phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ رضا بیا تا سهیلا نیست و دایی هم مشغول کار خودشه! این آذر رو سر و تهشو بگیریم پرتش کنیم بیرون از این تالار ... موافقی؟ :ws2: آره موافقم، اصلا بزن اخراجش کن بشینیم بخندیم یعنی الان من با شماهام یا با توام یا خودمم یا کجام اصلا اینجا کجاست اینا کی هستن کیه کییییه کیههههههههههه کیه کی بوووووووووووووود و لی خودمونیم دم عیدی جنگ و خونریزی خوب نیستا دیدی گفتم هنوز گیجی... برو عزیزم، برو استراحت کن حالت که اومد سر جاش خودم هواتو دارم کسی اذیتت نکنه! رو آب بخندی :w00: هوم؟؟ یعنی میگی اینبارو از خیرش بگذرم؟ باوجه بخاطر خان دائی میبخشمش phyto بیا ازمون تشکر کن(فکر نکنی میبخشم بعدا یواشکی میکشمت) دوزار بده آش... فکر کردی خیال کردی؟! 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ خان دائی همه منو میشناسن من آزارم به یه مورشه هم نمیرسهبه جون phyto آره دیگه تو عضو گروه و حزب من هستی آره دیگه حقت همینه که بری زیر دست این دخترا! 1 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ الان که دمار از روزگارت در آوردم دستت میاد چه جنگی بهتره حزب تو فعلا رفته با اسباب بازیاش بازی میکنه فراکسیونتم به هم میپیچم چی خیال کردی؟! ببینیم و تعریف کنیم... تو عزیز دلمی تپلو! رضا زشته دمار در میاری چیه بشین سر جات رو آب بخندی :w00: هوم؟؟ یعنی میگی اینبارو از خیرش بگذرم؟ باوجه بخاطر خان دائی میبخشمش phyto بیا ازمون تشکر کن(فکر نکنی میبخشم بعدا یواشکی میکشمت) تو هم همینطور خانومی عیبه دم عیدی حرف از جنگ میزنین باهم بگین بخندین شوخی کنین از بابات بخشیدنتم مرسی خیلی خانومی 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ آره موافقم، اصلا بزن اخراجش کن بشینیم بخندیم ! نه مثل اینکه رفت سر جاش ... :bigbed: 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ خان دائی من در کسری از ثانیه سعی خودمو کردم بیخیال این مارموذ بشم ولی نشد ولم کنیددددد حالا چرا خودتو تیکه پاره میکنی؟ ولش کنید بابا دختر مردم از دست رفت... رضا زشته دمار در میاری چیه بشین سر جات تو هم همینطور خانومی عیبه دم عیدی حرف از جنگ میزنین باهم بگین بخندین شوخی کنین از بابات بخشیدنتم مرسی خیلی خانومی اصلا تو چی میگی؟ همه آتیشا از بخاری تو بلند شده! برو کمش کن پختیم گرما! نه مثل اینکه رفت سر جاش ... :bigbed: کی؟ آذر؟ ... عمراً 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ چه خان دائی با شخصیتی من اینجام تازه کجاشو دیدی؟ هنوز نشناختی خان دایی جون منه، خوشکل و مو مشکیه... حیف که داره موهاش میریزه کچل میشه! 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ ولی خودمونیم سهیلا بدجوری جا زدا!! حزب آذر دچار نقصان درونی شده! لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ حالا چرا خودتو تیکه پاره میکنی؟ ولش کنید بابا دختر مردم از دست رفت... اصلا تو چی میگی؟ همه آتیشا از بخاری تو بلند شده! برو کمش کن پختیم گرما! کی؟ آذر؟ ... عمراً با منی رضا من بخاری ندارم الانم سردمه این کولر بیخاصیت هم جواب نمیده :banel_smiley_52: چه خان دائی با شخصیتی من اینجام مرسی خانومی نظر لطفته کی رضا میخواد یاد بگیره از من نمیدونم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ آخه تو فوضولی که حرف میزنی؟من و خان دائی جون با شخصیت خودمون میتونیم با هم صحبت کنیم خان دایی جون با شخصیت بیا تحویل بگیر 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ با منی رضا من بخاری ندارم الانم سردمه این کولر بیخاصیت هم جواب نمیده :banel_smiley_52: مرسی خانومی نظر لطفته کی رضا میخواد یاد بگیره از من نمیدونم :icon_pf (34): اینجا هنوز داره بارون میاد... من چه خاکی به سرم بریزم آخه؟! این سنای ملعون تا دم عید میخوان تو کوه بمونن.. اه 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ اینجا هنوز داره بارون میاد... من چه خاکی به سرم بریزم آخه؟! این سنای ملعون تا دم عید میخوان تو کوه بمونن.. اه بمونن که بهتره! نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ بمونن که بهتره! نیست؟ بهتر اینه که کار من تو همین هفته تموم بشه، دیگه هیچی مهم نیس! لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ چی هست؟ سن... سن گندم... آفت مضر غلات... جریانات داره! محمدرضا یا حمید اگه حوصله دارین براش تعریف کنین. 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ نمیخوادممنون آذر جان عکس رو نگاه! به این میگن سن ... سن گندم! این برای گندم و خیلی از غلات دیگه یه نوع آفت درجه یکه! خسارت میزنه به گیاه ... کشاورز رو ورشکست میکنه ... خلاصه آفتیه واسه خودش! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ با سم هم از بین نمیره؟! دعا میکنم زود از بین برن چرا فقط کنترل میشه! میدونستی بطور میانگین میزان مصرف سموم کشاورزی تو ایران 20 درصد بیشتر از استاندارد دنیاست!؟؟؟؟ همش میگید سم!!! میدونستی این آماری که الان گفتم چقدر وحشتناکه!!! کشنده است! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ نه نمیدونستم!البته هر قدر بیشتر مصرف میشه دودشم به چشم خودمون میره! خب کنترلش کنید چشم! سلام بابای:flowerysmile: سلام. خداحافظ ... :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ آقا جون در مورد زمستان گذرانیش بگید. و بعد ریزشش تو مزارع و اینکه کار من بازدید از اماکن زمستان گذرانیه و اینکه تا ریزش تموم نشه کار من هم ادامه داره 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ آقا جون در مورد زمستان گذرانیش بگید. و بعد ریزشش تو مزارع و اینکه کار من بازدید از اماکن زمستان گذرانیه و اینکه تا ریزش تموم نشه کار من هم ادامه داره خدا بهت صبر بده جوون! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده