soil eng 17164 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 ای بابا چرا adsl نمیگیری؟ ارزونتر میشه فقط همون دفعه اول خرج میکنی بعدش خیلی ارزونتر میشه سرعتشم خیلی بهتره قطع هم نمیشه! هوم؟ آره خیلی بهتره...ولی الان دارم دوران تنبیه مو سپری میکنم! یه گندی زدم که تا یه مدت مجبورم اینو تحمل کنم! 2
soil eng 17164 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 آخی مثلا همدردیت بود دیگه!!:icon_pf (34): حیف که دلم نمیاد وگرنه میگفتم کاش سر تو هم بیاد ....... 2
soil eng 17164 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 شلوم :girl_blush2: ای دختر بد چرا وقتی من خدافظی کردم اومدی!!؟؟ خب دیگه جواب سلام واجبه! علیک سلام خوش اومدی! چه عجب! نکنه راه گم کردی؟؟ 3
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 ای دختر بد چرا وقتی من خدافظی کردم اومدی!!؟؟ خب دیگه جواب سلام واجبه! علیک سلام خوش اومدی! چه عجب! نکنه راه گم کردی؟؟ عع....خو ببقچییییییییییید :w821: نه بابا بلد بودم ....راه رو کج کردم اینطرف باجه :icon_pf (44): زود برگردیا علیک شلوم مهناززززی خوفی؟ خوش اومدی خونه خودته سلام...نخیرم...اصلانشم خوب نیستم :icon_razz: یه وقت نگی خودمون تالار داریما 3
soil eng 17164 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 عع....خو ببقچییییییییییید :w821: نه بابا بلد بودم ....راه رو کج کردم اینطرف سلام...نخیرم...اصلانشم خوب نیستم :icon_razz: یه وقت نگی خودمون تالار داریما خو حالا اشکال نداره... ببین تو رو خدا فک کردم دلت واسه ماها تنگیده ... نچ از این خبرا نیس..آذرو اینجا دیدی اومدی دنبالش.... 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 خو حالا اشکال نداره... ببین تو رو خدا فک کردم دلت واسه ماها تنگیده ... نچ از این خبرا نیس..آذرو اینجا دیدی اومدی دنبالش.... من که دوجت دارم :aghosh: راستی بشه ها....شوبرم گفته دیگه حق نداری اینجوری حرف بزنی :w821: تو ترکم 3
soil eng 17164 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 من چاکر تالار خودمونم هستمولی خب دیگه این کشاورزا یه روز منو نبینن روزشون شب نمیشه بارها خواستم نیام اینجا ولی سیل تقاضاها برای موندن همینجوری میومد دیگه چیکار کنم بین دو راهی سختی افتادم :jawdrop: :aghosh: تا بعد خدانگهدار. 3
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 من چاکر تالار خودمونم هستمولی خب دیگه این کشاورزا یه روز منو نبینن روزشون شب نمیشه بارها خواستم نیام اینجا ولی سیل تقاضاها برای موندن همینجوری میومد دیگه چیکار کنم بین دو راهی سختی افتادم آذر لطفتو ازشون دریغ نکن...اینام بالاخره دل دارن 3
phyto 1264 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 قابلی نداره. باشه پیشکش... خودت خوبی. البته منم خوبم، من از تو بهترم! 3
phyto 1264 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 میگم حالت خوبه آذر؟ تب نداری؟ سر ساختمون نرفتی تازگیا آجری فرغونی چیزی خورده باشه تو سرت؟! 3
solise70 967 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 هه هه هه هه ... خودم قرار گذاشتم ولی نرسیدم بیام خوب میبینم خوش گذشت و جای ما بسیار بسیار بسیار خالی بود؟ 2
soil eng 17164 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 هه هه هه هه ... خودم قرار گذاشتم ولی نرسیدم بیام خوب میبینم خوش گذشت و جای ما بسیار بسیار بسیار خالی بود؟ آره عزیزم جات خالیییییییی نخیرم منم اومدم ...یادمون باشه بعدا حساب بدقولی بقیه رو برسیم! از صبح تا الان چه خبر؟؟ 2
ارسال های توصیه شده