soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ سلام وحییییییییییییییید خوبی؟خشی؟ وای خودا نکنه دخملم:icon_pf (17): پس چرا انقدر کمیم یخده تبلیغ کن زید بشیم خو دارم همین کارو میکنم دیگه!!! میترسم آخرش مدیرای اونور خبر دارشنو پرتم کنن بیرون:دی:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ سلام وحییییییییییییییید خوبی؟خشی؟ وای خودا نکنه دخملم:icon_pf (17): پس چرا انقدر کمیم یخده تبلیغ کن زید بشیم خو مرسی خوبم! اما دلیلی واسه خوش بودن نیس آخه هنوز تو فکرشی... خب تا ظاهرت نکنیم که خودت نمیای ولی امشب هستم و فعلا هم نمیخوام برم پس تو هم نرو که مجبور نشم ظاهرت کنم!! باشه! دارم همین کارو میکنم دیگه!!! میترسم آخرش مدیرای اونور خبر دارشنو پرتم کنن بیرون:دی:icon_pf (34): همین الانشم زیادیم! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ مرسی خوبم!اما دلیلی واسه خوش بودن نیس باشه! همین الانشم زیادیم! چرا؟ مرسییییییی موافقم.گاهی سکوت اینجا .... لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ مرسی خوبم!اما دلیلی واسه خوش بودن نیس باشه! همین الانشم زیادیم! چرا دلیل نیس تو بگرد حتما هست! 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ دارم همین کارو میکنم دیگه!!! میترسم آخرش مدیرای اونور خبر دارشنو پرتم کنن بیرون:دی:icon_pf (34): آفرین این سعی و پشتکارت واقعا جای تشکر داره:دی اشکال نداره اگر انداختنت بیرون اینجا جاداری 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ چرا؟ . چرا دلیل نیس تو بگرد حتما هست! بگردین دنبال یه چیز دیگه واسه بحث کردن! این یکی خیلی تکراری شده/ ------------------------ اواتارت هم مبارک shokoofeh 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ بگردین دنبال یه چیز دیگه واسه بحث کردن!این یکی خیلی تکراری شده/ ------------------------ اواتارت هم مبارک shokoofeh اهوم راس میگی...مثلا چی؟ آفرین این سعی و پشتکارت واقعا جای تشکر داره:دیاشکال نداره اگر انداختنت بیرون اینجا جاداری لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ بگردین دنبال یه چیز دیگه واسه بحث کردن!این یکی خیلی تکراری شده/ ------------------------ اواتارت هم مبارک shokoofeh آخه بحثش قشنگه وحید تازه ما باید شما رو مجاب کنیم بعد دنبال یه بحث دیگه بگردیم مرسی نظرت درباره آواتارم چیه وحید؟ 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ اهوم راس میگی...مثلا چی؟ نمیدونم! آخه بحثش قشنگه وحید تازه ما باید شما رو مجاب کنیم بعد دنبال یه بحث دیگه بگردیم مرسی نظرت درباره آواتارم چیه وحید؟ نه / قشنگ نیس ------------ اواتارت هم خوبه! ادمو یاد پسر خاله توی کلاه قرمزی میندازه! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ بچه ها ببخشید دیر جواب مبدم شکوفه جونم ممنون بابت تدت...سرعتم پایین نتونستن برم تو پروفایلت... وحیییییییید باز که رفتی!! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ ندا نمیدونم! نه / قشنگ نیس ------------ اواتارت هم خوبه! ادمو یاد پسر خاله توی کلاه قرمزی میندازه! :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ نمیدونم! نه / قشنگ نیس ------------ اواتارت هم خوبه! ادمو یاد پسر خاله توی کلاه قرمزی میندازه! خوب باشه قشنگ نیس پس باید درباره ی یه چیزه دیگه بحث کنیم! آره میبینی چه خوشمله! لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ بچه ها ببخشید دیر جواب مبدمشکوفه جونم ممنون بابت تدت...سرعتم پایین نتونستن برم تو پروفایلت... وحیییییییید باز که رفتی!! خواهش می شود عزیزم مشکلی نیس تو دیر جواب بدیم عزیزی! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ خواهش می شود عزیزم مشکلی نیس تو دیر جواب بدیم عزیزی! میسییییییی باشه اما یخورده سرعت رفت بالا ... لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ [flash=width=2 heigh=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بجای این بیا یه کار دیگه.یه بحث دیگه!!!! لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ [FLASH=width=2 heigh=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] وحید چه خبرا؟ 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ ااااااا چه جالب وحید نمیدونستم وقتی ازت نقل قول بگیرم یهو صدا موزیک میاد!!:jawdrop: خوشمان آمد 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ بجای این بیا یه کار دیگه.یه بحث دیگه!!!! الهه یه موضوع بگو دربارش بحث کنیم! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ [FLASH=width=2 heigh=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] شما دو تا بحث کنین من نگاتون میکنم! ا ا ا این کارا چه معنی میده!!؟؟:w00: خودت شروع کن مام بیایم واسه ادامه!! شروع کردیاااااا... لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ الهه یه موضوع بگو دربارش بحث کنیم! نیگا الان وحید میخواد بگه!! وحید کمی بلندتر بگو....! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده