phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ کاش خان دائی جون با شخصیتم بود! الان گوششو میگیرم میارمش! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ سلامی به گرمی هوای امروز به همه بچه های دیروز امیروز و فردا! به به! عجب تگرگی میباره !!! کسی خونه نیست؟ کاش خان دائی جون با شخصیتم بود! میگم چرا اصلا بهت خوش نمیگذره!! اینجا داره برف میاد، اونم چه برفی...انگار چله زمستونه!!! اینجام تا امروز صبح برف میبارید ... 2 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ دوباره سلام سلااااااااااااااااااااام گلم چطوریییییییییییییییییی؟ :hi: 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ سلام مدیر تکرو حمید جانخوبی؟ اوهوم اینجام بارون میاد هوایی بس زیباست . آره گفتی سهیلا جون کاش خان دائی جون با شخصیتم بود! مرسی آذر جان! مثل اینکه این خان دایی دیروز شخصیت خودش رو خوب پیاده کرده ! اینجا داره برف میاد، اونم چه برفی...انگار چله زمستونه!!! دلم به حالت میسوزه رضا جان ... خبری از سن من نیست! دوباره سلام علیک سلام آبجی. :icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ اینجا برف نمیاد ولی ایکاش برف میومد چون خیلی سرده 1 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ :icon_pf (44): سلام به همه اقایون و خانوما من اومدم چند دقیقه در خدمتتون باشم البته اگه مشتری بیاد معذورم از موندن 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ دوباره علیک سلام شما همون یه بارم بگی کافیه... علیک سلام الهه بانوی گل :aghosh: سلااااااااااااااااااااام گلم چطوریییییییییییییییییی؟ :hi: مرسی سهیلا جونم ... انگار اینبار شانس با ما یار بود! علیک سلام آبجی. :icon_pf (44): نباید بهت بگم داداشی! ستاره سهیل بیشتر بهت میاد! 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ :icon_pf (44): سلام به همه اقایون و خانوما من اومدم چند دقیقه در خدمتتون باشم البته اگه مشتری بیاد معذورم از موندن مش: نام دیگری برای اجسام سه بعدی ، مش ها از اجسام اولیه ای مثل خط و مثلث تشکیل شده اند و میتوانند دارای بافت بوده تحت نور پردازی هم قرار میگیرد. 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ دلم به حالت میسوزه رضا جان ... خبری از سن من نیست! دیدی بدبخت شدیم رفت پی کارش!! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ :icon_pf (44): سلام به همه اقایون و خانوما من اومدم چند دقیقه در خدمتتون باشم البته اگه مشتری بیاد معذورم از موندن خوش اومدی! منم فقط 20 دقه دیگه هستم! 2 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ مش: نام دیگری برای اجسام سه بعدی ، مش ها از اجسام اولیه ای مثل خط و مثلث تشکیل شده اند و میتوانند دارای بافت بوده تحت نور پردازی هم قرار میگیرد. نه بابا ترشی نخوری یه چیزی میشیا:ws2: 2 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ سلام FGNI (خان دائی جون با شخصیت) بچه ها من خوشکلم سلام مرسی خانومی اره خیلی هم خوشگلی خوش اومدی خان دایی مرسی عزیزم :icon_pf (44): مش: نام دیگری برای اجسام سه بعدی ، مش ها از اجسام اولیه ای مثل خط و مثلث تشکیل شده اند و میتوانند دارای بافت بوده تحت نور پردازی هم قرار میگیرد. خوش بحالت از هفت دولت ازادی :icon_pf (34): دیدی بدبخت شدیم رفت پی کارش!! اشکال نداره خوش اومدی! منم فقط 20 دقه دیگه هستم! خوب همینشم غنیمته بسلامتی خرید عید میری ؟ خان دائی جون با شخصیت خوبی قربونت خوبم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ :icon_pf (44): سلام به همه اقایون و خانوما من اومدم چند دقیقه در خدمتتون باشم البته اگه مشتری بیاد معذورم از موندن سلام داداش ... خوش اومدی ... دمت گرم تو این چند دقیقه ای که در خدمتمونی ... بپر سماور رو روشن کن و 6 تا چایی بریز و بیار بخوریم ... بعد خواستی برو ... بچه ها من خوشکلم بچه همه بهش بگید که خوشگله ... نا امید نشه! نباید بهت بگم داداشی! ستاره سهیل بیشتر بهت میاد! خواهش میکنم ... چه کنیم دیگه ... سرمون شلوغه! 5 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ سلام داداش ... خوش اومدی ... دمت گرم تو این چند دقیقه ای که در خدمتمونی ... بپر سماور رو روشن کن و 6 تا چایی بریز و بیار بخوریم ... بعد خواستی برو ... بچه همه بهش بگید که خوشگله ... نا امید نشه! خواهش میکنم ... چه کنیم دیگه ... سرمون شلوغه! شرمنده حمید اشتباه گرفتی صابخونه شمایی لطف کن برا من کمرنگ بیار ممنونم قند نمیخورم بجاش شکر هم بیار مواطب باش لبه استکانات کثیف نباشه که حساسم 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ دیدی بدبخت شدیم رفت پی کارش!! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ خوب همینشم غنیمته بسلامتی خرید عید میری ؟ والا تو دهات ما نزدیک ظهر خرید عید نمیرن! بعد از ظهر امتحان پایانترم دارم هیچیم نخوندم!میرم که بخونم! بچه همه بهش بگید که خوشگله ... نا امید نشه! آذر جونم خیلی خوشگلی اصلا حرف نداری!! فقط این 3 تا تار موت که پریشونن منو کشته! خواهش میکنم ... چه کنیم دیگه ... سرمون شلوغه! باشه ستاره جون... 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ شرمنده حمید اشتباه گرفتی صابخونه شمایی لطف کن برا من کمرنگ بیار ممنونم قند نمیخورم بجاش شکر هم بیار مواطب باش لبه استکانات کثیف نباشه که حساسم چشم داداش شما امر بفرما ... گرچه اینجا خونه خودتونه ... صاحب اختیارید ... اتفاقا من یه سال آبدارچی هیئت امام حسین بودم و بعنوان آبدارچی نمونه کمیته انضباطی شدم! ... الان برات میارما ... نری ... ! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده