shokoofeh 887 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 ما آخرش نفهمیدیم فضولول تشریف داریم یا نه!! نه نمیپرسه.....:ws18: :wubpink: تو کلا خیلی خوبی دخملم بحثو عوض کنیم! 1
shokoofeh 887 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 حالا چرا دندوناتو اینجوری میکنی؟ 23 آخه با روحیاتت زیاد آشنا نیستم یخده ازت میترسم
soil eng 17164 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 :wubpink: تو کلا خیلی خوبی دخملمبحثو عوض کنیم! چشم..ببین الان عوض میکنم.... حالا چرا دندوناتو اینجوری میکنی؟ 23 بحث جدید: اهل کجایی؟ دانشجویی؟ خونتون کجاست؟ ش.ش؟ کد ملی؟ نام مادر؟ نام پدر؟ حالا دو تا اولی رو جواب بده بقیه باشه واسه بعد 1
vergil 11695 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 چشم..ببین الان عوض میکنم.... با یه خوب گفتن چه زود یادت رفت برنامه رو به تو ترجیح داد! بحث جدید: اهل کجایی؟ دانشجویی؟ خونتون کجاست؟ ش.ش؟ کد ملی؟ نام مادر؟ نام پدر؟ حالا دو تا اولی رو جواب بده بقیه باشه واسه بعد یه بحثی بکنید که به دردتون بخوره ندونستن اینا چیزی ازتون کم نمیکنه! 1
shokoofeh 887 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 چشم..ببین الان عوض میکنم.... بحث جدید: اهل کجایی؟ دانشجویی؟ خونتون کجاست؟ ش.ش؟ کد ملی؟ نام مادر؟ نام پدر؟ حالا دو تا اولی رو جواب بده بقیه باشه واسه بعد آفرین خوشم اومد منتظر بودی من فتیلشو بزنم؟:ws2: 1
shokoofeh 887 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 با یه خوب گفتن چه زود یادت رفت برنامه رو به تو ترجیح داد! یه بحثی بکنید که به دردتون بخوره ندونستن اینا چیزی ازتون کم نمیکنه! وحید حالا تو هی فنگ بنداز به جا این کارا جواب الهه رو بده منتظره 1
soil eng 17164 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 با یه خوب گفتن چه زود یادت رفت برنامه رو به تو ترجیح داد! یه بحثی بکنید که به دردتون بخوره ندونستن اینا چیزی ازتون کم نمیکنه! ااااااا داری دوبه هم زنی میکنی!!:w00: بحث به این خوبی!آمار ندادی داریم خودمون کشف میکینم آفرین خوشم اومدمنتظر بودی من فتیلشو بزنم؟:ws2: نه! میگفتم شاید خودش دوس نداره بگه واسه همین نمیپرسیدم! وحید حالا تو هی فنگ بندازبه جا این کارا جواب الهه رو بده منتظره
shokoofeh 887 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 ااااااا داری دوبه هم زنی میکنی!!:w00:بحث به این خوبی!آمار ندادی داریم خودمون کشف میکینم نه! میگفتم شاید خودش دوس نداره بگه واسه همین نمیپرسیدم! فکر کنم فرار کرد! 1
vergil 11695 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 وحید حالا تو هی فنگ بنداز ااااااا داری دوبه هم زنی میکنی!!:w00: منظورم چیز دیگه بود! 2
soil eng 17164 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 منظورم چیز دیگه بود! میدونم منم فقط شوخیدم! شکوفه ؟ وحید؟ چرا ساکتین؟ نیگا تو رو خدا جفتشون اینجان ولی نمیحرفن...:icon_pf (34):
soil eng 17164 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 خوب حالا اهل کجایی وحید؟ بیخیال.... این اطرافم شایدم رفتم... اگه رفتم شب خوش 1
vergil 11695 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 ادم 2 روز بیاد اینجا تو چند ساعت پستاش به 1000 میرسه! این اطرافم شایدم رفتم... اگه رفتم شب خوش باشه منم میرم شب خوشوحید شب تو هم خوش خوب بخوابین خواب هم ببینین شب بخیر/ اگه رفتین! 2
shokoofeh 887 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 بیخیال.... این اطرافم شایدم رفتم... اگه رفتم شب خوش باشه منم میرم شب خوش وحید شب تو هم خوش 1
soil eng 17164 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 راستی شکوفه ایول به فعالیت.... در عرض یه شبانه روز شدی 3 ستاره!!!
soil eng 17164 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 اوه اوه چقده از 3 روز پش تا الان پست دادین!!! مردم تا بخونم و به اینجا برسم! 1
ارسال های توصیه شده