beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ می بینم که منو به گل چیدن متهم کردین:167: و به شماره دادن حالا من یه چی گفتم ، شما چرا باول کلدین:w00:مگه به من اطمینان ندالیین:w00: راستی نیاز ازون آبمیوه هاااا بازم می خواام ، شنگولم کرد زیااااد 1 لینک به دیدگاه
آرزوها 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ بله.................. سلاممممممممممممممممممممممممممممممم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ سلام رها جان خیلی خوش اومدی ... سلام نیاز جان گفتم تاپیک بیاد بالا تا بچه ها هم ازش بیان بالا! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ کماکان تا 5 دقیقه دیگر کلاس ما شروع میشه! من میرم اما شلوغ کاری نکنید! 3 لینک به دیدگاه
آرزوها 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ سلام رها جان خیلی خوش اومدی ... سلام نیاز جان گفتم تاپیک بیاد بالا تا بچه ها هم ازش بیان بالا! مرسی اقا حمید.................... سلامممممممممم نیاز جان خوبی؟ 2 لینک به دیدگاه
آرزوها 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ خوشحال شدممممممممممم نیاز جان منم برم سر کلاس دوباره برمیگردممممممممممممممممممممممممممممم . اره منم رهاااااااااااااااااااااااااا:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ سهلام عسیسم:icon_pf (44): سلام اسم تو چیه؟ باجه باجه تا بعد خوشحال شدم از آشناییت من محمدرضام بچه های کشاورزی منو میشناسن فکر کنم بری صفحه اول معرفی بچه های کشاورزی اسممو ببینی :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ آهان محمدرضا خوبی؟ خب من که کشاورزی نیستم تو کارای کشاورزام دخالت نمیکنم که تو چطور؟ منو میشناسی؟ نه والا نمیشناسم خوب اگه میشناختمتون که شما اسممو نمیپرسیدین در هر صورت خوشبختم از اشنایی با شما :ws2: 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ به به میبینم که رها خانم هم تشریف فرما شدن... خیر مقدم 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ اوه اوه آذر این چه قیافه ایه درست کردی واسه خودت؟ خطرناک شدی!! 1 لینک به دیدگاه
FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ اوه اوه آذر این چه قیافه ایه درست کردی واسه خودت؟ خطرناک شدی!! کمرت درد داره گلوت خس خس چشات چرا تنگ شده رضا دیگه ما رو نمیبینی :167: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ کماکان خوشحالیم! کماکان سرمان شروع بدرد کردن میکند! کماکان خسته ایم! کماکان هستیم! کماکان سلام. 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ کماکان خوشحالیم!کماکان سرمان شروع بدرد کردن میکند! کماکان خسته ایم! کماکان هستیم! کماکان سلام. کماکان خ.... کماکان سرمان درد میکند! کماکان خسته ایم! کماکان هستیم! کماکان علیک... 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ کماکان خ....کماکان سرمان درد میکند! کماکان خسته ایم! کماکان هستیم! کماکان علیک... میخوای بگی خوشحال نیستی؟!!! من سرم بشدت میدرده! آبجی هر لحظه امکان داره بانو احضارم کنه! اگه یهو رفتم نگی من کدوم گوریم!؟ :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ میخوای بگی خوشحال نیستی؟!!! من سرم بشدت میدرده! آبجی هر لحظه امکان داره بانو احضارم کنه! اگه یهو رفتم نگی من کدوم گوریم!؟ :jawdrop: اهوم نیستم! سر منم خیلییییییی درد میکنه!! :icon_pf (34):من کی همچین حرفی زدم آخه!:w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده