Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ این مد 2011 بی کلاس:w00:بهش میگن شنیون جنگلی البته باید موهامو رنگشو نسکافه ایی چیزی کنم تا دیگه بشه طبق مد خب ببخشید من زیاد از مد و اینا سر در نمیارم! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ میبخشمت. قیافه رو! لطف میکنی که منو هی میبخشی! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ قیافه ام چشه! یه آدم خوشملم که میبینین هی حسودی کنیدااا . اوهوم کار خیلی سختیه بخشیدن دیگران،کلی انرژی صرف اینکار میکنم سعی کن دیگه تکرار نشه وگرنه حوصله ام سر میره و ... (:167:) این مدل جمله هات توی نمایشنامه سید مهدی شجاعی با موضوع سیاست زیاد اومده! هی منو یاد اون میندازه ... حتما باید اون نمایش رو اجرا کنم! حتما! بگذریم. سعی میکنم دیگه تکرار نشه چسب! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ من رو وارد سیاست نکنبهرحال اگه نقش مدیری چیزی داشت بگو بیام افتخار بدم(رفتم تو تلویزیون:icon_pf (34):) چسب چی خب؟رازی،دوقلو،آهو چی بالاخره بعدشم این محفل جای تبلیغ نیست برو بابا اینجا من مدیرم و من میگم جایهههه .... :banel_smiley_52: و البته با مدیریت ارشد شما! شما میگید جای چیه! پس جای تبلیغ نیست! 2 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ این محفل کم کم داشت گرم میشد که خوردیم به تعطیلات! تو و اذر خودتون گرمش کردین دیگه چی میخوای؟:ws2: 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ بالاخره یافتتتتتتتتتتتممممممممممممممممممم! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ این محفل کم کم داشت گرم میشد که خوردیم به تعطیلات! این مد 2011 بی کلاس:w00:بهش میگن شنیون جنگلی البته باید موهامو رنگشو نسکافه ایی چیزی کنم تا دیگه بشه طبق مد کشتی مارو با این شنیون! سلام خانوم تقدیم به شما هرجا خواستی کلیک کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وتسه من باز نکرد! بالاخره یافتتتتتتتتتتتممممممممممممممممممم! بابا کاشف! حالا چیو یافتی؟؟ تو و اذر خودتون گرمش کردین دیگه چی میخوای؟:ws2: :icon_pf (44): سلام 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ بابا کاشف! حالا چیو یافتی؟؟ یه سایت خوب در مورد سمینارم! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ چرا باز میشه که الههیه صفحه سیاه بعد شما هرجا دوس میداری کلیک کن سیاه سهله واسه من سفیدشم نمیاره! حالا فرض کن کلیک کردیم ....چی میشه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ تو و اذر خودتون گرمش کردین دیگه چی میخوای؟:ws2: خوب شد رسیدیدا! این آذر داشت منو میکشت! انقدر هم اینجا رو گرم کرد که فشارش افتاد! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ یه سایت خوب در مورد سمینارم! موفق باشی... 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ نخیر موفخ نباشیایشالله سمینارتم خراب کنی و همه بهت بخندن نه ایشالا موفق میشه! لازم نیس خراب کنه تا بخندن این روزا ملت به جرز دیوارم خندشون میگیره! 7 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ عزیزان من فعلا برم ... شاید برگردم ... شایدم دیگه برنگردم ... البته به مدت چند روز! موفق باشید. 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ :ws28::ws28: عزیزان من فعلا برم ... شاید برگردم ... شایدم دیگه برنگردم ... البته به مدت چند روز! موفق باشید. خوش باشی. :icon_pf (44): 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ بچه ها منم فردا میروم مسافرتاگه ندیدمتون پیشاپیش عیدتون مبارک امیدوارم سالی پر از شادی و خوشبختی و سلامتی و موفقیت و ثروت داشته باشید. وقت همگی بخیر. :icon_pf (44): خوش بگذره ...جای مارم خالی کن:دی منم امکان داره یه مدت نباشم!البته این چند روزو هستم! همه رفتن خو منم برم... :icon_pf (44): 6 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ خوش بگذره ...جای مارم خالی کن:دیمنم امکان داره یه مدت نباشم!البته این چند روزو هستم! همه رفتن خو منم برم... :icon_pf (44): به همگی خوش بذگره:1238: منم میرم بابای:icon_pf (44): اینم مال تحویل سال نو :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ دوستان عید همگیتون مبارک برای همتون بهترینارو در سال جدید آرزومندمممممم:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ ببین چه گرد و خاکی گرفته اینجا... همتون رفتین خوش گذرونی؟ 5 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ ببین چه گرد و خاکی گرفته اینجا... همتون رفتین خوش گذرونی؟ :ws28::ws28: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده