Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ من دارم پاور درست میکنم بعدشم شما که اصنم منو تحبیل نمیگیلید به یاد سودی وسحری جون 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ آره همش درسته منم از چنین لحظه ای ذر مورد دو تا سوسک عکس دارم سلامت کوووو اقا محمود؟ من موندم شما چرا در مورد مسائل خصوصی زندگی دیگران کنجکاوین! یکی تو کار عکسه،یکی فیلم....:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ من دارم پاور درست میکنمبعدشم شما که اصنم منو تحبیل نمیگیلید به یاد سودی وسحری جون من امروز خیلی شارژ بودم.. از بس اینورو اونور رفتم ک دیگه عصر تو نت با سحر میحرفیدم چشام داشت بسته میشد...ی ساعت چرت زدم و اومدم با سودی هم اس بازی کردیم... تو هم تازه اومدی محفل:vahidrk::aghosh: منم حوصلم سر رفتهههههه:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ الهه داشتم تا دو دقه پیش داشتم آرشیوم رو کمی مرتب میکردم! دستم رفت روی شیفت دیلت! محمود جان خوش اومدی! منم فیلمش رو گرفتم! سوسک شاخک بلند! البته باگوشی! الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم بدبختی! 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ خب از خودتون بگین... چی بگم براتون؟ دانشجوی ترم آخر مهندسی مکانیکم اومدم دیدیم هیچکس نیست فقط شما ها هستین! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ الهه داشتم تا دو دقه پیشداشتم آرشیوم رو کمی مرتب میکردم! دستم رفت روی شیفت دیلت! ! ی کتک مفصل ....یادم باشه:ubhuekdv133q83a7yy7 کشاورزی چه گرایشایی داره؟ باغبانی زراعت و اصلاح نباتات آب خاک اقتصاد کشاورزی گیاهپزشکی ماشین الات گیاهان دارویی صنایع غذایی علوم دامی بچه ها همه رو گفتم؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ من دارم پاور درست میکنمبعدشم شما که اصنم منو تحبیل نمیگیلید به یاد سودی وسحری جون اصلا بهت نمیاد! من موندم شما چرا در مورد مسائل خصوصی زندگی دیگران کنجکاوین! یکی تو کار عکسه،یکی فیلم....:vahidrk: خود صاحابش گفته کنجکاو باشید! سلام به همگی سلام علی آقا خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ چی بگم براتون؟ دانشجوی ترم آخر مهندسی مکانیکم اومدم دیدیم هیچکس نیست فقط شما ها هستین! بله! چون محفل ما همیشه گرمه ا خود صاحابش گفته کنجکاو باشید! درستههه..ایول 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلامت کوووو اقا محمود؟ من موندم شما چرا در مورد مسائل خصوصی زندگی دیگران کنجکاوین! یکی تو کار عکسه،یکی فیلم....:vahidrk: ببخشید هول شده بودم سلام سلام به همگی نصفه شب امروزتون بخیر چی کار کنیم دوربین که دست میگیریم میریم دنبال سوژه حالا میخواد لحظه جفت گیری باشه یا طلوع خورشید فرقی نمیکنه مهم اینه که اون لحظات ثبت جهانی بشه 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ ماشاءالله جمع بزرگانه!!! همه مدیر و مسئول و اینا... ما چی بگیم این وسط آخه!!! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ نزن الهه خب! بابا خودم دو دسته زدم تو سر خودم یه لحظه!!! در ضمن توی کشاورزی 42 تا رشته داریم! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ ببخشید هول شده بودم سلام سلام به همگی نصفه شب امروزتون بخیر چی کار کنیم دوربین که دست میگیریم میریم دنبال سوژه حالا میخواد لحظه جفت گیری باشه یا طلوع خورشید فرقی نمیکنه مهم اینه که اون لحظات ثبت جهانی بشه آها..باشه... خونتونو بخشیدم بهت چخبرا؟خوبی؟ ماشاءالله جمع بزرگانه!!! همه مدیر و مسئول و اینا... ما چی بگیم این وسط آخه!!! راحت باش دوست عزیز 1 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ الهه داشتم تا دو دقه پیشداشتم آرشیوم رو کمی مرتب میکردم! دستم رفت روی شیفت دیلت! محمود جان خوش اومدی! منم فیلمش رو گرفتم! سوسک شاخک بلند! البته باگوشی! الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم بدبختی! خیلی ممنونم لطف داری به به من 2 هفته ای هست فکر کنم عکس گرفتم اما گفتم جزء مصادیق مجرمانه حساب میشیم میان جممون میکنن این فتایی ها بگرد بگرد پیدا میکنی تو میتونی لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ نزن الهه خب! بابا خودم دو دسته زدم تو سر خودم یه لحظه!!! در ضمن توی کشاورزی 42 تا رشته داریم! منم اولش برا کنکور مهندسی کشاورزی گرایش آبیاری بودم! اما تغییر رشته دادم! راستشو بخواید بد انتخاب رشته کرده بودم! 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر آقا محمود وآقا علی حمید من با تو دیگه حرفی ندارم علی من امروز تو دانشگاه یکی از بچه های مکانیک رو سوکسش کردم بعدشم علی منم مدیر نیستم که راحت باش بچه های اینجا گلن نصف گل ها هم امشب نیستن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده