Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ مرسيبدو بيا داخل الهامي.. بابا اين دورهم بودن رو بزارين شبا...روزا ك من راحت نيستم بدوبدو تايپ ميكنم تمركز ندارم الهه میگم می ترسی مثل دیشب بازم اشتباه تایپ کنی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ بچه ها اینجا رو.... #28:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ الهه میگم می ترسی مثل دیشب بازم اشتباه تایپ کنی آخ آره... يعني ديشب مردم از خنده ها خو چيكاركنم همه دختر بودن حواسم به اسمت نبود اصلا:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ بچه ها اینجا رو....#28:hapydancsmil: يهو ياد تبليغات و تيزرا افتادم دستت مرسيي 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ بچه ها اینجا رو....#28:hapydancsmil: کارت درسته 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ آخ آره...يعني ديشب مردم از خنده ها خو چيكاركنم همه دختر بودن حواسم به اسمت نبود اصلا:icon_pf (34): منم یجورایی اول تعجب کردم .. بعد خیلی خندیدم خو حواستو جمع کن 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ قبلا تو تبلیغات رادیو بودم... هنرمو اینجا هم نشون بدم دیگه... دوستان من واقعا برم. کلا تو این دوروز 6ساعت رو هم رفته نخوابیدم. دارم متلاشی میشم. اگرچه الانم خوابم نمیبره ولی خوب... خوش بگذره بهتون بای/ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ منم یجورایی اول تعجب کردم .. بعد خیلی خندیدم خو حواستو جمع کن بايد بيشتر حواسمو جم كنم..ممكن جاي بدي سوتي بدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 قبلا تو تبلیغات رادیو بودم... هنرمو اینجا هم نشون بدم دیگه...دوستان من واقعا برم. کلا تو این دوروز 6ساعت رو هم رفته نخوابیدم. دارم متلاشی میشم. اگرچه الانم خوابم نمیبره ولی خوب... خوش بگذره بهتون بای/ برو عزيزم.منم دارم ميرم. بدجور گشنمه.جمع كنم برم خونه فعلني دوسيا.مراقب خودتون و شادياتون باشين روز خوش 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ سلام من اومدم:hapydancsmil: سلام الهام عزیز خوبی؟؟ زودتر از اینا منتظر شما بودیم لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ ببخشید دیر شد اقا مهدی سیستمم هنگ کرد 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ بايد بيشتر حواسمو جم كنم..ممكن جاي بدي سوتي بدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اِ الهه توهم که رفتی مراقب خودت باش لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ ببخشید دیر شد اقا مهدی سیستمم هنگ کرد اشکال نداره خیلی خیلی خوش اومدی به تالار خودت لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ فعلا ما دوتا موندیم بعد از ظهر میان بچه ها مشکلی نیست لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ اشکال نداره خیلی خیلی خوش اومدی به تالار خودت مرسی بخاطر دعوت حیف دیر اومدم 1 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ بعد از ظهر میان بچه ها مشکلی نیست فک کنم بعدازظهر من نباشم 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ فک کنم بعدازظهر من نباشم برای شب میتونی بیای بیشتر شب محفل شلوغه 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ بچه های اینور (!) سال نو برای همتون سرشار از موفقیت و سلامتی... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده