phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ مهم نیست حالا حالاها وقت داری تمومه تلاشتو بکن تو نمیتونی... هاهاهابیچاره چه اعتماد به نفسی داره. عزیزم باختو مردانه بپذیر اینطوری بهتره راستشو بخوای من اصلا متوجه نشدم دعوا سر چیه؟!! 2 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ سلام خان دائی سلام عزیز دل من اسمم محمدرضاست اونور قبلنا بهم میگفتم دایی خب حالا چرا میخوای منو بزنی؟ من کی ؟کجا؟ گفتم قدرت :ws2: تو چرا توهم زدی؟؟؟ اوه اوه ... همگی غلاف کنید که خان دایی وارد میشود مگه من لو لو هستم رضا راحت باشین منم مثل شما خوشم میاد خوش باشم عیده بزن بکوب :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ مگه من لو لو هستم رضا راحت باشین منم مثل شما خوشم میاد خوش باشم عیده بزن بکوب :icon_pf (44): بزن بکوب چیه مرد حسابی؟ خرس گنده خجالت نمیکشی؟!! بدم به سیخت بکشن جیگر؟ 2 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ راس میگه دعوا سر چی بود سر اینکه با فیتو کل بندازیمو کی کم بیاره دیگه... واقعا که ! از صبح تا حالا سر کاریم حسابی فعلا ما رفتیم تا بعد... 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ خان دائی چندتا دوسم داری؟ میای با کمک من و سهیلا phyto رو بزنی؟ من و محمدرضا باهم رفیق فابریکیم، مث چاق و لاغر... یا مثلا پت و مت، یا ... چمیدونم لورل هاردی... 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ سر اینکه با فیتو کل بندازیمو کی کم بیاره دیگه... واقعا که ! از صبح تا حالا سر کاریم حسابی فعلا ما رفتیم تا بعد... ها ها ... کم آوردی؟! داری فلنگو میبندی؟ بودی حالا یه چایی میخوردی 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ دیدین چی شد؟؟؟من یه کار کشاورزانه انجام دادم خیلی زیبا بود و یه اثر هنری میشد الان دیدم اندکیش رو کلاغا خوردن سبزه ام خب به سلامتی، مبارکه... از قدیم گفتن کار رو به بچه بسپری آخرش کلاغ میخوردش!! 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ کلاغ دیونهبچه هم خودتی . . سوشیمو میخوام چرا دیگه نمیاد؟ غصه نخور سوشی هم میاد... حالا گریه نکن، به کسی نمیگم متحمل چه شکست سختی شدین! 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ به جون خودم تو یه چیزیت میشه از کجا فهمیدی؟ 2 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ ها ها ... کم آوردی؟! داری فلنگو میبندی؟ بودی حالا یه چایی میخوردی زهی خیال باطل ... هاها رفتم ناهار حالام میبینی برگشتم چایی من کو بده که الان خیلی میچسبه:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ خواب دیدی خیر باشه شکست؟محاله الان ما داریم تجدید قوا میکنیم یهویی بزنیم پودرت کنیم:167: قیافه ات نشون میده خو . راستی یه سوال تو چندسالته؟راسته که یدونه دختر داری؟اسمش چیه؟چندسالشه؟خوشکله؟ دیدی داری بحثو عوض میکنی... من که قبلنم گفتم بابابزرگتونم! آره اسمش فاطمس، تازه یه سالشه عکساش تو البوم باشگاه مهندسان هست 2 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ چی شد ؟ رفتین؟ من اومدما شما نبودین باز نگین سهیلا جا زد؟ ما رفتیم بای:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ زهی خیال باطل ... هاها رفتم ناهار حالام میبینی برگشتم چایی من کو بده که الان خیلی میچسبه:ghelyon: من نمیدونم چرا همه اینو اشتباهی میگن: زهی تصور باطل، زهی خیال محال 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ مدیر تکرو حمید جان :jawdrop: برنگشتی هم مهم نیست، من این دوتا رو نابود میکنم تا برگردی! بذار خودمو گرم کنم 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ چی شد ؟ رفتین؟ من اومدما شما نبودین باز نگین سهیلا جا زد؟ ما رفتیم بای:icon_pf (44): تو هم كه فقط دنبال راه در رو میگردی... آقا قبول کن جا زدی با خیال راحت برو به کارت برس 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ :jawdrop: تو چرا اینقدر باکلاسی؟ خاکی باش داداش! 1 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ تو هم كه فقط دنبال راه در رو میگردی... آقا قبول کن جا زدی با خیال راحت برو به کارت برس کور خوندی تا تهش هستم 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ کور خوندی تا تهش هستم تهش میشه کجاش؟! تکلیف ما رو روشن کنید هنوز ناهار نخوردیما!! 1 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ تهش میشه کجاش؟! تکلیف ما رو روشن کنید هنوز ناهار نخوردیما!! برو ناهارتو بخور بچه جون ما حالا حالاها هستیم 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ بچه ها من برگشتم منو تحویل بگیرید! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده