maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ چشم مامانی چشمت بی بلا دخترم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ سلام حمیییید خوبییییییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها! شطورید شما؟! برید اونور اومدم قاسمو تروریسم کنم و برم! سلام حنانه و مریم شماها بدویین بخل خودم... حمید جان شومام به کاری که اومدی انجام بدی برس این بچه بچه مثبت کلاس ماست نقشه نکشید واسه بچه مون مریم؟ قاسم؟؟؟بچه مثبت؟؟؟ قاســـــــــم این چی میگه!!! 1 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ الان دیدم توی صفحه خودت جواب منو دادی الان دیگه اومدش آی نفس کشششششششششش کی میخواد منو ترور کنه الان دیدم توی صفحه خودت جواب منو دادی الان دیگه اومدش آی نفس کشششششششششش کی میخواد منو ترور کنه[/quote واقعا واقیت داره 1 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ الان دیدم توی صفحه خودت جواب منو دادی الان دیگه اومدش آی نفس کشششششششششش کی میخواد منو ترور کنه الان دیدم توی صفحه خودت جواب منو دادی الان دیگه اومدش آی نفس کشششششششششش کی میخواد منو ترور کنه[/quote واقعا واقیت داره هم کلاسی رفتی سلاح آوردی اینقد خشن ندیده بودمت 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ میبینم که بحث مادری و دختری شده! اینجا جمع صمیمیه و بحخاطر این صمیمیت همه هم سن میشیم! اصن کی میدونه من 30 سال سن دارم!؟ همه فکر میکنن 25 سالمه! کسی که دیرتر بیاد دختر میشه و اونی که قدیمیتره مادر! اینجا سن نواندیشانی حاکمه! بر اساس تاریخ عضویت! الان منم بابای همه شمام! خو با این حساب اگه به تاریخ عضویتمون دقت کنی مال من و تو تو ی روز! ساعت عضویتم نزده ک بدونیم کدوممون زودتر عضو شدیم! در این ی مورد با عرض شرمندگی،روم به دیوار ،حمید از حقم نمیگذرم الان دیگه اومدش آی نفس کشششششششششش کی میخواد منو ترور کنه بله ک اومد...فقط مفاظب باشین ما این وسط خاکی نشیم:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ سلامحنانه و مریم شماها بدویین بخل خودم... حمید جان شومام به کاری که اومدی انجام بدی برس مریم؟ قاسم؟؟؟بچه مثبت؟؟؟ قاســـــــــم این چی میگه!!! واقعا بچه مثبت کلاسه باورتون نمیشه 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ سلامحنانه و مریم شماها بدویین بخل خودم... حمید جان شومام به کاری که اومدی انجام بدی برس مریم؟ قاسم؟؟؟بچه مثبت؟؟؟ قاســـــــــم این چی میگه!!! من که گفتم مثبتم من C++ هستم 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ مریم خانم ، قاسم بچه مثبت کلاس شماست!؟؟؟ بابا این پسر، پدر منو دراورده اینجا! برو کنار بزار سیبیلاشو دونه به دونه بکنم! :banel_smiley_90: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ هم کلاسی رفتی سلاح آوردی اینقد خشن ندیده بودمت فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه!! مظلوم نماییاش تو یونی واسه شوماهاس..به ما ک میرسه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ الان دیدم توی صفحه خودت جواب منو دادی الان دیگه اومدش آی نفس کشششششششششش کی میخواد منو ترور کنه بگو ببینم چکار کردی که باورشون نمیشه میگم بچه مثبتی؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ واقعا بچه مثبت کلاسه باورتون نمیشه الان در حال تلاش واسه باور کردنم!! ولی خو نمیشه دیگه ..چیکارش کنم من که گفتم مثبتم من C++ هستم برو اون ضرب المثلو خووووب بخون! خواستی مثل اون تکلیف شبایی ک قبلا بهت دادما..از روش 100 بار بنویس حنانه؟؟؟کوشی دختر؟ 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ الهه هیچم ریز نیستم 2متر قد دارم حمید من بعدا حساب تورو میرسم 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ حنانه جان خوبم مرسی عزیز الهه جان شرمندتم اگه تو زودتر عضویدی پی من چرا مدیر شدم!؟ 3 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ واقعا الهه جون راس میگه حرفاش واقعیت داره؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ الهه هیچم ریز نیستم 2متر قد دارم حمید من بعدا حساب تورو میرسم دو متر که نیست ی کم اغراق داره بچه مون هم کلاسی ما 198cm قدشه 90 کیلو هم وزنش 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ قاسم ببین منم 2 متری قد دارما! حواست باشه! 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها من یه کم حالم خوش نیست ببخشید دیر جواب میدم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده