phyto 1264 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 مهم نیست حالا حالاها وقت داری تمومه تلاشتو بکن تو نمیتونی... هاهاهابیچاره چه اعتماد به نفسی داره. عزیزم باختو مردانه بپذیر اینطوری بهتره راستشو بخوای من اصلا متوجه نشدم دعوا سر چیه؟!! 2
FGNI 297 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 سلام خان دائی سلام عزیز دل من اسمم محمدرضاست اونور قبلنا بهم میگفتم دایی خب حالا چرا میخوای منو بزنی؟ من کی ؟کجا؟ گفتم قدرت :ws2: تو چرا توهم زدی؟؟؟ اوه اوه ... همگی غلاف کنید که خان دایی وارد میشود مگه من لو لو هستم رضا راحت باشین منم مثل شما خوشم میاد خوش باشم عیده بزن بکوب :icon_pf (44): 3
phyto 1264 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 مگه من لو لو هستم رضا راحت باشین منم مثل شما خوشم میاد خوش باشم عیده بزن بکوب :icon_pf (44): بزن بکوب چیه مرد حسابی؟ خرس گنده خجالت نمیکشی؟!! بدم به سیخت بکشن جیگر؟ 2
solise70 967 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 راس میگه دعوا سر چی بود سر اینکه با فیتو کل بندازیمو کی کم بیاره دیگه... واقعا که ! از صبح تا حالا سر کاریم حسابی فعلا ما رفتیم تا بعد... 2
phyto 1264 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 خان دائی چندتا دوسم داری؟ میای با کمک من و سهیلا phyto رو بزنی؟ من و محمدرضا باهم رفیق فابریکیم، مث چاق و لاغر... یا مثلا پت و مت، یا ... چمیدونم لورل هاردی... 2
phyto 1264 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 سر اینکه با فیتو کل بندازیمو کی کم بیاره دیگه... واقعا که ! از صبح تا حالا سر کاریم حسابی فعلا ما رفتیم تا بعد... ها ها ... کم آوردی؟! داری فلنگو میبندی؟ بودی حالا یه چایی میخوردی 3
phyto 1264 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 دیدین چی شد؟؟؟من یه کار کشاورزانه انجام دادم خیلی زیبا بود و یه اثر هنری میشد الان دیدم اندکیش رو کلاغا خوردن سبزه ام خب به سلامتی، مبارکه... از قدیم گفتن کار رو به بچه بسپری آخرش کلاغ میخوردش!! 2
phyto 1264 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 کلاغ دیونهبچه هم خودتی . . سوشیمو میخوام چرا دیگه نمیاد؟ غصه نخور سوشی هم میاد... حالا گریه نکن، به کسی نمیگم متحمل چه شکست سختی شدین! 2
solise70 967 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 ها ها ... کم آوردی؟! داری فلنگو میبندی؟ بودی حالا یه چایی میخوردی زهی خیال باطل ... هاها رفتم ناهار حالام میبینی برگشتم چایی من کو بده که الان خیلی میچسبه:Ghelyon: 1
phyto 1264 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 خواب دیدی خیر باشه شکست؟محاله الان ما داریم تجدید قوا میکنیم یهویی بزنیم پودرت کنیم:167: قیافه ات نشون میده خو . راستی یه سوال تو چندسالته؟راسته که یدونه دختر داری؟اسمش چیه؟چندسالشه؟خوشکله؟ دیدی داری بحثو عوض میکنی... من که قبلنم گفتم بابابزرگتونم! آره اسمش فاطمس، تازه یه سالشه عکساش تو البوم باشگاه مهندسان هست 2
solise70 967 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 چی شد ؟ رفتین؟ من اومدما شما نبودین باز نگین سهیلا جا زد؟ ما رفتیم بای:icon_pf (44): 1
phyto 1264 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 زهی خیال باطل ... هاها رفتم ناهار حالام میبینی برگشتم چایی من کو بده که الان خیلی میچسبه:ghelyon: من نمیدونم چرا همه اینو اشتباهی میگن: زهی تصور باطل، زهی خیال محال 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 مدیر تکرو حمید جان :jawdrop: برنگشتی هم مهم نیست، من این دوتا رو نابود میکنم تا برگردی! بذار خودمو گرم کنم 3
phyto 1264 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 چی شد ؟ رفتین؟ من اومدما شما نبودین باز نگین سهیلا جا زد؟ ما رفتیم بای:icon_pf (44): تو هم كه فقط دنبال راه در رو میگردی... آقا قبول کن جا زدی با خیال راحت برو به کارت برس 1
solise70 967 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 تو هم كه فقط دنبال راه در رو میگردی... آقا قبول کن جا زدی با خیال راحت برو به کارت برس کور خوندی تا تهش هستم 1
phyto 1264 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 کور خوندی تا تهش هستم تهش میشه کجاش؟! تکلیف ما رو روشن کنید هنوز ناهار نخوردیما!! 1
solise70 967 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 تهش میشه کجاش؟! تکلیف ما رو روشن کنید هنوز ناهار نخوردیما!! برو ناهارتو بخور بچه جون ما حالا حالاها هستیم 1
ارسال های توصیه شده