Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها من حوصلم سر رفتههه.... چرا حوصلت سررفته حمید دیگه خیلی سرعتش داغونه فکر کنم 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب مهدی حالا کپی میکردی جواب منو هم میدادی دیگهانشاالله کارت درست میشه نگران نباش توکل بر خدا ببخشید خو قلعه زیاد دارهفقط میبد و نارین قلعه اومدی؟ دیگه کجاها اومدی جا که زیاد اومدم بگو کجاشی بگم که اومدم یا نه......اگرم نیومده بودم مزاحمت میشیم دیگه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا حوصلت سررفته حمید دیگه خیلی سرعتش داغونه فکر کنم میدونستم خودم رفعش میکردم دیگه هی میخوام برم...بعد پشیمون میشم ک اگه برم حوصلم باز بیشتر سر میره:icon_pf (34): آره انگار... 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جا که زیاد اومدم بگو کجاشی بگم که اومدم یا نه......اگرم نیومده بودم مزاحمت میشیم دیگه خود یزد ،مهریز اومدی 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه بیا یه قل دو قل کاش میشد... از بیکاری بهتره والا 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خود یزد ،مهریز اومدی جدی مهریزی؟؟؟ تا حالا نیومدم ولی یکی از رفیقام مهریزیه..... حمید مهریزی رو میشناسی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اسم - فامیل خوبــه؟ به شرطی ک استپ نداشته باشه:icon_razz: دوستای گلم من با اجازه تون میرم ... شب خوبی داشته باشین. 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهیییییییییی الهه کاش اینجا بودی با هم بازی میکردیم میگم مهدی وقاسم مگه اینجا جای آدرس دادنه؟ این یکی میگه اون دوتا من والهه بیکار موندیم همین جا 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جدی مهریزی؟؟؟ تا حالا نیومدم ولی یکی از رفیقام مهریزیه..... حمید مهریزی رو میشناسی؟؟؟ آره! اینجا نصف مهریز زارع هستن یا مهریزی ته فامیلشونه بیا اصل جاهای خوب یزد اینجاست خودت مهدی راستی کجایی هستی 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهییییییییییالهه کاش اینجا بودی با هم بازی میکردیم میگم مهدی وقاسم مگه اینجا جای آدرس دادنه؟ این یکی میگه اون دوتا من والهه بیکار موندیم همین جا قربون ادم چیز فهم:icon_pf (17): از خوندن پست ها خسته شدم برم دیگه بابای 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قربون ادم چیز فهم:icon_pf (17):از خوندن پست ها خسته شدم برم دیگه بابای شما دخترا یه 20 صفحه باهم حرف میزنید هیچی نیست حالا ما و مهدی یه 2کلام اومدیم بحرفیم چقدر گیر دادن 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به شرطی ک استپ نداشته باشه:icon_razz: دوستای گلم من با اجازه تون میرم ... شب خوبی داشته باشین. شبت خوش بانو الهییییییییییالهه کاش اینجا بودی با هم بازی میکردیم میگم مهدی وقاسم مگه اینجا جای آدرس دادنه؟ این یکی میگه اون دوتا من والهه بیکار موندیم همین جا خوزستانم یه بار اومدم ولی دوران طفولیت بر همین خیلی یادم نیست چه جاهایی داره 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگر یه کلمه دیگه مهدی وقاسم ادامه بدید،.... بابا حوصلم سر رفت دیگه 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوزستانم یه بار اومدم ولی دوران طفولیت بر همین خیلی یادم نیست چه جاهایی داره همون طرفای حنانه پس هستیایشالا بیآی این طرفا در خدمتیم 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه واقعا رفتی شبت خوش 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره! اینجا نصف مهریز زارع هستن یا مهریزی ته فامیلشونهبیا اصل جاهای خوب یزد اینجاست خودت مهدی راستی کجایی هستی همون طرفای حنانه پس هستیایشالا بیآی این طرفا در خدمتیم آره زارع هم دارن توشون.... یزد زیاد میام.....این سری حتما میام پیشت من خودم اصالتا ابهریم.....اسم دهاتمونم چرگر.....ولی ساکن قلعه حسن خان...ما بین کرج و تهران 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مهدی اهل کجایی؟ اصالتا ابهریم.....اسم دهاتمونم چرگر.....ولی ساکن قلعه حسن خان...ما بین کرج و تهران 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده