقيه كارارو انجام ميدم تو چي؟ چه خبرا؟؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم مث تو! الان بجای درس خوندن ایجا دارم....:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام بر بی خوابان عزیز ... خوش بگذره 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم مث تو!الان بجای درس خوندن ایجا دارم....:icon_pf (34): منم امتحان دارم يكشنبه! خوشحالم واسه خودم هفته پيش امتحان زراعت حبوبات داشتم...شدم 6.4 از 8:4chsmu1: سلام بر بی خوابان عزیز ... خوش بگذره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده