solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ اون ه بنا به قرینه لفضی و تکثر حروف متعدده حذف شد اینا رو معلمت از بیسوادیش یادت نداده شرمنده معلم کلاس اولت ....در ضمن عزیزم هیچ میزبانی به مهمونش نمیگه بپر خودت بشور میگه چشم الان میشورم علاوه بر معلم کلاس اولت معلم کلاس دومت هم ... اب رو که گفتم بیاری تا بیکار نمونده باشی من میل به خوردنش نداشتم نوش جونت بخور رو دستت باد نکنه :banel_smiley_52: الی جون منو اذیت میکنی؟ اصلا میدونی چیه خان دایی؟ لفظ نه لفض 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ تو که مثل زبل خان همه جا هستی پس چرا منو مدیر نمیکنی؟ :-" :smiley (18): دیگه گم نکنیااابدو بیا پیش خودم چشم...اومدمممممممم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ به به سلام شبنمی جون خودمخوبی عزیزم خوش اومدی به محفل کشاورزان سلاااااااام آذر جون میسی خوبم خودت خوبی؟:dancegirl2: مرسییییییییی 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ اوهوم منم خوب خوبم خیلی خوشحال بشدم دیدمت حیف که این کشاورزا باز جیم فنگ شدن وگرنه واست چائی چیزی میاوردن چی دوس داری عزیزم به این بروبچ سفارش بدم بیارن برات؟ :ws3: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ اوهوم منم خوب خوبم خیلی خوشحال بشدم دیدمت حیف که این کشاورزا باز جیم فنگ شدن وگرنه واست چائی چیزی میاوردن چی دوس داری عزیزم به این بروبچ سفارش بدم بیارن برات؟ خیلی خوبه مرسی...منم همینطور:girl_blush2: فک کنم با اومدن من،همه رفتن اِممممم...یه بستنی یخی تو این برف خیلی میچسبه به همراه یه قلیون :smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ خیلی خوبه مرسی...منم همینطور:girl_blush2: فک کنم با اومدن من،همه رفتن اِممممم...یه بستنی یخی تو این برف خیلی میچسبه به همراه یه قلیون :smiley (18): سلام. خیلی خوش اومدین ... چشم ...اساعه خدمتتون میارم ... :w410: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ سلام. خیلی خوش اومدین ... چشم ...اساعه خدمتتون میارم ... :w410: سلام. مرسی ... پس کوش؟ ... :smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ سلام. مرسی ... پس کوش؟ ... :smiley (18): بفرمایید این بستنی یخی با عصاره خیار! اینم قلیون با طعم آناناس و هندونه و ... کاملا بهداشتی ... :w16: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ بفرمایید این بستنی یخی با عصاره خیار! اینم قلیون با طعم آناناس و هندونه و ... کاملا بهداشتی ... :w16: نوموخوام...:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ نوموخوام...:viannen_38: خلاصه ما همه جوره آماده پذیرایی از عزیزان هستیم ... برای شام عروسی و مجالس دیگر هم میتونیم در خدمتتون باشیم ... سفارشات پذیرفته میشود. 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ خلاصه ما همه جوره آماده پذیرایی از عزیزان هستیم ... برای شام عروسی و مجالس دیگر هم میتونیم در خدمتتون باشیم ... سفارشات پذیرفته میشود. ولی پذیراییت اصن خوب نبود 2 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ به به شبنم مهتابی، چطوری یا نه؟ رضا جان تو خوبی یا اره 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ رضا جان تو خوبی یا اره به به خان دایی جون با شخصیت، بهتری؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ چه محفل گرمی داشیتن امروز. آخه تو این برف و سرما کی بستنی می خوره 5 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ چه محفل گرمی داشیتن امروز.آخه تو این برف و سرما کی بستنی می خوره اتفاقا بستنی تو برف و سرما میچسبه! نخوردی مگه؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ اون ه بنا به قرینه لفضی و تکثر حروف متعدده حذف شد اینا رو معلمت از بیسوادیش یادت نداده شرمنده معلم کلاس اولت ....در ضمن عزیزم هیچ میزبانی به مهمونش نمیگه بپر خودت بشور میگه چشم الان میشورم علاوه بر معلم کلاس اولت معلم کلاس دومت هم ... اب رو که گفتم بیاری تا بیکار نمونده باشی من میل به خوردنش نداشتم نوش جونت بخور رو دستت باد نکنه :banel_smiley_52: زور زودباش باید تا قطره آخرشو بخوری!!:brodkavelarg: الی جون منو اذیت میکنی؟ اصلا میدونی چیه خان دایی؟ لفظ نه لفض :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ به به شبنم مهتابی، چطوری یا نه؟ سلاااااااام میسی خوبم یا نه! شما خوبی؟خوش میگذره؟ چه محفل گرمی داشیتن امروز.آخه تو این برف و سرما کی بستنی می خوره من...من!!!:shad: اتفاقا بستنی تو برف و سرما میچسبه! نخوردی مگه؟ من خوردم....اونم زیر برف و سرما...خیلی مزه داد ولی بعدش وحشتناک مریض شدم 2 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ سلامی چو بوی خوش اشنایی به ان مردمان دیده روشنایی :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده