Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ نمیدونم همه رفتن حمید که سرعتش پایینه سخته واسش بیاد محفل 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ الهه کجاست صداش در نمیآد؟هم کلاسی ما هم همچنین؟ کجان اینا؟ حمیدم طبق معمول نیستش من اینجام!!! صدام باید بیشتر از این در بیاد...!!!! جونم حنانه؟ سلام مریم جان 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ به قول یه آگهی بازرگانی بودش که میگفت "دیگه وقتشه!" الان به حمید باید بگیم دیگه وقتشه که همگام با پیشرفت جهان اینترنتشو پرسرعت کنه 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ همکلاسی جواب پیغام پروفایلتو نمیدی؟ دوساعته جواب دادم 1 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ من اینجام!!!صدام باید بیشتر از این در بیاد...!!!! جونم حنانه؟ سلام مریم جان سلام عزیزم سلام بر دوستان عزیز 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ مریم جان دخترم نصف شبی حرکات موزون؟ راستی مریم جون چند سالته؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ همکلاسی جواب پیغام پروفایلتو نمیدی؟ دوساعته جواب دادم من که ج دادم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ به قول یه آگهی بازرگانی بودش که میگفت "دیگه وقتشه!" الان به حمید باید بگیم دیگه وقتشه که همگام با پیشرفت جهان اینترنتشو پرسرعت کنه به داداش من میخندی؟ میخوای به قطعات مساوی 3 در 4 تقسیمت کنم؟ الی حمید کجاست؟ بچه م جدیدا دیر میاد خونه..بهم نمیگه کوجا بوده صب کن بینیم کوجاس! 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ مریم جان دخترم نصف شبی حرکات موزون؟راستی مریم جون چند سالته؟ سوال سخت پرسیدی میدونی که دخترا رو سن حساسن 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ مریم جان دخترم نصف شبی حرکات موزون؟راستی مریم جون چند سالته؟ وقتی ترم 5 کارشناسی هستی پس جای دخترمو داری دخترم دفه دیگه از این سوالا از مامان نپرس 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ سوال سخت پرسیدی میدونی که دخترا رو سن حساسن 23 یا 24 درسته؟ مریم جان اینجا محفلمون خودمونیه...نیاز نیس مخفی کنی... غزیبه بیاد تو جمع خودم حواسم هست 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها! شطورید شما؟! برید اونور اومدم قاسمو تروریسم کنم و برم! 3 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ این بچه بچه مثبت کلاس ماست نقشه نکشید واسه بچه مون 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها! شطورید شما؟! برید اونور اومدم قاسمو تروریسم کنم و برم! این بچه بچه مثبت کلاس ماست نقشه نکشید واسه بچه مون 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ من که ج دادم الان دیدم توی صفحه خودت جواب منو دادی به داداش من میخندی؟میخوای به قطعات مساوی 3 در 4 تقسیمت کنم؟ بچه م جدیدا دیر میاد خونه..بهم نمیگه کوجا بوده صب کن بینیم کوجاس! الان دیگه اومدش سلام بچه ها! شطورید شما؟! برید اونور اومدم قاسمو تروریسم کنم و برم! آی نفس کشششششششششش کی میخواد منو ترور کنه 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ میبینم که بحث مادری و دختری شده! اینجا جمع صمیمیه و بحخاطر این صمیمیت همه هم سن میشیم! اصن کی میدونه من 30 سال سن دارم!؟ همه فکر میکنن 25 سالمه! کسی که دیرتر بیاد دختر میشه و اونی که قدیمیتره مادر! اینجا سن نواندیشانی حاکمه! بر اساس تاریخ عضویت! الان منم بابای همه شمام! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده