phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ وقتی اونوری میشه چشم دومش دقیقا چسبیده به چشم اولش مشخص میشه!! دیدی؟ 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ بارون میاد شــر شــر، پشت خونه آذر آذر عروسی داره، دمب خروسی داره! 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااااام چون بعدازمدتها اومدی سعی میکنم باهات مهلبون باشمافسانه خبیث منه دیگه همکار مدیر تالار عکاسی یادم باشه چار پنجتا دستمال بردارم صورتمو خشک کنم آبروریزی نشه! خبیث؟!!:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ elahe.elahe2 همکار مدیر تالار کشاورزی تاریخ عضویت: 22-05-2010 محل سکونت: اروميه نوشته ها: 353 مهندسی کشاورزی خاك شناسي __________ __________ __________ __________ __________ تو کی همکار شدی ما نفهمیدیم؟!! تبریکات متفرقه و متعالی مرا نیز پذیرا باشید... 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ سیلااام به همه برو بچه های کشاورزی:girlhi: سلام خوش اومدی ...بازم بیا اینورا سلام الهه جون همکار مدیر تالار کشاورزی(تکرو جون) شاید چون من و سوشی نیستیم اگه این مدیر تکرو من رو مدیر مدیر تالار کشاورزی میکرد الان اینجا رونق داشت نه دیگه سوشی پیشنهاد داد بشی مدیر روابط عمومی کشاورزی...اونموقع بیشتر رونق میگیره چه پیتزای قشنگی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منم میخوام... آخ که چقدر گشنمه! نوش جان بخور __________ __________ __________ تو کی همکار شدی ما نفهمیدیم؟!! تبریکات متفرقه و متعالی مرا نیز پذیرا باشید... نیدونم! مرسی :icon_gol: و در نهایت سلام 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ نه دیگه سوشی پیشنهاد داد بشی مدیر روابط عمومی کشاورزی...اونموقع بیشتر رونق میگیره چه ذهن خلاقی داره این سوشی! پیشنهاد بسیار عالی و دل انگیزیه! منم رای مثبت میدم ...و در نهایت سلام ...به روی ماهت سلام 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ چه ذهن خلاقی داره این سوشی! پیشنهاد بسیار عالی و دل انگیزیه! منم رای مثبت میدم ...به روی ماهت سلام پس تصویب شد....البته نیازی به برچسب مدیریت نداره همینجوریشم مدیره!! دیگه چه خبر؟ آذر کجا رفتی؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ بعد امتحانا باید ببام سراغ اینجا رضا اگه هنوز نرفتی لطفا اینو جواب بده: به نظرت واسه این بخش مقاله و توضیح و... بهتره یا آموزش! 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ بعد امتحانا باید ببام سراغ اینجا رضا اگه هنوز نرفتی لطفا اینو جواب بده: به نظرت واسه این بخش مقاله و توضیح و... بهتره یا آموزش! به نظرم واسه این بخش مقاله و توضیح و ... بهتره با آموزش! هرچیز به جای خویش نیکوست... آره دلبندم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ به نظرم واسه این بخش مقاله و توضیح و ... بهتره با آموزش! هرچیز به جای خویش نیکوست... آره دلبندم بگو همش دیگه.... ممنون... شب خوبی داشته باشین خدافظ:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ بزارید مدیر بشم حال شما دوتا رو میگیرم پس بهتر زیرابتو بزنیم!!تا مدیر نشدی راستی از کجا میشه لوله کشیشو کرد!! زهکشی سنتی دوس داری یا مدرن؟؟ سنتی:تنبوشه مدرن:prc چی چی نوش جان بخور:w00: یدونه پیتزا واسه ما خریده اونم میخواد به این و اون ببخشه:w00: مگه نمیدونی من سر پیتزا حساسم:w00: برو یدونه واسه خودش بخر:w00: دهههه:w00: دو روز نباشیم همه چیمون رو می بخشن به این و اوناااا باشه خب اصلا رضا کخ کن...نخورش اون ماله آذر....زودباش...کخش کن!!:w00: معذرت خواهی و شرمندگی در حدبه علاقه خاصی که بین تو پیتزا بود واقف نبودم!! راستی آذر خوب شد این شکلک:w00:جیره بندی نشده وگرنه تو کمبود شکلک میووردی 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ زیرآب مدیر مدیر تالار کشاورزی رو میخوای بزنی:167::167: *بخاطر بخشندگی فراوان اینبار رو بخشیدم تکرار نشه هااا اوهوم وگرنه من چطور سر تو داد بزنم:w00: مدیر مدیر یگه چه صیفه ای...بگو رئیس مدیر با کلاس تره! اگه داد نزنی روزگارت سپری نمیشه،نه!؟ باشه پس بهتره هواتو داشته باشم ... بیا پیش خودم آذر جونم! واست پیتزام میخرم ...اصلا هر چی تو بگی خوبه!؟؟ ببخشید نتم قطعید 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ :icon_redface: =====> چه خوششم اومد! سوار بر اسب صورتی داره میره خونه بخت! این اسبه؟ شبیه یه چیز دیگس!! 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ باشه خب اصلا رضا کخ کن...نخورش اون ماله آذر....زودباش...کخش کن!!:w00: :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ عجب. سلام به همه. میدونم کسی نیست گفتم یه سلامی بزارم اینجا هر کسی از راه رسید یه ناخنکی بهش بزنه! 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ سلام چرا بهتون (بهطون!!)میزنی!! من هستم! 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): :w00::w00::w00: 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ :w00::w00::w00: اِه... چرا میزنی؟ خب خودت گفتی، دیگه چاره ای نداشتم! شرمنده شدم!! 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ عجب. سلام به همه. میدونم کسی نیست گفتم یه سلامی بزارم اینجا هر کسی از راه رسید یه ناخنکی بهش بزنه! ناخنک میزنیم... :banel_smiley_52:ناخنام تموم شد!! علیک سلام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده