soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ گفتم که فقط تلفنی صحبت کردم نمیدونم چی و کجا بود اما کلا نسبت به شهر مام دوره ها !!! تبریز نزدیکتره انگار البته هرچی خدا بخواد بله همیینه واقعا اونم خوب نیست ؟؟؟ پس چی ؟؟ کم کم دارم از اسمم ناامید میشما نه! منظورم این بود ک بنده جسارت نکردم... همین صدری خودش خیلی بهتره. لینک به دیدگاه
rotana 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ بله همیینه نه! منظورم این بود ک بنده جسارت نکردم... همین صدری خودش خیلی بهتره. نه بابا خواهش میکنم این حرفا چیه پس همون صدری بمونه نرم ثبت احوال عوض کنم ؟؟ مطمئن ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ نه بابا خواهش میکنم این حرفا چیه پس همون صدری بمونه نرم ثبت احوال عوض کنم ؟؟ مطمئن ؟؟ بله! مطمئن هنوز خودتونو تو اون تاپیک ک حمید داده معرفی نکردین ها!! برین معرفی کنین دیگه 2 لینک به دیدگاه
rotana 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ احتمالا رفتین آره ؟؟ فعلا منم برم موفق باشین 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ آقا قاسم چرا رشته کشاورزی؟! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ آقا قاسم چرا رشته کشاورزی؟! این تاپیک مربوط به قاسم یا امیر؟ متنشو خوندم..بیشتر واسه امیر..ولی چرا خط اول گفتی قاسم!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ این تاپیک مربوط به قاسم یا امیر؟متنشو خوندم..بیشتر واسه امیر..ولی چرا خط اول گفتی قاسم!!!!! باور کن من شبا کابوس قاسم میبینم! اصن این بشر بدجوری رو نروه! قاطی پاتی شده بود! :ws28: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ باور کن من شبا کابوس قاسم میبینم!اصن این بشر بدجوری رو نروه! قاطی پاتی شده بود! :ws28: آها... بنده تازه از خواب پا شدم پریدم اینجا... بعد ارسال پستم چن باری متن تاپیک رو خوندم گفتم نکنه من متوجه منظور حمید نشدم 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ آها...بنده تازه از خواب پا شدم پریدم اینجا... بعد ارسال پستم چن باری متن تاپیک رو خوندم گفتم نکنه من متوجه منظور حمید نشدم تو هم که دو هزاریت کجه بدتر از من! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ تو هم که دو هزاریت کجه بدتر از من! حلال زاده به داییش میره ------>change to-------->حلال زاده به داداشش میره :(87): 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ سلام ببینین کی اومده:hapydancsmil: سلامممم فائزههههه 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ ببینین کی اومده:hapydancsmil:سلامممم فائزههههه خب خدافظ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ خب خدافظ جدیدا بداخلاق شدمااا:vahidrk: لوس نشو دههه 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ جدیدا بداخلاق شدمااا:vahidrk:لوس نشو دههه چشم چلا دعوا می کنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3:sigh: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ چشم چلا دعوا می کنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3:sigh: حالا شدی جیگر خودممممممممممممم بپر بخــــــــــــل:aghosh: 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ حالا شدی جیگر خودمممممممممممممبپر بخــــــــــــل:aghosh: خاک به سرم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ خاک به سرم:icon_pf (34): خو نپر بخل! خیلیم دلت بخواد ..والا 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ نه به اون روز ک همگی میاین انجمن،آدم میمونه جواب کدومتونو بده نه به الان اصلا منم میرم...:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده