Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ :w410: کجااااااااااا ؟؟؟ گفتم دم عید مردم خوشحالن ... با هم با کلمات محبت آمیز صحبت میکنن ... همه در عشق و حالن ... شما هم با هم با لطافت بیشتری صحبت کنید! 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ این آذر به من توهین کرد! اخراجش کن حمید این دم عیدی یه حالی بکنیم ... 2 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ کجااااااااااا ؟؟؟ گفتم دم عید مردم خوشحالن ... با هم با کلمات محبت آمیز صحبت میکنن ... همه در عشق و حالن ... شما هم با هم با لطافت بیشتری صحبت کنید! سلام بابابزرگ... :ws2: لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ این آذر به من توهین کرد! اخراجش کن حمید این دم عیدی یه حالی بکنیم ... تو بهتر نیست کوسه ای نهنگی چیزی جای اواتارت بذاری؟ فک کنم اونا خوشگل تر باشن هیولا هم خوبه ها...! 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ من تو رو دم در که میبینم مدیر تکرو عمرا دستت به من برسه! 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ تو بهتر نیست کوسه ای نهنگی چیزی جای اواتارت بذاری؟ فک کنم اونا خوشگل تر باشن هیولا هم خوبه ها...! ببین الان خوبه؟! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): سلام. بابا بزرگ خودتی! این رضا افکار خاص و قشنگی داره مثل آواتارش! آذر تو هم کمتر شیطنت کن :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): سلام. بابا بزرگ خودتی! این رضا افکار خاص و قشنگی داره مثل آواتارش! آذر تو هم کمتر شیطنت کن :icon_pf (34): باوشه بهش میگم...:ws2: اگه حریف ما دخترا شدین؟؟؟؟ آذر بزن قدش:icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ نیاز ... داش رضا پنگوئن شد... پنگوئن چیه بابا، حاجی فیروزه!! 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ فکر کردی میگیرمت اتفاقا بهش میاد این چطوره رضا؟ این تویی داری واسه من زبون در میاری؟؟!! 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ باوشه بهش میگم...:ws2:اگه حریف ما دخترا شدین؟؟؟؟ آذر بزن قدش:icon_pf (17): 1 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ پنگوئن چیه بابا، حاجی فیروزه!! از کی تا حالا حاجی فیروز پنگوئن شد؟؟؟ داش حمید اینم افکاره قشنگ... 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ بفرمایید شیرینی زیادی خوردم زده زیر دلم داره حالم بد میشه!! 2 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ نخند دندونات میریزه یارانه که نداریم پس مسواکم گرون میشه(خندیدن=بی پولی) 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ من کجا شیطنت کردم آخه؟ زبون درازی!!! استغفرلله! باوشه بهش میگم...:ws2:اگه حریف ما دخترا شدین؟؟؟؟ آذر بزن قدش:icon_pf (17): :icon_pf (17): از اینا کدومش آذره!؟؟ کدومش تویی؟ :w00: پنگوئن چیه بابا، حاجی فیروزه!! هیبریده! حاجی پنگوئن فیروزه ای! از کی تا حالا حاجی فیروز پنگوئن شد؟؟؟داش حمید اینم افکاره قشنگ... :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ عمو نوروز اومده، از پشت گردسوز اومده... 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ ماشالله همتون خوشمزه شدینااااا! خوبه! 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ نخند دندونات میریزه یارانه که نداریم پس مسواکم گرون میشه(خندیدن=بی پولی) دندونام به این قشنگی، ببین چه ردیفه 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ Phyto صبر کن الان حقتو میذارم کف دستت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده