Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ منظورم همین بود.....سفره افطار......قبول باشه.....ان شالله......التماس دعا..... مرسی مهندس.....:hapydancsmil: برای شماهم قبول باشه نوش جان اگه عکس خودته و از نت نیس خیلی ام عالیه.مسابقه نیستا.تاپیک 1بار دیگه بخون مهندس. ♥ اوکی سوژه ی خوبی پیدا کردم عکس میگیرم میفرستم خوندم ی جوری آرشیوی از عکسای مربوط به ماه رمضون میشه 4 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ ما صندلیم نباشه رو زمین میبریم میخوریم عسل دااشتیم؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ از عسل یاد بگیر احسنت صندلی VIP برای شما در نظر گرفتیم (اینو به هدی بگو اینقدر بهونه میگیره ) ببین مهندس سر یه میز و صندلی ی محفل رو بهم ریختی خیلی ریز توطئه ام که میکنی اوه آدم اجیر میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیاااام برات؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ ببین مهندس سر یه میز و صندلی ی محفل رو بهم ریختیخیلی ریز توطئه ام که میکنی اوه آدم اجیر میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیاااام برات؟؟؟ بفرما جناب خان ...برای شما لبو آلوئه ورایی سفارش دادیم من صندلی بیارم واسه همتون؟؟؟ عسل اول ی صندلی به هدی بده ,اصلا تحمل و صبر نداره 3 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ بفرما جناب خان ...برای شما لبو آلوئه ورایی سفارش دادیم :ws28:...... 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ هدی چندنقطه گذاشتی، فحش بود؟؟؟؟؟؟ (ستاد ایجاد درگیری بین دوستان) 2 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اینم صندلی برا مهمونا..... هدی جون دوس داری؟ 2 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ هدی چندنقطه گذاشتی، فحش بود؟؟؟؟؟؟(ستاد ایجاد درگیری بین دوستان) نهههه باااااباااااا (از خدا بترس) 1 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اینم صندلی برا مهمونا..... هدی جون دوس داری؟ آره عسل جان عالیه 2 لینک به دیدگاه
fireopal 138 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ منم به همگی سلام میگم گویا دیر رسیدم:banel_smiley_4: لذا اعلام حضور میکنم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سلام اومدیم محفل:hapydancsmil: اتفاقا تابستون برا من جزو پر مشغله ترین فصل و ماه ها محسوب میشه.نقطه سر خط:icon_pf (34): اره دیگه کسی یاد اینجا نمیوفته انگار حداقل گهگاهی ی لنگه کفشی اینور شوت کنین بدونیم هستین کسی این دمپایی منو ندیده؟؟/:ws3: سلام بچه های گل کشاورزی زودترین و باصرفه ترین راه برا رسیدن به سوددهی در ضمینه کشاورزی کدومه پیشنهادات رو برزین صندوق پیشنهادات تالار یکی یکی بررسی میشه طرح موافقت شد میره برای تسویب بودجه و مراحل بعدی اینجا یه کارگاه تئوری راه بندازیم از کاشت و داشت و برداشت تا فروش برگشت سرمایه.. چقودر حرف زدم من اوووووووووووووووووووووووو موفق باشین 1 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ منم به همگی سلام میگمگویا دیر رسیدم:banel_smiley_4: لذا اعلام حضور میکنم سلام خیلی خوش اومدی نه به موقع اومدی عزیزم بازم منتظر حضورت هستیم 3 لینک به دیدگاه
Arefeh.A 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سلام مجدد به همه.. چشمم روشن..خوب برا خودتون سفره میز افطار میذارین و صندلی میارین..چه برا هم نوشابه هم وا میکنن:vahidrk: یکی هم مارو تحویل بگیره تا نزدمتون ناقصتون نکردم 3 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ سلام مجدد به همه..چشمم روشن..خوب برا خودتون سفره میز افطار میذارین و صندلی میارین..چه برا هم نوشابه هم وا میکنن:vahidrk: یکی هم مارو تحویل بگیره تا نزدمتون ناقصتون نکردم سلام بر مهندس عارفه عزیز نیاز به این همه خشونت نیستااااا والا ما هم هنوز چیزی نخوردیم تا الان در پی صندلی بودیم 4 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ سلام عارفه جان خشونت چرا هرچی میخای بگو واست آماده کنیمممم.... 4 لینک به دیدگاه
Arefeh.A 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلام به همگی آفرین..این شد.. باشه خشمگین نمیشم.. برا منم صندلی بیارین... این آقا مهدی کجاست؟مهمون دعوت میکنه بعد خودش نمیاد:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلام.....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام بر مهناز عزیزم به محفل ما خوش آمدی منور کردی , فقط برقی چیزی نگیرتمون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده