Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ اوه اوه چقده از 3 روز پش تا الان پست دادین!!!مردم تا بخونم و به اینجا برسم! مگه بیکاری میشینی اسپم ها رو میخونی! :w00: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ مگه بیکاری میشینی اسپم ها رو میخونی! :w00: نه والا...فقط از اونجایی که بار علمیش زیاد بود حیفم اومد نخونم! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ نه والا...فقط از اونجایی که بار علمیش زیاد بود حیفم اومد نخونم! :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): سه ضرب! 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ هزاران بار مردیم و زنده شدیم در فراق سوشی... سوشی پس کوشی؟! 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ بالاخره سوشی اومد هزاران بار مردیم و زنده شدیم در فراق سوشی... سوشی پس کوشی؟! سلام علیکم!:girlhi: خوبید؟ من نبودم خوش میگذشت؟ دلم واستون تنگولیده بود .... این گلای خوشگل تقدیم به شما ...اولین اطلسی های سیاه دنیا ! 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ میبینم که عکس خودتو گذاشتی واسه امضات! 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ من تا 3 شنبه خدمتت هستم ازم با روی گشاده استقبال کن ..میرم نمیبینیم میشینی اینجا هی سوشی سوشی میکنی و زاری میکنی! :w00: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ سلام سوشی...حالا این دو روز که هستی مهربون باش دیگه... 3 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ سلام علیکم!:girlhi:خوبید؟ من نبودم خوش میگذشت؟ دلم واستون تنگولیده بود .... این گلای خوشگل تقدیم به شما ...اولین اطلسی های سیاه دنیا ! چه باحالههههههههههههههههه...؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ سلام سوشی...حالا این دو روز که هستی مهربون باش دیگه... سلام به روی ماهت :flowerysmile: ای پرررومگر دستم بهت نرسه نخیرم من اصلا از نبودنت خوشحالم میشم اصلا هم دوست ندارم دلمم واست تنگ نشده بود اخه این وروجک میزاره کسی مهربون باقی بمونه !!!!!!:w00: 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ بیا با هم دوست باشیم! اخی دلم واسه آجی سمیه ام تنگ شد همیشه با عقش و محبت چماق میکوبید تو کلم!:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ سلام به روی ماه لاچین خانم :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ ما سه شنبه شب میرویم غیبمان میزند تا ............خدا داند! بعد هی گریه میکنی سوشی میخوام سوشی میخوام!!!!!!!! الان که هستم چرا نیستی؟؟؟؟؟؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ کجا میخوای بری؟ خانه مان ! پیش مامانیییییی و باباییییییی:w42: 1 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ ما سه شنبه شب میرویم غیبمان میزند تا ............خدا داند! بعد هی گریه میکنی سوشی میخوام سوشی میخوام!!!!!!!!الان که هستم چرا نیستی؟؟؟؟؟؟:w00: :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ حالم بده ...همه کشتام امروز آلوده شدن ...هیچ کی هم نیست اینجا آدم و دلداری بده! :shame:مدیر حمید هم که گفته مشکلاتم و نیارم اینجا بگم! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ حالم بده ...همه کشتام امروز آلوده شدن ...هیچ کی هم نیست اینجا آدم و دلداری بده! :shame:مدیر حمید هم که گفته مشکلاتم و نیارم اینجا بگم! سلام آخه با دل داری دادن مگه آروم میشی؟؟ فک نکم بشی... پروژه پایان نامته؟ حتما سه 4-5 ماهی میشه روش کار میکردی نه؟ اشکال نداره درست میشه (میدونم نمیشه...گفتی دل داری منم....) یعنی حمیدم تریپ سخت گیری برداشته!! نهههههههههههه :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ سلام آخه با دل داری دادن مگه آروم میشی؟؟ فک نکم بشی... پروژه پایان نامته؟ حتما سه 4-5 ماهی میشه روش کار میکردی نه؟ اشکال نداره درست میشه (میدونم نمیشه...گفتی دل داری منم....) یعنی حمیدم تریپ سخت گیری برداشته!! نهههههههههههه :icon_pf (34): الان دقیقا 8 ماهه دارم زجر میکشم...فکر نمیکنم به نتیجه برسم... 2 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ حالم بده ...همه کشتام امروز آلوده شدن ...هیچ کی هم نیست اینجا آدم و دلداری بده! :shame:مدیر حمید هم که گفته مشکلاتم و نیارم اینجا بگم! :ws44::ws44: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده