Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ منو میگه دوستان؛تشویق نکنین خودتی عزیزم شکسته بندی نکن تو هم حالا فرشته که نه ولی خب نیمچه فرشته رو میتونی باشی جان خودم آخرش رو یادم رفت نوشتم غول یا پری که قافیه اش درست شه! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ آره جون عمه منجون سوشی رو هم قسم بخوری باور نمیکنم برو باهات قهرم دیگه قلبمم بشکست نروووووو 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ من که نمیرم هستم در خدمتتون تو رو گفتم که بری برم؟؟ باوشه میرم! :bigbed: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ من گفتم بروووو نگفتم کنگر بخور لنگر بنداز که.. خب حالا گیه نتُن باشه میذارم اینجا بمونی پس بیااااااا :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ مهربون! مدیر! تکرو! روابط عمومی! ای بابا! بسلامت! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ سلام کی هست؟ کی نیست؟(فعلا که کسی نیست...) عیدتون مبارک لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ همین دور و ور بودم زیر سایه شماها با اين چه حرفيه شما خانومي و مورد احترام شرمندم كردين :rose: لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ مدیر تکرو جان روابط عمومی قویِ مهربان!!! !!! یکی میاد میبینه زشته من میرم تا بعد خدانگهدار مدیر جان :ws28: من دیدم ، واقعا" زشت بود:167: 1 لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ سلام یاتم رفت:icon_pf (44): راستی بچه ها من سیدم باید بهتون عیدی بدم؟! از اونجایی که اینترنت همه چیش مجازیه عیدی منم مجازی میشه عکسشو براتون میذارم:ws2: راستی عیدتون هم مبارک 2 لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ علیک سلام مهسا ژون ما عیدی میخوایم یالا ما عیدی میخوایم اینم از عکسش عیدی مجازی تقدیم به دوستای گلم :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ خسیسور میداره یه عسک میذاره حالا من راضی شدم بقیه چی؟ بقیه هم رضایت میدن خسیس چیه بابا ، اگه اینجا بودی خوب بهت عیدی میدادم می خوای بیا گرگان اونوقت ببین کی عیدی نمیده ____________________ امتیازام 100تا شد:dancegirl2::1238::w70::w14::w42:اینم کیکش:cakesmileyf: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ آذر جان این حرکات ناموزون چیه نصفه شبی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ داشتم تو محفلتون بپر بپر میکردم نصف شبی کوجا بود هنوز اول شبیم بابا دستت رو بده من بیا وسط نه بابا چه سر شبی ... دیگه شک ندارم هنوز عصر! باشه اومدم... واستا بینم کسی اینورا نیس؟؟ آبروریزی میشه ها!!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ soil-eng میخوام برم فیلم ببینمحالا شاید برگشتم راستی چرا این سوشی من نمیاد برو عزیزم منم کمی میپرخم و بعد میرم حالا زود میاد 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ برگشتم منم الان برگشتم!! اون چیه داری میخوری؟؟به خورد منم داده هاااااااااا:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ یه چیزه خوشمزه اس بخور و نپرس چیه بخوام نخوام... دادی اول من خوردم!! اگه خوب باشه بعدا مشتری میشم! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ باجه حواست باشه زیاد نخوری بده هاااا اوخ میشی سلاااام اگه بده پس چرا داری تبلیغ میکنی... اینجا منکراتی حراستی چیزی نداره!!:w00: باشه کم کم شروع میکنیم ...ولی مصرف تو از طرز سلام دادنت معلومه زده بالا:4chsmu1: سلاااام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده