soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ مریم خانم دست شما درد نکنه! یعنی ما 2 متر آدم 90 کیلویی رو منفی کردیم!؟!!! الهه راه افتادی عزیزم؟ اینجا فقط خرج رو دست من گذاشته! پول چی به من میده!!! قاسم حنانه :4chsmu1: اصلا مگه چیه! اصلا تو همین دیروز عضو شدی...کردیمت مدیر! کسی مشکلی داره؟بیاد جلو بینم 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ مریم خانم بیشتر توضیح میدی؟! ببینم قاسم توی کلاس عقب میشینه یا جلو؟ سرش تو لاک خودشه یا لاک ناخن خانوما!؟ قاسم به مرور لو میرود! 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ الهه مرسی ... مزنی به تخته واس خاطر من انگشتات درد نگیره ... من نگران انگشتاتم ...این به تخته زدن واسه هم کلاسی ما ست 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 3 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ مریم خانم بیشتر توضیح میدی؟! ببینم قاسم توی کلاس عقب میشینه یا جلو؟ سرش تو لاک خودشه یا لاک ناخن خانوما!؟ قاسم به مرور لو میرود! کلا کلاس نمیاد 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ الهه مرسی ... مزنی به تخته واس خاطر من انگشتات درد نگیره ... من نگران انگشتاتم ... نه عزیزم طوری نمیشه..حواسم هست از کجا فهمیدی من 70 تا هستم ما اینیم دیگه! تازه اومده بودی انجمن..واسه روز درخت کاری ی عکس فرستادی،خودتم توش بودی! البته تخمینی گفتم شایدم 80!! دلم برای صبح ... و چشمانم برای شب آماده نیستند . حنانه؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ :4chsmu1:اصلا مگه چیه! اصلا تو همین دیروز عضو شدی...کردیمت مدیر! کسی مشکلی داره؟بیاد جلو بینم دعواتون نشه اصلا من مدیر هم کلاسی دفاع کن 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان شب همگی خوش شبت بخیر عزیزم مریم خانم بیشتر توضیح میدی؟! ببینم قاسم توی کلاس عقب میشینه یا جلو؟ سرش تو لاک خودشه یا لاک ناخن خانوما!؟ قاسم به مرور لو میرود! ایول حمید این به تخته زدن واسه هم کلاسی ما ست نه واسه حمید بود 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ الهه و حمید شماها که بیشتر دعوا میکنید لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ دعواتون نشه اصلا من مدیر هم کلاسی دفاع کن دیر اومدی تقسیمات انجام شده 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ هم کلاسی من یه غیبتم ندارم حمید تصور کن من جلو جلوی کلاس میشینم از اون عینکای ته استکانی میذارم 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ دیر اومدی تقسیمات انجام شده من مدیر میشم هم کلاسی با سلاح بیا جلو بینم اینا چی میگن خشمتو نشون بده 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ الهه و حمید شماها که بیشتر دعوا میکنید ما دعوا نکردیم..اصلا تو این 4 سال بی سابقه س اون دادو سر شماها زدم ک ببینم کی اینجا مشکل داره..نه حمید ک 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان من برم با حنانه تو حیاط یه دوری بزنم! مریم خانم شما از قاسم بگید تا بیمام بخونم و بخندم! سپاس! الهه جان هیچ کس هیچ مشکلی نداره! :banel_smiley_52: قاسم 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ هم کلاسی من یه غیبتم ندارمحمید تصور کن من جلو جلوی کلاس میشینم از اون عینکای ته استکانی میذارم قیافه ت خیلی با نمک میشه هم کلاسی نزار لوت بدم دانشگاه که نیستی هر وقتم هستی چکار میکنی 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان من برم با حنانه تو حیاط یه دوری بزنم! مریم خانم شما از قاسم بگید تا بیمام بخونم و بخندم! سپاس! الهه جان هیچ کس هیچ مشکلی نداره! :banel_smiley_52: قاسم ای بی ادب جرأت داری چپ نگاه هم کلاسیم کنی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده