maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ ما دعوا نکردیم..اصلا تو این 4 سال بی سابقه س اون دادو سر شماها زدم ک ببینم کی اینجا مشکل داره..نه حمید ک هم کلاسی سر من داد زدن 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان من برم با حنانه تو حیاط یه دوری بزنم! مریم خانم شما از قاسم بگید تا بیمام بخونم و بخندم! سپاس! الهه جان هیچ کس هیچ مشکلی نداره! :banel_smiley_52: قاسم برو ببین چش شده... من هر چی اس میدم بهش نمیرسه! زنگم زدم گوشیش آنتن نمیده 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ قیافه ت خیلی با نمک میشه هم کلاسی نزار لوت بدم دانشگاه که نیستی هر وقتم هستی چکار میکنی هم کلاسی چرا منو خراب میکنیبگو ببینم با الهه اینا ساخت و پاخت کردین من و حمبد 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ سلام وحید خوبی؟ چخبر؟ داش وحید کو نمیبینمش 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ برو ببین چش شده...من هر چی اس میدم بهش نمیرسه! زنگم زدم گوشیش آنتن نمیده حنانه زده به دشت و بیابون مگهکجاست که گوشیش آنتن نمیده 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ هم کلاسی چرا منو خراب میکنیبگو ببینم با الهه اینا ساخت و پاخت کردینمن و حمبد بزار به موقش 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ هم کلاسی چرا منو خراب میکنیبگو ببینم با الهه اینا ساخت و پاخت کردینمن و حمبد دخترا همیشه پشت همن! قربون تو دختر...مریمی:aghosh: قاسم::gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ هم کلاسی جواب پیام پروفتو بده! توی صفحه خودت این دفعه واسه من پیام نده لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ حنانه زده به دشت و بیابون مگهکجاست که گوشیش آنتن نمیده نمیدونم!!!! شایدم واسه من اینجوری میگه راستی مریم جان واسه تشکر از کسایی ک میخوای میتونی از زیر این پیام سمت راست دکمه تشکرها رو بزنی(پایین گوشه سمت راست) 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ داش وحید کو پس من نمی بینمش؟ 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ هم کلاسی چرا میخندی الهه نکنه خودت زدی به دشت و بیابون که آنتن نداری 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ هم کلاسی چرا میخندیالهه نکنه خودت زدی به دشت و بیابون که آنتن نداری من آنتن دارم...ولی گاهی پیش میاد دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مریم جان وحید میاد سر میزنه میره..باز میاد... منتظر باش برمیگرده 1 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ هم کلاسی چرا میخندیالهه نکنه خودت زدی به دشت و بیابون که آنتن نداری دوس دارم میخندم بیا بزن 1 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان اجازه مرخصی میدن ؟ اگه اجازه ندیم واقعا نمیری؟ لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ داش وحید آهنگ میذاره و میره امیرمحمد ی بار بیار کلاس لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده