solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی مهربون... ببینا حالا که ما اینجاییم کسی نیس بیاد.... همین دیگه من انقد بدشانسم که نگو ... این نیازه سوسک اندازم نیست که...:ws2: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ کی بود اسم سوسک و شلغم آورد؟ با اجازه بزرگترا من! چه سریالی شده امروز اول نیاز اومد رفت بعد سهیلا الانم تو! بعدشم حتما دیگه نوبت میرسه به حمید! 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سریال قشنگیه، بخصوص اون قسمتش که من وارد میشم خیلی باحاله، نه؟! 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ برو اونطرف سوال خاکشناسانه داریم، بدو... 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سریال قشنگیه، بخصوص اون قسمتش که من وارد میشم خیلی باحاله، نه؟! بله چجورم! ولی چه سبکیه نمیدونم!:icon_pf (34): برو اونطرف سوال خاکشناسانه داریم، بدو... رفتم ج دادم و اومدم ... 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ من برم نماز تا از دهن نیفتاده... 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ آها...هندم هندیای قدیم! سریال هنوز ادامه داره، بذار حمید بیاد... 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سریال هنوز ادامه داره، بذار حمید بیاد... خب باشه منتظر میمانیم ولی فقط چن دقه! ای بابا گشنم شد! راستی رضا یه سوال فنی: من تو خونه با دیال وصل میشم! از دیروز عصر همش میقطعه! یعنی کانکت میشه ولی بعد 5 مین ارور میده که کابل وصل نیس!در حالی که وصله!:icon_pf (34): میدونی بالید چیکار کنم!؟ 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ خب باشه منتظر میمانیم ولی فقط چن دقه!ای بابا گشنم شد! راستی رضا یه سوال فنی: من تو خونه با دیال وصل میشم! از دیروز عصر همش میقطعه! یعنی کانکت میشه ولی بعد 5 مین ارور میده که کابل وصل نیس!در حالی که وصله!:icon_pf (34): میدونی بالید چیکار کنم!؟ یادش به خیر، یه زمانی یه وحید بود صداش که میزدی ظاهر میشد...! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ یادش به خیر، یه زمانی یه وحید بود صداش که میزدی ظاهر میشد...! اهوم...وحید! یادش بخیر.... نه انگار فعلا حمید نمخواد بیاد منم باید برم .... اجازه میفرمایین؟؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ شما صاحب اجازه ای دلبندم ... اینم واسه شما و بقیه دوستای کشاورزی خدانگهدار 3 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سریال قشنگیه، بخصوص اون قسمتش که من وارد میشم خیلی باحاله، نه؟! خبر نداری بدترین قسمتشه 1 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ اهههههههههههههههههااااااااااااااااای امشبو یادتون نره ها...!!! من میام شمام بیاین نباشین دیگه قهرقهرقهر تا روز قیامت... 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ بیتربیت:w00:چرا ننوشتی تقدیم به آذرخانوم گل و گلاب و بقیه دوستان کشاورزی؟؟؟:w00: هان؟:167: از تو دیگه توقع نمی رفت الهه خانوم:w00: با منیییییییییی؟؟ خب آخه گفتم تو که خودت گل و گلابی بنویسم ننویسم که فرق نداره... اصلا اول تقدیم به تو بعد تقدیم به کشاورزیا خوب شد؟؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ ای شیطون ننوشتی که ریا نشه (البته که من خودم گل و گلابم؛خوشم اومد بخاطر این حرکتت یه بوس ) بعله اصلا درستش همینه دلیل نداره که یکی به ده تا باشه اول من بعد بقیه آذر خودتی؟؟ چه مهربون شدی یهویی؟؟ آره دیگه نخواستیم ریا شه... مرسی خیلی نازه... باز شدم مث صبح! نتم تند تند قطع میشه! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ بعله خودممخب شماها منو نامهربون تصور میکنین مقصر من نیستم که خب قطع میشه دیگه چشم ندارن محفل کشاورزان رو گرم ببینن بله خانومممممممم مهربون آره والا تا یه روز میخوام بیام اینجا ..یا مثلا با یکی از قبل قرار میزارم که فلان ساعت تو نت باشیم هر چی بلاس سر نتم میاد! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده