soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سلام قاسم.. حنانه عصری واسه ما خط و نشون میکشیت....الان خودش اومد ی پست دادو در رفت 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ حنانست دیگهدرگیر صندلی داغهداره میسوزه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ حنانست دیگهدرگیر صندلی داغهداره میسوزه اها اره چطوره ی صندلی داغ داخل تالارمون برگزار کنیم!!!همتونو خودم میسوزونمممم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان معذرت لپ تاپم مشکل پیدا کرد یه لحظه قاسم مریم جان رو هم بگو بیاد انگار هنوز از دست من دلخوره 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان معذرت لپ تاپم مشکل پیدا کرد یه لحظه قاسم مریم جان رو هم بگو بیاد انگار هنوز از دست من دلخوره داره کارای علمی میکنه حنانه یاد بگیر حنانه این ستاره سبز چیه 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ این نشانه لیاقت بنده ست به عنوان یک اسپمر واقعی 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان معذرت لپ تاپم مشکل پیدا کرد یه لحظه قاسم مریم جان رو هم بگو بیاد انگار هنوز از دست من دلخوره خواهش...راحت باش خانومی شوخی کردم... داره کارای علمی میکنه حنانه یاد بگیرحنانه این ستاره سبز چیه قاسم؟:icon_pf (34): حنانه بعد تو اومد..ولی قبل تو ستاره دار شد!! وقتی تعداد امتیازات زیاد شه تبدیل به ستاره میشه...بعد باز این مربع ها پر میشه باز دوباره میشه ستاره این ستاره های سبز پررنگ 100 امتیاز کمرنگ 200 امتیاز 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ این نشانه لیاقت بنده ست به عنوان یک اسپمر واقعی آهان به اسپمرا میدن حالا باید 3000 امتیاز رسید؟ منم لب مرزم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ الهه جونم قاسم اذیتم میکنه یه چیزی بهش بگو 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ جهت اشنایی جفتتون با افزایش این امتیازا و ستاره دار شدن: خب در مورد مربع ها و ستاره های سبز امتیازها. هر 100 امتیاز: اضافه شدن یک مربع سبز پر رنگ: بعد از اینکه تعداد این مربع ها به 5تا رسید. هر 200 امتیاز یه مربع سبز کمرنگ: اینام وقتی 5تا شد، هر 300 امتیاز یه مربع زرد: اینام وقتی 5تا شد و 100 امتیاز دیگه هم گرفته شد، یه ستاره سبز پررنگ اضافه میشه و این مربع ها هم از اول همون روند رو طی میکنن. ستاره های سبز پر رنگ هم وقتی به 5تا رسید، رنگشون سبز کمرنگ میشه و ادامه همین روند. بعد از 5تا سبز کمرنگ، 5تا ستاره زرد و درنهایت 5تا ستاره قرمز. اینکارو کردن که این مربع های امتیازا دیگه راکد نمونه. 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ الهه جونم قاسم اذیتم میکنهیه چیزی بهش بگو قاسم حنانه ی منو اذیت کنی میدمت دست حمیدااااا 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ خب دیگه اینکارا نمیخواد هر 3000 تا میشه یه ستاره سبز و هر 15000 میشه یه ستاره سبز کم رنگ و ... 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ به به مریم جان سلام خوبی؟ الی؟ حمید کجاست؟ 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ حنانه: من حسودیم شد که اسپمر نیستم خب ستاره نمیدن دیگه جهت آشنایی همکلاسی ما اسپم به پست های اینجوری مثل پست های ما گفته میشه اسپمر هم به شخصی گفته میشه که این پستارو میده 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ حنانه باز قهر کرد:icon_pf (34):دارم ازش تعریف میکنم که ستاره داره بجای تشکر قهر میکنه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ نحوه تشکر رو هم یاد گرفتیم نه من قهر نیستم 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ الهه کجاست صداش در نمیآد؟ هم کلاسی ما هم همچنین؟ کجان اینا؟ حمیدم طبق معمول نیستش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده