shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ ما آخرش نفهمیدیم فضولول تشریف داریم یا نه!! نه نمیپرسه.....:ws18: :wubpink: تو کلا خیلی خوبی دخملم بحثو عوض کنیم! 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ حالا چرا دندوناتو اینجوری میکنی؟ 23 آخه با روحیاتت زیاد آشنا نیستم یخده ازت میترسم لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ :wubpink: تو کلا خیلی خوبی دخملمبحثو عوض کنیم! چشم..ببین الان عوض میکنم.... حالا چرا دندوناتو اینجوری میکنی؟ 23 بحث جدید: اهل کجایی؟ دانشجویی؟ خونتون کجاست؟ ش.ش؟ کد ملی؟ نام مادر؟ نام پدر؟ حالا دو تا اولی رو جواب بده بقیه باشه واسه بعد 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ چشم..ببین الان عوض میکنم.... با یه خوب گفتن چه زود یادت رفت برنامه رو به تو ترجیح داد! بحث جدید: اهل کجایی؟ دانشجویی؟ خونتون کجاست؟ ش.ش؟ کد ملی؟ نام مادر؟ نام پدر؟ حالا دو تا اولی رو جواب بده بقیه باشه واسه بعد یه بحثی بکنید که به دردتون بخوره ندونستن اینا چیزی ازتون کم نمیکنه! 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ چشم..ببین الان عوض میکنم.... بحث جدید: اهل کجایی؟ دانشجویی؟ خونتون کجاست؟ ش.ش؟ کد ملی؟ نام مادر؟ نام پدر؟ حالا دو تا اولی رو جواب بده بقیه باشه واسه بعد آفرین خوشم اومد منتظر بودی من فتیلشو بزنم؟:ws2: 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ با یه خوب گفتن چه زود یادت رفت برنامه رو به تو ترجیح داد! یه بحثی بکنید که به دردتون بخوره ندونستن اینا چیزی ازتون کم نمیکنه! وحید حالا تو هی فنگ بنداز به جا این کارا جواب الهه رو بده منتظره 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ با یه خوب گفتن چه زود یادت رفت برنامه رو به تو ترجیح داد! یه بحثی بکنید که به دردتون بخوره ندونستن اینا چیزی ازتون کم نمیکنه! ااااااا داری دوبه هم زنی میکنی!!:w00: بحث به این خوبی!آمار ندادی داریم خودمون کشف میکینم آفرین خوشم اومدمنتظر بودی من فتیلشو بزنم؟:ws2: نه! میگفتم شاید خودش دوس نداره بگه واسه همین نمیپرسیدم! وحید حالا تو هی فنگ بندازبه جا این کارا جواب الهه رو بده منتظره لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ ااااااا داری دوبه هم زنی میکنی!!:w00:بحث به این خوبی!آمار ندادی داریم خودمون کشف میکینم نه! میگفتم شاید خودش دوس نداره بگه واسه همین نمیپرسیدم! فکر کنم فرار کرد! 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ وحید حالا تو هی فنگ بنداز ااااااا داری دوبه هم زنی میکنی!!:w00: منظورم چیز دیگه بود! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ منظورم چیز دیگه بود! میدونم منم فقط شوخیدم! شکوفه ؟ وحید؟ چرا ساکتین؟ نیگا تو رو خدا جفتشون اینجان ولی نمیحرفن...:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ منظورم چیز دیگه بود! منم شوخیدم! 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ منم فقط شوخیدم! منم شوخیدم! باشه! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ خوب حالا اهل کجایی وحید؟ بیخیال.... این اطرافم شایدم رفتم... اگه رفتم شب خوش 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ ادم 2 روز بیاد اینجا تو چند ساعت پستاش به 1000 میرسه! این اطرافم شایدم رفتم... اگه رفتم شب خوش باشه منم میرم شب خوشوحید شب تو هم خوش خوب بخوابین خواب هم ببینین شب بخیر/ اگه رفتین! 2 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ بیخیال.... این اطرافم شایدم رفتم... اگه رفتم شب خوش باشه منم میرم شب خوش وحید شب تو هم خوش 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ راستی شکوفه ایول به فعالیت.... در عرض یه شبانه روز شدی 3 ستاره!!! لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ اوه اوه چقده از 3 روز پش تا الان پست دادین!!! مردم تا بخونم و به اینجا برسم! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده