phyto 1264 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 رضا بیا تا سهیلا نیست و دایی هم مشغول کار خودشه! این آذر رو سر و تهشو بگیریم پرتش کنیم بیرون از این تالار ... موافقی؟ :ws2: آره موافقم، اصلا بزن اخراجش کن بشینیم بخندیم یعنی الان من با شماهام یا با توام یا خودمم یا کجام اصلا اینجا کجاست اینا کی هستن کیه کییییه کیههههههههههه کیه کی بوووووووووووووود و لی خودمونیم دم عیدی جنگ و خونریزی خوب نیستا دیدی گفتم هنوز گیجی... برو عزیزم، برو استراحت کن حالت که اومد سر جاش خودم هواتو دارم کسی اذیتت نکنه! رو آب بخندی :w00: هوم؟؟ یعنی میگی اینبارو از خیرش بگذرم؟ باوجه بخاطر خان دائی میبخشمش phyto بیا ازمون تشکر کن(فکر نکنی میبخشم بعدا یواشکی میکشمت) دوزار بده آش... فکر کردی خیال کردی؟! 2
phyto 1264 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 خان دائی همه منو میشناسن من آزارم به یه مورشه هم نمیرسهبه جون phyto آره دیگه تو عضو گروه و حزب من هستی آره دیگه حقت همینه که بری زیر دست این دخترا! 1
FGNI 297 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 الان که دمار از روزگارت در آوردم دستت میاد چه جنگی بهتره حزب تو فعلا رفته با اسباب بازیاش بازی میکنه فراکسیونتم به هم میپیچم چی خیال کردی؟! ببینیم و تعریف کنیم... تو عزیز دلمی تپلو! رضا زشته دمار در میاری چیه بشین سر جات رو آب بخندی :w00: هوم؟؟ یعنی میگی اینبارو از خیرش بگذرم؟ باوجه بخاطر خان دائی میبخشمش phyto بیا ازمون تشکر کن(فکر نکنی میبخشم بعدا یواشکی میکشمت) تو هم همینطور خانومی عیبه دم عیدی حرف از جنگ میزنین باهم بگین بخندین شوخی کنین از بابات بخشیدنتم مرسی خیلی خانومی 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 آره موافقم، اصلا بزن اخراجش کن بشینیم بخندیم ! نه مثل اینکه رفت سر جاش ... :bigbed: 2
phyto 1264 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 خان دائی من در کسری از ثانیه سعی خودمو کردم بیخیال این مارموذ بشم ولی نشد ولم کنیددددد حالا چرا خودتو تیکه پاره میکنی؟ ولش کنید بابا دختر مردم از دست رفت... رضا زشته دمار در میاری چیه بشین سر جات تو هم همینطور خانومی عیبه دم عیدی حرف از جنگ میزنین باهم بگین بخندین شوخی کنین از بابات بخشیدنتم مرسی خیلی خانومی اصلا تو چی میگی؟ همه آتیشا از بخاری تو بلند شده! برو کمش کن پختیم گرما! نه مثل اینکه رفت سر جاش ... :bigbed: کی؟ آذر؟ ... عمراً 1
phyto 1264 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 چه خان دائی با شخصیتی من اینجام تازه کجاشو دیدی؟ هنوز نشناختی خان دایی جون منه، خوشکل و مو مشکیه... حیف که داره موهاش میریزه کچل میشه! 1
phyto 1264 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 ولی خودمونیم سهیلا بدجوری جا زدا!! حزب آذر دچار نقصان درونی شده!
FGNI 297 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 حالا چرا خودتو تیکه پاره میکنی؟ ولش کنید بابا دختر مردم از دست رفت... اصلا تو چی میگی؟ همه آتیشا از بخاری تو بلند شده! برو کمش کن پختیم گرما! کی؟ آذر؟ ... عمراً با منی رضا من بخاری ندارم الانم سردمه این کولر بیخاصیت هم جواب نمیده :banel_smiley_52: چه خان دائی با شخصیتی من اینجام مرسی خانومی نظر لطفته کی رضا میخواد یاد بگیره از من نمیدونم :icon_pf (34): 2
phyto 1264 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 آخه تو فوضولی که حرف میزنی؟من و خان دائی جون با شخصیت خودمون میتونیم با هم صحبت کنیم خان دایی جون با شخصیت بیا تحویل بگیر 1
phyto 1264 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 با منی رضا من بخاری ندارم الانم سردمه این کولر بیخاصیت هم جواب نمیده :banel_smiley_52: مرسی خانومی نظر لطفته کی رضا میخواد یاد بگیره از من نمیدونم :icon_pf (34): اینجا هنوز داره بارون میاد... من چه خاکی به سرم بریزم آخه؟! این سنای ملعون تا دم عید میخوان تو کوه بمونن.. اه 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 اینجا هنوز داره بارون میاد... من چه خاکی به سرم بریزم آخه؟! این سنای ملعون تا دم عید میخوان تو کوه بمونن.. اه بمونن که بهتره! نیست؟ 1
phyto 1264 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 بمونن که بهتره! نیست؟ بهتر اینه که کار من تو همین هفته تموم بشه، دیگه هیچی مهم نیس!
phyto 1264 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 چی هست؟ سن... سن گندم... آفت مضر غلات... جریانات داره! محمدرضا یا حمید اگه حوصله دارین براش تعریف کنین. 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 نمیخوادممنون آذر جان عکس رو نگاه! به این میگن سن ... سن گندم! این برای گندم و خیلی از غلات دیگه یه نوع آفت درجه یکه! خسارت میزنه به گیاه ... کشاورز رو ورشکست میکنه ... خلاصه آفتیه واسه خودش! 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 با سم هم از بین نمیره؟! دعا میکنم زود از بین برن چرا فقط کنترل میشه! میدونستی بطور میانگین میزان مصرف سموم کشاورزی تو ایران 20 درصد بیشتر از استاندارد دنیاست!؟؟؟؟ همش میگید سم!!! میدونستی این آماری که الان گفتم چقدر وحشتناکه!!! کشنده است! 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 نه نمیدونستم!البته هر قدر بیشتر مصرف میشه دودشم به چشم خودمون میره! خب کنترلش کنید چشم! سلام بابای:flowerysmile: سلام. خداحافظ ... :flowerysmile: 2
phyto 1264 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 آقا جون در مورد زمستان گذرانیش بگید. و بعد ریزشش تو مزارع و اینکه کار من بازدید از اماکن زمستان گذرانیه و اینکه تا ریزش تموم نشه کار من هم ادامه داره 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 آقا جون در مورد زمستان گذرانیش بگید. و بعد ریزشش تو مزارع و اینکه کار من بازدید از اماکن زمستان گذرانیه و اینکه تا ریزش تموم نشه کار من هم ادامه داره خدا بهت صبر بده جوون! 1
ارسال های توصیه شده