shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ سلام اینجا کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ws48: 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به همه عزیزانی که بعدا خواهند آمد! من میرفتم سر کار بقیه بچه کجا میرفتن! 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ سلام اینجا کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ws48: سلام. من هستم سلام.خوش اومدی سلام به همه عزیزانی که بعدا خواهند آمد! من میرفتم سر کار بقیه بچه کجا میرفتن! ببین چه گرد و خاکی گرفته اینجا... همتون رفتین خوش گذرونی؟ اونور بهت گفتم دیگه نمیگم تکراری میشه! بچه های گل گلاب کشاورزی کجایین شماها؟؟؟ بابا تعطیلات تموم شده هااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ سلام سلام سلام عزیزم..خوبی؟ .امروز کلا سیستمم قاطی کرده هاا چن باز جواب پست رو دادم ولی .اسم سند نکرد!:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ سلام عزیزم..خوبی؟.امروز کلا سیستمم قاطی کرده هاا چن باز جواب پست رو دادم ولی .اسم سند نکرد!:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ ســـــــــلامحوصله ام سررفته سلام خو الان یعنی چیکار کنیم که سر نره!؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ نمیدونمیعنی میگی چیکار کنیم!؟ یه کار خبیثانه در نظرت نیست؟ هست! فقط قبلش باید یکی رو مد نظر داشته باشی 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ ایولیعنی اون شخص خوش شانس کی میتونه باشه؟هوم؟ این چرا چشماش اینطوریه راس میگیا! چشاش چپه! گیاهپزشکای حشره شناس یکی نیس بیاد توضیح بده! بحث علمی ها! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ پزشکان گیاه بیاین جواب بدید این مساله بسیار مهمه چرا چشمای این سوکسه اینطوریه بلا به دور مگه این سوسک!؟ آذر جونم خو بیچاره تعجب کرده! مشکلی نیس! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ در فرهنگ لغت من به کلیه موجودات اینطوری سوسک میگن خو نه این دلیل قانع کننده نیس آها! بخوای نخوای همینه!فعلا که کسی نیس جوابتو بده::4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):همیشه در طول تاریخ بشریت یه سوال هایی بی جواب موندن و مکاشفان و سخت کوشانی چون من در راه کسب علم و درجات عالیه علوم مختلف ناموفق بودن:icon_pf (34): بابا کاشف، سخت کوش دلم برات سوخت! میخای تو رو برو استراحت کن (کم کشف کن) من جوابشو واست پیدا میکنم! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ سلام سلام مهناز جونم چطوری؟ راستشو بگو بخاطر آذر اومدی یا....؟؟؟؟؟:ws2: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ هوم! نمیشه تو به من و جامعه کاشفان توهین کردی:w00: مگه نمیدونی ما نمیتونیم هیچوقت آروم باشیم و بریم استراحت کنیم؟؟؟هان تو معماریو تو کشاورزی میپلکی! استثنا شدی! گفتم شاید تو این یه موردم...آره! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به روی ماهت به چشمون سیاهت سلاممممم جیجر سلام مهناز جونم چطوری؟راستشو بگو بخاطر آذر اومدی یا....؟؟؟؟؟:ws2: سلام . خوبی؟ ببین اومدم تو تالارتون در مورد گیاهان آپارتمانی مطلب بذارم....یه جا به من بیشاره می دید؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ چه سرگذشتی..... امیدوارم حداقل تو کشفیاتت موفق باشیو سوسکای بیشتری باچشای چپ پیدا کنی! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده