phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ خب من نشندیم بحث عوض نشده چه ربطی داره لینک بده برم ببینمش،آخی یه نینی کوشولو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ تو چرا اینقدر باکلاسی؟ خاکی باش داداش! نه! من دارم عکس هم سرچ میکنم برا پاورم ... خیلی زیاده باید تحویل استاد بدم سرم شلوغه ... اینجا هم هستم عزیزم ... چیه حمید مدیر تکرو جان؟طوری شده؟ چماق میکشی رو سر بچه بزنمت؟ حیف که الان رو دنده مهربونیتم نه جان خودم طوری نشده . من همون که پستاتون رو میخونم خستگیم در میره ... 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ چیه حمید مدیر تکرو جان؟طوری شده؟ چماق میکشی رو سر بچه بزنمت؟ حیف که الان رو دنده مهربونیتم دنده رو عوض کن بابا الان گریپاژ میکینا! برو ناهارتو بخور بچه جون ما حالا حالاها هستیم فرار نکنیدا، من الان برمیگردم. فعلا حمید حافظ منافع جامعه وزین ذکور باشه تا من بیام (هرچند بعید میدونم از عهدش بر بیاد...) بچه ها من برگشتم منو تحویل بگیرید! بفرما، رسیدتم بده برات امضا کنم... 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ میشه همون آخرش داداشحرفیه؟:167: آره حرفیه، ته با آخر فرق میکنه... زمین تا آسمون! حیف که دیگه سر و صدای دل و رودم در اومده ... باش تا بیام روشنت کنم! 2 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ منم مشغول تاپیک زدنم اومدین به من بگین که بیام 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ اوهومببین مدیر موضع خودتو مشخص کن تو گروه منی یا تو گروه phyto :167: یا حسین! :banel_smiley_52: پس باید موضع گیری کنم! خب فکر کنم رضا تنها باشه! منم با رضا! رضاااااااااا خب حالا باید با کی کشتی بگیرم!؟؟؟ :167: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ رفرش میکنیییییییییییییم! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ هوم!اشهدت رو بخون دیگه وختی با اون همگروه شدی دیگه موضع نداری خواه ناخواه میری ...... » کور خوندی عزیز من رضا نیستما ... پاش بیوفته موهاتو دونه دونه میکنم! یه کبریت زیرش! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ :jawdrop:تا حالا کجا بودی شیطون:banel_smiley_52::banel_smiley_52: میزنمتپسر بد من phyto رو میخواماون مهربونتر جنگ میکرد آها حالا شد ... حتما باید اخم کنم تا اروم بگیری آذر شیطون! آخ ببخشید گریه نتن! گفتم پاش بیوفته ... تو که دخمل خوبی هستی تازه اسمت اسم آبجی خودمم هست 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ :smiley-gen165: :w31::w31::w31: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ ه ه ه ه گول خوردیکشتمت. سعی کن تو مبارزه تن به تن حریفت رو فریب ندی! اونجا رو نگااااا ... :w127: :guntootsmiley2: کشتمت! :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ آخیش... راس گفتن آدم گشنه دین و ایمون نداره! خب چه خبر؟ آذر جون کجایی؟ آبجی سهیلا رفت؟ داداش گلم چطوره؟ پاورتو درست کردی عزیزم؟ 3 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ اگه دیر میجوابم سرم شلوخه باز فک نکنین من رفتما من هستم 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ :smiley-gen165: :w31::w31::w31: :ws28:آخی تسلیم شدی بریم شادی کنیم سعی کن تو مبارزه تن به تن حریفت رو فریب ندی! اونجا رو نگااااا ... :w127: :guntootsmiley2: کشتمت! :gnugghender: وووی من مُردم 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ آخیش... راس گفتن آدم گشنه دین و ایمون نداره!خب چه خبر؟ آذر جون کجایی؟ آبجی سهیلا رفت؟ داداش گلم چطوره؟ پاورتو درست کردی عزیزم؟ دیدی سهیلا ... دیدی آذر ... من گفتم رضا شخصیت جالبی داره! این شخصیتش رابطه مستقیمی هم با شکم داره! 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ شخصیت دوم phyto شخصیت من سر و ته یه کرباسه، اول و دوم نداره فدات شم. نه داداش ما هستیم ایول آبجی، کجا بودی دلم برات تنگ شده بود... :ws28:آخی تسلیم شدی بریم شادی کنیم وووی من مُردم این بازیا خوب نیس عزیزم، بد آموزی داره 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ :ws28:آخی تسلیم شدی بریم شادی کنیم باد میاد!؟ 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ دیدی سهیلا ... دیدی آذر ... من گفتم رضا شخصیت جالبی داره! این شخصیتش رابطه مستقیمی هم با شکم داره! نه قربونت برم، من در مقابل تهدیدات و ناهنجاریهای شکم ذره ای متزلزل نمیشم، ببین الان یه بشقاب شیرینی تر جلومه ولی اصلا نگاشم نمیکنم!! (البته فقط یه دونه دیگه توش مونده!) 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ باد میاد!؟ نه بابا، دقت کن... جارو برقیه اون گوشه! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده