Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ جگرش که یه پروسه ای دیگر است. میزاریم یه جای خنک برای روز نمایشگاه کتاب....جگر و قلبشو. چه جگری بزنیم به بدن.... الان بفهمه ما درمورد چه کسی حرف میزنیمو کبابش کردیمو برنامه ریختیمو خوردیمو... ما داریم در مورد قربانی که برای تولدش آقا مِهدی کرده حرف میزنیم مگه غیر از اینه 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ ما داریم در مورد قربانی که برای تولدش آقا مِهدی کرده حرف میزنیم مگه غیر از اینه نعهههه... الان دانشجویی؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ نعهههه... الان دانشجویی؟ بله 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ موفق باشی دانشجو.. مرسی همکار تالار کشاورزی کاریکاتور منه ها... چه جالب .. از روی کاریکاتور خودتو معرفی کردی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ مرسی همکار تالار کشاورزی خواهش میکنم مسئول صنایع غذایی چه جالب .. از روی کاریکاتور خودتو معرفی کردی اره دیگه... خودتو کاریکاتور کن بزار اینجا 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ اره دیگه... خودتو کاریکاتور کن بزار اینجا باشه 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ آقای دانشجو واسه بن کتاب ثبت نام کردی؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ آقای دانشجو واسه بن کتاب ثبت نام کردی؟ نه اینقدر کم هست .. مطمئنم به من نمیرسه 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ مارفتیم.. خوشحال شدیم... مواظب خودتون باشید... همین دیگه.... 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ مارفتیم.. خوشحال شدیم... مواظب خودتون باشید... همین دیگه.... اِ مهمون دعوت کردی رفتی معصومه عجب خداحافظی هست 1 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ نه اینقدر کم هست .. مطمئنم به من نمیرسه همین الان برو ثبت نام کن دیگه...http://www.tibf.net بدو دیگه... 1 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ اِ مهمون دعوت کردی رفتی معصومه عجب خداحافظی هست مهمون دعوت کرده ...تازه خوشم میخواد بره مهمونی... 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ همین الان برو ثبت نام کن دیگه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بدو دیگه... خیلی ممنون .. احتیاجی نیست مهمون دعوت کرده ...تازه خوشم میخواد بره مهمونی... عجبااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ خیلی ممنون .. احتیاجی نیست خواهش میکنم....آفرین که احتیاجی نیست... حالا به کتاب یا بن؟ 1 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ معصومه جون میگه شانس آوردید برقشون رفته میخواسته جواب دعوت مهمون رو بده.... لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ خواهش میکنم....آفرین که احتیاجی نیست...حالا به کتاب یا بن؟ به بن الانم کتاب های مورد نظرمو دارم 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ معصومه جون میگه شانس آوردید برقشون رفته میخواسته جواب دعوت مهمون رو بده.... جواب تو رو بده یا من رو ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده