soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ من اومدم! واسه چی نگفته میری!!:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ دخترشو تنها گذاشت! نگذاشت! دخملمو تنها نذاشتم رفتم یه برنامه ماهواره ای رو دیدمو اومدم 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ واسه چی نگفته میری!!:vahidrk: خواستم ببینم متوجه نبود من میشین یا نه خو؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ دخترشو تنها گذاشت! نگذاشت! فکر کنم اگه تا صبحم اینجا باشیم همچنان حرفی واسه زدن پیدا نمیکنیم...!!! لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ دخملمو تنها نذاشتم رفتم یه برنامه ماهواره ای رو دیدمو اومدم برنامه از دخترت مهم تر بود... 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ دخملمو تنها نذاشتم رفتم یه برنامه ماهواره ای رو دیدمو اومدم :icon_pf (34): چی بود حالا!!؟ خواستم ببینم متوجه نبود من میشین یا نه خو؟ لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ برنامه از دخترت مهم تر بود... راس میگه شکوفه جواب بده!؟؟ زودباش؟ 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ فکر کنم اگه تا صبحم اینجا باشیم همچنان حرفی واسه زدن پیدا نمیکنیم...!!! آفرین دقیقا همین طوره برنامه از دخترت مهم تر بود... ها؟؟!!وحید منو به چالش کشید!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ راس میگه شکوفه جواب بده!؟؟ زودباش؟ بحث دیگه نبود دیگه نه؟!!اصن مگه تو فوضولی؟!!:167: 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ فکر کنم اگه تا صبحم اینجا باشیم همچنان حرفی واسه زدن پیدا نمیکنیم...!!! خودتون حرف کم میارین یکی دیگه رو هم اضافه میکنین...! لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ بحث دیگه نبود دیگه نه؟!!اصن مگه تو فوضولی؟!!:167: اگه باشم میگی!!؟؟ پس اهوم فوضووووووووووووولم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ خودتون حرف کم میارین یکی دیگه رو هم اضافه میکنین...! میگیم شاید یکی اضافه شه حرفامون بیشتر شه:دی باز چند شبه اصلا خوابم نمیبره!!! پناه میارم اینجا ....اگه هم کسی نباشه.... لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ خودتون حرف کم میارین یکی دیگه رو هم اضافه میکنین...! خب چون حرف کم میاریم یکی دیگه رو اضافه می کنیم..! اگه باشم میگی!!؟؟پس اهوم فوضووووووووووووولم چون میدونم فضول نیستی نمیگم! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ خب چون حرف کم میاریم یکی دیگه رو اضافه می کنیم..! چون میدونم فضول نیستی نمیگم! باشه نگو....!! خودت به من میگی سنگین باش اونجوری نخند... بعد حالا این چه وضعه آدامس جویدن!؟:w00: لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ دیگه نگین! [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] -------- عجب ضدحالی تو!! لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ وحید میشه ازت بپرسم چند سالته؟البته اگه دوس داشتی بگو:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ باشه نگو....!!خودت به من میگی سنگین باش اونجوری نخند... بعد حالا این چه وضعه آدامس جویدن!؟:w00: مگه بچه ها از مامانشون سوال میپرسن؟ فوضول! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ وحید میشه ازت بپرسم چند سالته؟البته اگه دوس داشتی بگو:banel_smiley_52: میخوای تو برو بیرون بعد که گفت صدات میزنم بیای..... لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ مگه بچه ها از مامانشون سوال میپرسن؟ فوضول! ما آخرش نفهمیدیم فضولول تشریف داریم یا نه!! نه نمیپرسه.....:ws18: لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ وحید میشه ازت بپرسم چند سالته؟البته اگه دوس داشتی بگو:banel_smiley_52: حالا چرا دندوناتو اینجوری میکنی؟ 23 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده