soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ الهه هیچم ریز نیستم 2متر قد دارم حمید من بعدا حساب تورو میرسم قاسمی ما با متر کاری نداریم...اگه با متر بخوایم کار کنیم شوما 2 مترتم زیر زمین:icon_pf (34):والا! خدا میدونه تو کلاس چه فیلمی بازی میکنه ک همه فک کردن مظلومه (از فردا دیگه مریم انکار میکنه قاسم رو حتی میشناسه) حنانه جان خوبم مرسی عزیز الهه جان شرمندتم اگه تو زودتر عضویدی پی من چرا مدیر شدم!؟ گفتیم هر چی باشه شما پسری،خرج خونه زندگی میدی..پسفردا زنت چمدون به دست نفرستت خونه بابات... ی دوهزاری از اینجا در بیاری.خرجتونو بدی!!! آر عزیزم 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ مریم خانم ، قاسم بچه مثبت کلاس شماست!؟؟؟ بابا این پسر، پدر منو دراورده اینجا! برو کنار بزار سیبیلاشو دونه به دونه بکنم! :banel_smiley_90: اما جدیدا ی کوچولو منفی شده از موقعی با شما ها خیلی صمیمی شده 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ دو متر که نیست ی کم اغراق داره بچه مون هم کلاسی ما 198cm قدشه 90 کیلو هم وزنش من 90 کیلو وزن دارم :4564: قاسم ببین منم 2 متری قد دارما! حواست باشه! حواسم هست 1 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها من یه کم حالم خوش نیست ببخشید دیر جواب میدمخدا بد نده عزیزم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها من یه کم حالم خوش نیست ببخشید دیر جواب میدم چرا چی شده؟ یهوو حالت گرفته شد؟! 1 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ من 90 کیلو وزن دارم :4564: حواسم هست حالا چه فرقی هست بین 87و90 آقا هم کلاسی ما 87 کیلو وزن داره ببخشید 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ اما جدیدا ی کوچولو منفی شده از موقعی با شما ها خیلی صمیمی شده آی گفتی از رفیق ناباب:w768: لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ من یه کم فقط یه کم خشنماونطو که معلومه خیلی خشنی لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ حنانه چی شده؟ به فکر سوال درآوردن باش لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ مریم جان چیز خاصی نیست چیزی نیست حمید جان 1 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ آی گفتی از رفیق ناباب:w768:واقعا تو کلاس اون دو تا اسنجام آقا حمید خدا بت رحم کنه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ قاسم ببین منم 2 متری قد دارما! حواست باشه! بزنم به تخته..داداشم چشم نخوره بچه ها من یه کم حالم خوش نیست ببخشید دیر جواب میدم چرا حنانه جان؟چیزی شده؟ تو ک خوب بود دختری... راحت باش اما جدیدا ی کوچولو منفی شده از موقعی با شما ها خیلی صمیمی شده از وقتی با ما افتاده..کلی رو رفتاراش کار کردیم که مثبت شه.. من 90 کیلو وزن دارم :4564: تو عمرش ی حرف راس گفته باشه،همینه!...کلا 70 کیلو نمیشه...:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ مریم خانم دست شما درد نکنه! یعنی ما 2 متر آدم 90 کیلویی رو منفی کردیم!؟!!! الهه راه افتادی عزیزم؟ اینجا فقط خرج رو دست من گذاشته! پول چی به من میده!!! قاسم حنانه 3 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ مریم خانم دست شما درد نکنه! یعنی ما 2 متر آدم 90 کیلویی رو منفی کردیم!؟!!! الهه راه افتادی عزیزم؟ اینجا فقط خرج رو دست من گذاشته! پول چی به من میده!!! قاسم حنانه دو تا بچه داریم تو کلاس اونا منحرفش کردن 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ الهه مرسی ... مزنی به تخته واس خاطر من انگشتات درد نگیره ... من نگران انگشتاتم ... لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ بزنم به تخته..داداشم چشم نخوره چرا حنانه جان؟چیزی شده؟ تو ک خوب بود دختری... راحت باش از وقتی با ما افتاده..کلی رو رفتاراش کار کردیم که مثبت شه.. تو عمرش ی حرف راس گفته باشه،همینه!...کلا 70 کیلو نمیشه...:icon_pf (34): از کجا فهمیدی من 70 تا هستم مریم خانم دست شما درد نکنه! یعنی ما 2 متر آدم 90 کیلویی رو منفی کردیم!؟!!! الهه راه افتادی عزیزم؟ اینجا فقط خرج رو دست من گذاشته! پول چی به من میده!!! قاسم حنانه حمید بگیر لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ بزنم به تخته..داداشم چشم نخوره چرا حنانه جان؟چیزی شده؟ تو ک خوب بود دختری... راحت باش از وقتی با ما افتاده..کلی رو رفتاراش کار کردیم که مثبت شه.. تو عمرش ی حرف راس گفته باشه،همینه!...کلا 70 کیلو نمیشه...:icon_pf (34): به بچه مون ح نزن 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ دلم برای صبح ... و چشمانم برای شب آماده نیستند . 1 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ از کجا فهمیدی من 70 تا هستم حمید بگیر چرا الکی پیش بچه ها گفتی 70 کیلو کمتری گفتی که نترسن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده