solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به ستاره سهیلا، از این طرفا... چه خبرا؟ آهای کی اسم منو آورد؟ 4 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااام بچه هاسلام به داداش رضاو داداش حميد خودم اولا علیک سلام:hi: دوما بچه خودتی:ws2: سوما خوش اومدی:w14: 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام صبح همگي بخير من مدتي نبودم ميدونم كه جام خيلي خيلي خالي بود 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه مدت بود اینجا رونق گرفته بود! 2باره سوت و کور شد! ای روزگار! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه مدت بود اینجا رونق گرفته بود! 2باره سوت و کور شد! ای روزگار! :icon_pf (34): مگه نمیدونی اون وقتایی که من بیام همه میرن! موقعی که من بخوام یه مدت نیام همه پیداشون میشه! میخوای من برم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):مگه نمیدونی اون وقتایی که من بیام همه میرن! موقعی که من بخوام یه مدت نیام همه پیداشون میشه! میخوای من برم؟؟ نه آبجی. تو بری منم میرما! . بیخیال تو خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه آبجی. تو بری منم میرما! . بیخیال تو خوبی؟ قلبون داداشیم برم آره خوبم یعنی امروز توپ توپم خودت در چه حالی؟ نظریه یک ریاضیدان درباره زن و مرد 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم خوبم! دیروز یکی از پیاما رو که برای تو بود! اشتباها فرستادم برای رضاااااااا! رسیدم قم! همون اولش گفت آبجی کیههههههه!؟؟؟ :167: 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الان سر و کله رضا پیدا شه! وای وای! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم خوبم! دیروز یکی از پیاما رو که برای تو بود! اشتباها فرستادم برای رضاااااااا! رسیدم قم! همون اولش گفت آبجی کیههههههه!؟؟؟ :167: آخههههه پس حسابی بازجوییت کرد! تو هم میگفتی سعیده!:4chsmu1: خیالم راحت شد فک میکردم فقط من اشتباهی زیاد اس میزنم! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الان سر و کله رضا پیدا شه! وای وای! رضا از کی تا حالا آدم خور شده؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بازجوییم نکرد نه! :167: آخه بدبختی! الان دقیقا متن پیامم یادم نیست! :icon_pf (34): خوب شد پیام مخصوص عیالم رو براش نفرستادم! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بازجوییم نکرد نه! :167: آخه بدبختی! الان دقیقا متن پیامم یادم نیست! :icon_pf (34): خوب شد پیام مخصوص عیالم رو براش نفرستادم! اشکال نداره چیز خاصی توشون نبود! خب واسه آبجیت فرستادی دیگه:دی آخههه اونموقع کلی ذوق میکرد فک میکرد اونو میگی....:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب راس میگم دیگه! واسه عیالت دل بده قلوه بگیره...! حلا بیخیال خوش گذشت؟؟ چیکارا کردین؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب راس میگم دیگه! واسه عیالت دل بده قلوه بگیره...! حلا بیخیال خوش گذشت؟؟ چیکارا کردین؟؟ :167::167::167: خوش که گذشت. حسابی چتر رضا شده بودم دیگه! انقدر سرپا نگهش داشتم و سین جیمش کردم که داشت منو تو دلش لعن میکرد! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :167::167::167: خوش که گذشت. حسابی چتر رضا شده بودم دیگه! انقدر سرپا نگهش داشتم و سین جیمش کردم که داشت منو تو دلش لعن میکرد! داش خشن...:4chsmu1: آها پس واسه همونه الان ازت فراریه و پیداش نشده! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه بابا! الان اونور دارمش! تو چنگمه! نمیتونه فرار کنه! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه بابا! الان اونور دارمش! تو چنگمه! نمیتونه فرار کنه! اهوم منم جفتتون رو زیر نظر دارم! نمیتونین فرار کنین بنده هر چی زور زدم یه عکس بگیرم بارون نذاشت! بعدشم دیگه حسش نبود! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بارون که سوژه خوبیه! بیخیال! آبجی به من رای بدیا! عکس من خاصه! مثل عکاسش میمونه! (تبلیغات اینور آزاده!) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده