Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 اوه اوه چقده از 3 روز پش تا الان پست دادین!!!مردم تا بخونم و به اینجا برسم! مگه بیکاری میشینی اسپم ها رو میخونی! :w00: 1
soil eng 17164 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 مگه بیکاری میشینی اسپم ها رو میخونی! :w00: نه والا...فقط از اونجایی که بار علمیش زیاد بود حیفم اومد نخونم! 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 نه والا...فقط از اونجایی که بار علمیش زیاد بود حیفم اومد نخونم! :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): سه ضرب! 1
sushianess 714 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 بالاخره سوشی اومد هزاران بار مردیم و زنده شدیم در فراق سوشی... سوشی پس کوشی؟! سلام علیکم!:girlhi: خوبید؟ من نبودم خوش میگذشت؟ دلم واستون تنگولیده بود .... این گلای خوشگل تقدیم به شما ...اولین اطلسی های سیاه دنیا ! 2
sushianess 714 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 من تا 3 شنبه خدمتت هستم ازم با روی گشاده استقبال کن ..میرم نمیبینیم میشینی اینجا هی سوشی سوشی میکنی و زاری میکنی! :w00: 3
solise70 967 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 سلام علیکم!:girlhi:خوبید؟ من نبودم خوش میگذشت؟ دلم واستون تنگولیده بود .... این گلای خوشگل تقدیم به شما ...اولین اطلسی های سیاه دنیا ! چه باحالههههههههههههههههه...؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
sushianess 714 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 سلام سوشی...حالا این دو روز که هستی مهربون باش دیگه... سلام به روی ماهت :flowerysmile: ای پرررومگر دستم بهت نرسه نخیرم من اصلا از نبودنت خوشحالم میشم اصلا هم دوست ندارم دلمم واست تنگ نشده بود اخه این وروجک میزاره کسی مهربون باقی بمونه !!!!!!:w00: 2
sushianess 714 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 بیا با هم دوست باشیم! اخی دلم واسه آجی سمیه ام تنگ شد همیشه با عقش و محبت چماق میکوبید تو کلم!:vahidrk: 1
sushianess 714 ارسال شده در 10 اسفند، 2010 ما سه شنبه شب میرویم غیبمان میزند تا ............خدا داند! بعد هی گریه میکنی سوشی میخوام سوشی میخوام!!!!!!!! الان که هستم چرا نیستی؟؟؟؟؟؟:w00: 2
sushianess 714 ارسال شده در 10 اسفند، 2010 کجا میخوای بری؟ خانه مان ! پیش مامانیییییی و باباییییییی:w42: 1
lachin 700 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 ما سه شنبه شب میرویم غیبمان میزند تا ............خدا داند! بعد هی گریه میکنی سوشی میخوام سوشی میخوام!!!!!!!!الان که هستم چرا نیستی؟؟؟؟؟؟:w00: :banel_smiley_4: 1
sushianess 714 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 حالم بده ...همه کشتام امروز آلوده شدن ...هیچ کی هم نیست اینجا آدم و دلداری بده! :shame:مدیر حمید هم که گفته مشکلاتم و نیارم اینجا بگم! 3
soil eng 17164 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 حالم بده ...همه کشتام امروز آلوده شدن ...هیچ کی هم نیست اینجا آدم و دلداری بده! :shame:مدیر حمید هم که گفته مشکلاتم و نیارم اینجا بگم! سلام آخه با دل داری دادن مگه آروم میشی؟؟ فک نکم بشی... پروژه پایان نامته؟ حتما سه 4-5 ماهی میشه روش کار میکردی نه؟ اشکال نداره درست میشه (میدونم نمیشه...گفتی دل داری منم....) یعنی حمیدم تریپ سخت گیری برداشته!! نهههههههههههه :icon_pf (34): 3
sushianess 714 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 سلام آخه با دل داری دادن مگه آروم میشی؟؟ فک نکم بشی... پروژه پایان نامته؟ حتما سه 4-5 ماهی میشه روش کار میکردی نه؟ اشکال نداره درست میشه (میدونم نمیشه...گفتی دل داری منم....) یعنی حمیدم تریپ سخت گیری برداشته!! نهههههههههههه :icon_pf (34): الان دقیقا 8 ماهه دارم زجر میکشم...فکر نمیکنم به نتیجه برسم... 2
lachin 700 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 حالم بده ...همه کشتام امروز آلوده شدن ...هیچ کی هم نیست اینجا آدم و دلداری بده! :shame:مدیر حمید هم که گفته مشکلاتم و نیارم اینجا بگم! :ws44::ws44:
ارسال های توصیه شده