soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ ای بابا چرا adsl نمیگیری؟ ارزونتر میشه فقط همون دفعه اول خرج میکنی بعدش خیلی ارزونتر میشه سرعتشم خیلی بهتره قطع هم نمیشه! هوم؟ آره خیلی بهتره...ولی الان دارم دوران تنبیه مو سپری میکنم! یه گندی زدم که تا یه مدت مجبورم اینو تحمل کنم! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ آخی مثلا همدردیت بود دیگه!!:icon_pf (34): حیف که دلم نمیاد وگرنه میگفتم کاش سر تو هم بیاد ....... 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ اره دیگه اکی... آذر جونم تا بعد خدافظ:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ شلوم :girl_blush2: ای دختر بد چرا وقتی من خدافظی کردم اومدی!!؟؟ خب دیگه جواب سلام واجبه! علیک سلام خوش اومدی! چه عجب! نکنه راه گم کردی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ ای دختر بد چرا وقتی من خدافظی کردم اومدی!!؟؟ خب دیگه جواب سلام واجبه! علیک سلام خوش اومدی! چه عجب! نکنه راه گم کردی؟؟ عع....خو ببقچییییییییییید :w821: نه بابا بلد بودم ....راه رو کج کردم اینطرف باجه :icon_pf (44): زود برگردیا علیک شلوم مهناززززی خوفی؟ خوش اومدی خونه خودته سلام...نخیرم...اصلانشم خوب نیستم :icon_razz: یه وقت نگی خودمون تالار داریما 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ عع....خو ببقچییییییییییید :w821: نه بابا بلد بودم ....راه رو کج کردم اینطرف سلام...نخیرم...اصلانشم خوب نیستم :icon_razz: یه وقت نگی خودمون تالار داریما خو حالا اشکال نداره... ببین تو رو خدا فک کردم دلت واسه ماها تنگیده ... نچ از این خبرا نیس..آذرو اینجا دیدی اومدی دنبالش.... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ خو حالا اشکال نداره... ببین تو رو خدا فک کردم دلت واسه ماها تنگیده ... نچ از این خبرا نیس..آذرو اینجا دیدی اومدی دنبالش.... من که دوجت دارم :aghosh: راستی بشه ها....شوبرم گفته دیگه حق نداری اینجوری حرف بزنی :w821: تو ترکم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ من چاکر تالار خودمونم هستمولی خب دیگه این کشاورزا یه روز منو نبینن روزشون شب نمیشه بارها خواستم نیام اینجا ولی سیل تقاضاها برای موندن همینجوری میومد دیگه چیکار کنم بین دو راهی سختی افتادم :jawdrop: :aghosh: تا بعد خدانگهدار. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ من چاکر تالار خودمونم هستمولی خب دیگه این کشاورزا یه روز منو نبینن روزشون شب نمیشه بارها خواستم نیام اینجا ولی سیل تقاضاها برای موندن همینجوری میومد دیگه چیکار کنم بین دو راهی سختی افتادم آذر لطفتو ازشون دریغ نکن...اینام بالاخره دل دارن 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ قابلی نداره. باشه پیشکش... خودت خوبی. البته منم خوبم، من از تو بهترم! 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ میگم حالت خوبه آذر؟ تب نداری؟ سر ساختمون نرفتی تازگیا آجری فرغونی چیزی خورده باشه تو سرت؟! 3 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ هه هه هه هه ... خودم قرار گذاشتم ولی نرسیدم بیام خوب میبینم خوش گذشت و جای ما بسیار بسیار بسیار خالی بود؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ هه هه هه هه ... خودم قرار گذاشتم ولی نرسیدم بیام خوب میبینم خوش گذشت و جای ما بسیار بسیار بسیار خالی بود؟ آره عزیزم جات خالیییییییی نخیرم منم اومدم ...یادمون باشه بعدا حساب بدقولی بقیه رو برسیم! از صبح تا الان چه خبر؟؟ 2 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ سلام برو بچ اینور خوبین کسی اصلا اومده الان ساعت 9:44 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ ساعت 13 اینجا ایران است، انجمن نو اندیشان... 4 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ خوب کاری کردی، همیشه از این کارا بکن.... امضاتو عشق است! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده