soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ اِه... چرا میزنی؟ خب خودت گفتی، دیگه چاره ای نداشتم! شرمنده شدم!! من گفتم آذر دلخوش شه...نگفتم که جنس گرفته شده رو پس بده ... 5 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همگی ... شب یلدای همگی مبارک ... دوستان شب یلدا هم حرفایی داره واسه گفتنا! دست کمش نگیریم! شاد باشید. 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ حالا واسه دل خوش_کنک من دروخ میگی! قلبم بشکست! خب حالا دلت نشکنه ...خواستم رضا ناراحت نشه.... یلدا یعنی یادمون باشه که زندگی اونقدر کوتاه که یک دقیقه بیشتر شدنشو جشن میگیریم یلدا مبارک لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلام بر همگی دوستان سلام خیلی خوش اومدی 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دیشب اونهمه خوردی بست نبود!؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلام شبتون بخیر جون من یکی بیاد....فقط این چند روزه هستمااااااا میرم دلتون واسم تنگ میشه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ سلام سلام سلام من رفتم ولی خدا شاهد در اینجارو قفل نکردماااااا!! آها همه رفتن خر خونی!!(شرمنده درس خونی) 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ برو به فکر نون باش که خربزه آبه!! ببین الان رئیس تکرو هم نیستش! کجاس؟ همونجا که تو گفتی! لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ اِه... حمید که اینجاس! داره زاغ سیا چوق میزنه!! لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ برو به فکر نون باش که خربزه آبه!! ببین الان رئیس تکرو هم نیستش! کجاس؟ همونجا که تو گفتی! سلام اهوم... فک کنم تا یک ماه اوضاع همینه...درست میشه!! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ اِه... حمید که اینجاس! داره زاغ سیا چوق میزنه!! زاغ سیا چیه بابا!! کنترل نا محسوس 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ زاغ سیا چیه بابا!!کنترل نا محسوس آره، ببخشید، جسارت شد! شرمنده حمید کجایی؟ بیا از خودت دفاع کن! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ بجان خودم نشستم تو سایت دانشگاه! همین سیستم دم دری! هر کس میاد تو اول منو زیارت میکنه بعد میره دنبال کاراش! حتما باید منو انگولک کنن تا روزشون شب بشه! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ آره، ببخشید، جسارت شد! شرمنده حمید کجایی؟ بیا از خودت دفاع کن! این داداش حمید ما امروز روزه سکوت گرفته!! یام اینکه زیر زبونی میخواد!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده