masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ راستی یادم رفت این بهت بزنم.. داش مهدی.... بگیر که اومد.. 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ راستی یادم رفت این بهت بزنم.. داش مهدی.... بگیر که اومد.. تو هم بگیر که اومد 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ چه خرجی شده که فضا الوده نشه.. مورد پسند هم باشه... جالب بید. این برای کشور ایران کارساز نیست. یه دفعه بری رستوران یا کافی شاپ همه تو این لامپها هستن.. خوب تو دنیای شیشه ای زندگی کنیم دیگه.. واقعا ابتکار جالبی بود فک کن این فضای شیشه ای همیشه همراهشون باشه ... دیگه به کلی ترک میکنند لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ تو هم بگیر که اومد :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ داش مهدی درحال شستن لباسا .. نشسته رو ماشین لباسشویی که لباساشو نبرن 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ دوچرخه سواری بلدی مهدی؟ پس چی که بلدم : والیبال بلدی: 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ پس چی که بلدم : والیبال بلدی: بله.. بنده جزو تیم ملی فوتبال بودماااا 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ بله.. بنده جزو تیم ملی فوتبال بودماااا اِ وایسا دروازه ببینم میتونی شوت منو بگیری >> بگیر که اومد >>>>> عجب گلی خوردی اینجوری تو تیم ملی بازی میکنی 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ اِ وایسا دروازه ببینم میتونی شوت منو بگیری >> بگیر که اومد >>>>> عجب گلی خوردی اینجوری تو تیم ملی بازی میکنی اشتب شد.. تیم ملی والیبال بودم. 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ اشتب شد.. تیم ملی والیبال بودم. اَلِکی میگی باشه والیبال بازی کن : 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ اَلِکی میگی باشه والیبال بازی کن : به خدا.. من جزو تیم والیبال بودم در پایگاه مهراباد هم میشستیم.. قرار بود بریم برای مسابقادوتا مسابقه هم.. دادیم برنده شدیم. من از زانو دچار اسیب شدم. چندسال کار نکردم... ک وارد تیم والیبال دانشگاهمون شدیم... مارو معرفی کردن. برای تیم ملی.. منتهی.. قبول نکردن.. یه سری تست های ورزش دادیم. جواب نداد.. بابا والیبالیستیمااا توپ والیبالتو بیار نمایشگاه کتاب بهت میگم. 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ به خدا.. من جزو تیم والیبال بودم در پایگاه مهراباد هم میشستیم..قرار بود بریم برای مسابقادوتا مسابقه هم.. دادیم برنده شدیم. من از زانو دچار اسیب شدم. چندسال کار نکردم... ک وارد تیم والیبال دانشگاهمون شدیم... مارو معرفی کردن. برای تیم ملی.. منتهی.. قبول نکردن.. یه سری تست های ورزش دادیم. جواب نداد.. بابا والیبالیستیمااا توپ والیبالتو بیار نمایشگاه کتاب بهت میگم. باور داریم منم تو انتخابی نوجوانان تیم ملی فوتبال شرکت کردم ... منتها پارتی نداشتیم انتخاب نشدیم به الهام بگو توپ بیاره .. اون توپ والیبال داره 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ باور داریم منم تو انتخابی نوجوانان تیم ملی فوتبال شرکت کردم ... منتها پارتی نداشتیم انتخاب نشدیم به الهام بگو توپ بیاره .. اون توپ والیبال داره [/QUO من دارم ولی شماله.. خوبه... پایه باشید میخریم. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ ما برویم.. باز تونستم میام... یه چک کنم ببینم. اقا مهدی عارف .. جوابا رو دادن . یه کباب بزنیم... الان هستن. بوی کباب داره میاد... 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ ما برویم.. باز تونستم میام... یه چک کنم ببینم. اقا مهدی عارف .. جوابا رو دادن . یه کباب بزنیم... الان هستن. بوی کباب داره میاد... شیشلیک برای منه ها گفته باشم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ شیشلیک برای منه ها گفته باشم بناگوشاشم و قلوه هاشم برای من... 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ بناگوشاشم و قلوه هاشم برای من... جگرشم بین همه تقسیم کنید 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ جگرشم بین همه تقسیم کنید جگرش که یه پروسه ای دیگر است. میزاریم یه جای خنک برای روز نمایشگاه کتاب.... جگر و قلبشو. چه جگری بزنیم به بدن.... الان بفهمه ما درمورد چه کسی حرف میزنیمو کبابش کردیمو برنامه ریختیمو خوردیمو... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ وقتی خواستگار برای دخترا میاد.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده